undefinedundefined
Log Ind
Tilmeld dig
Anmod om en demo

Freelancer Enterprise

Gør det muligt for store organisationer at accelerere deres vækst for mindre. Få adgang til en global arbejdsstyrke på over 42 million freelancere, for at drive din organisations innovation på større skala, hurtigere og til en brøkdel af prisen. Gør det muligt for store organisationer at accelerere deres vækst for mindre.

Anmod om en Demo
undefined

Global Arbejdsstyrke

Ti gange Webby vinder Freelancer.com (ASX:FLN) er verdens største freelancing og crowdsourcing platform med over 42 millioner brugere fra over 247 lande, regioner og områder, på 34 sprog og med 39 valutaer. Ingen andre freelance markedsplads er så global som freelancer.com.
undefined

Ekstremt dygtige, tilgængelige

Over 80% af alle online jobs får bud indenfor 60 sekunder. Jobs i et specifikt område får gennemsnitligt bud indenfor 25 minutter - og det bliver hurtigere måned efter måned. Ingen anden freelancearbejdsplads er så flydende som Freelancer.com.
undefined

Ingen Gebyrer

Freelancer Virksomhed har ingen adgangsgebyrer, påtvungne abonnementer, månedlige eller årlige gebyrer. Der er ingen gebyrer ved at indsende et projekt eller ved at opsætte en konto. Arbejdsgiver provision og opgraderingsgebyrer fjernes også for storkunder.
Organisation ubegrænset thumbnail

Ubegrænset Organisation

Se VP af Enterprise Sarah Tang diskutere deres Arbejdets Fremtid til Organisationer
Nasa whitepaper thumbnail

NASA | Harvard Whitepaper

Overraskende resultater fra store mængder ved brug af Mikro-køb Udfordringer - brug konkurrencer på freelancing sider til at samle innovative, effektive og økonomiske løsninger.
FREELANCER EXCLUSIVE

Covid-19 & Arbejdsstyrke Effektivitet

Covid-19 skaber skiftende krav indenfor din organisation. Stationer hurtigt dit in-house talent til de mest presserende og kritiske områder af din virksomhed, for at vækste hurtigere. Vores AI-drevne matchmaking algoritme og ressource management software kan muliggøre en større udnyttelse af personale, hurtigt. Øg din arbejdsstyrkes effektivitet genne denne krise og behold dine største talenter på lønningslisten. Smarte virksomheder ser muligheder i denne nedgang. Freelancer Enterprise kan muliggøre din fleksibilitet og arbejde med forandring.
undefined
FREELANCER EXCLUSIVE

Uanset hvilke færdigheder du har brug for, kan vi samle de bedste 1% i din egen private Freelancer Sky

Uanset om du er i et team af ledelseskonsulenter, maskin-eksperter eller installatører i dit lokalområde, kan du vælge blandt freelancere med over 1.600 forskellige færdigheder, som er undersøgte på forhånd, og godkendte i forhold til dine succeskriterier.
Kontakt os
FREELANCER EXCLUSIVE

Kvalitet, leveret til tiden og indenfor budgettet

Vores Enterprise Projektledere sikrer at du finder de bedste freelancere, for at give dig den bedste kvalitet leveret til tiden. Det sikrer en høj standard og problemfrie processer fra oplæring til projektafslutning.
undefined
undefined
FREELANCER EXCLUSIVE

Talent møder compliance som en service

Uanset om du vil ansætte direkte, indsende et projekt eller starte en konkurrence, vil vores compliance services sammensat med vores talent services, matching algoritmer og håndterede services beskytte dig fra arbejderklassificerings risici og hjælpe dig med at finde de perfekte talenter hurtigt.
CASESTUDIE

NASA bruger Freelancer Enterprise til at crowdsource potentialet af menneskelig innovation.

Over 230 designs blev indsendt af freelancere i en konkurrence til interfacet af en smart watch app, som astronauter kunne bruge på Den Internationale Rumstation.
Projekt success managers hjalp herefter NASA med at ansætte de bedste programmører til at levere den færdige app.
CASESTUDIE

NASA bruger Freelancer Enterprise til at crowdsource potentialet af menneskelig innovation.

Over 230 designs blev indsendt af freelancere i en konkurrence til interfacet af en smart watch app, som astronauter kunne bruge på Den Internationale Rumstation.
Projekt success managers hjalp herefter NASA med at ansætte de bedste programmører til at levere den færdige app.
undefined

Oplev fordelene ved Freelancer Enterprise

undefined

Øg Tillid

Vores compliance og arbejderklassificeringsløsninger, sammen med en stikprøve ordning foretaget af amerikanske advokater, vil give dig tryghed mens du samarbejder med en global cloud arbejdsstyrke. Vores strenge kend-din-kunde og identitets verificering, vil lade dig samarbejde med tryghed.
undefined

Workflow Automatisering

Vores full-feature API kan hjælpe dig med at få fart på automatisering af din arbejdsstyrke og frigive tid så dit personale kan fokusere på hvad der betyder noget. Integrer direkte til dit software, intranet eller backend systemer og lav API kald direkte til vores virtuelle job cloud, for at ansætte freelancere.
undefined

Styrede Services

Vi har et flersproget team af Virksomheds Projektmanagers fordelt på flere forskellige tidszoner og områder, som er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte freelancer, afholde din konkurrence, eller assistere med at håndtere dine aftaler og forpligtelser.
undefined

Total Gennemsigtighed

Vi forstår at du vil have den kvalitet og det resultat du betaler for. Vores tidsregistrerings-app måler output, automatiserer skærmoptagelser og håndterer godkendelser for leverancer, så du kan give feedback i realtid.
undefined

Forbedr Indsigt

Mål din succes, og registrer den data der er vigtig for dig. Få rapporter på ting som brug og udgifter i realtid - direkte i dit dashboard.
undefined

Strømlign Intern Vedtagelse

Vi tilbyder workshops, videoguides og 24/7 prioriteret support for at hjælpe dig med at komme godt i gang. Tekniske og dygtige eksperter er klar til at være der onsite, og hjælpe dit personale med fremtidens arbejde.

Over 80% af Fortune 500 firmaer bruger Freelancer.com til at fremskynde deres markedsindtrængen

undefinedundefined

Klar til at komme i gang?

Kom i kontakt med vores Enterprise Team i dag
Kontakt os
Freelancer-logo
Denmark / Dansk
Hjælp & Support
Freelancer
Kategorier
Projekter
Konkurrencer
Freelancere
Virksomhed
Fortrukket Freelancer Program
Projekt Administration
Lokalt Arbejde
Photo Anywhere
Fremvisning
API til udviklere
Bliv Verificeret
Omkring
Om os
Sådan Fungerer Det
Sikkerhed
Investor
Sitemap
Tilbud
Nyheder
Betingelser
Privatlivspolitik
Betingelser og Vilkår
Ophavspolitik
Adfærdskodeks
Gebyrer og Takster
Apps
Apple App Store logo
Google Play-logo
Kunne ikke kopiere til udklipsholder, genindlæs venligst denne side for at justere dine tilladelser.
Copied to clipboard.
Tilmeldte brugere Jobs oprettet i alt
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection