Udvikling af website og et system i PHP & MYSQL gerne med dansk erfaring.

Lukket Opslået 3 år siden Betalt ved levering
Lukket Betalt ved levering

Hej, Freelancer

I forbindelse med vores nystartet virksomhed.

ønsker mit team og jeg en komplet hjemmeside med et system programmeret i PHP & MYSQL, som skal fungere som et mellemled.

Det som vi i virkeligheden ønsker os, er at sætte gang i hjulene på onlinedelen, og dermed få et godt tilbud til en fornuftig pris.

Vores virksomhed sikre den private handel bliver gennemført præcis efter den indgåede aftale, ved at sælger og køber udføre handlen igennem vores platform, og dermed udelukker muligheden for svindel. Vi ønsker at hjemmesiden skal se moderne ud og helst noget der passer til vores branche. Der skal være gode muligheder for videreudvikling på senere tidspunkt.

Vi ønsker at bruge farven blå, hvid og sort. Det skal se godt ud og kunden skal føle sig tryg når de lander på vores hjemmeside.

Vi ønsker et system der ligner det her booking system[login to view URL]

Skriv gerne hvis du har kompetencerne til at udfør det her projekt.

Tak på forhånd!

PHP MySQL HTML Web Design Grafisk design

Projekt ID: #25901130

Om projektet

3 bud Remote projekt Aktiv 3 år siden

3 freelancere byder i gennemsnit $1142 timen for dette job

Hariomtechnology

Yo! I have professional programmers with skills including PHP, Graphic Design, MySQL, Website Design and HTML. Please contact me to discuss more related to this project. We are granted with PREFERRED FREELANCER BAD Flere

$1500 USD in 33 dage
(107 bedømmelser)
7.3
vplsapp

Hej Tak for din indsendelse af kravene til dit projekt. Vi studerer dit krav og forstår det. For at forstå mere og afklare vores tvivl, vil vi drøfte nogle spørgsmål med dig. Send os derefter en meddelelse, så vi ka Flere

$825 USD in 6 dage
(4 bedømmelser)
3.9