Investorcenter

Aktionærinformation

Freelancer Limited

Freelancer er verdens største freelance- og crowdsourcing-markedsplads målt på antal brugere og projekter. Freelancer blev grundlagt i 2009, og er noteret på Australian Securities Exchange (ASX: FLN).

Aktiepris

Vores nuværende aktiepris kan findes på ASX website.

Selskabsorienteringer

For at se en komplet liste over de seneste virksomhedsbekendtgørelser, besøg venligst ASX.

Investering fra Australien

For at investere i Freelancer vil vi bede dig kontakte din vanlige børsmægler. En samlet liste over australske børsmæglere og andre oplysninger om køb og salg af aktier på ASX kan findes på ASX's website.

Investering uden for Australien

Freelancer-aktier kan normalt kun købes gennem en ASX-registreret børsmægler. Skulle du alligevel ønske at investere, kan du kontakte din lokale børsmægler for at undersøge, om de har en forbindelse til en ASX-registrerer børsmægler.

Alternativt er Interactive Brokers en internetbørsmægler, der hjælper folk, der er bosiddende i mange forskellige lande med at investere i aktier, der handles på ASX.

Forvaltning af dine aktier

Log ind på Boardroom aktieregistersitet for at se oplysninger om dine Freelancer-aktier. Boardroom kan kontaktes ved at sende en mail til enquiries@boardroomlimited.com.au. De kan kontaktes telefonisk på 1300 737 760 (inden for Australien) eller +61 2 9290 9600 for det australske kontor.

Aktionær-FAQ

Hvordan kan jeg investere?

Du kan købe Freelancer-aktier gennem en broker, der understøtter aktier på Australian Securities Exchange (ASX). Freelancers ticker er ASX:FLN. Du bør indhente råd fra en professionel finansrådgiver, før du begynder at investere.

Hvordan finder jeg en børsmægler?

En samlet liste over australske børsmæglere og andre oplysninger om køb og salg af aktier kan findes på ASX's website. Freelancer-aktier kan generelt kun købes gennem en ASX-registreret mægler, så hvis du ikke har bopæl i Australien, skal du muligvis finde andre måder. Interactive Brokers er en internetmægler, der modtager registreringer fra folk, der er bosiddende i mange forskellige lande i hele verden, og som understøtter aktier, der handles på ASX. Du kan imidlertid også kontakte din lokale børsmægler for at se, om de har en relation til en ASX-registreret børsmægler.

Får Freelancer.com-brugere, der også er Freelancer-aktionærer, nogle ekstra fordele?

Ja. Freelancer har oprettet et særligt Freelancer Foundation Shareholder Program, der belønner brugere med flere end et vist antal aktier, med særlige fordele og privilegier. For flere oplysninger kan du besøge vores side for Foundation Shareholder Program.

Hvor kan jeg finde selskabsmeddelelser?

Nylige og historiske selskabsmeddelelser er tilgængelige på ASX-websitet og i afsnittet for selskabsmeddelelser på Freelancer-websitet.

Hvornår offentliggør Freelancer selskabsmeddelelser, der kan påvirke mine aktier?

Freelancer vil søge at underrette aktionærerne om de forventede frigivelsesdatoer for nøglemeddelelser i aktionæroplysningsafsnittet af deres website.

Hvor finder jeg historiske aktiekursoplysninger?

Vores nuværende og historiske aktiepriser kan findes på ASX's wesite. For at fortolke aktiekursoplysningerne råde investorer og andre interesserede til at opsøge professionel rådgivning.

Hvordan kan jeg tjekke min FLN-beholdning?

Du kan se aktuelle oplysninger om din beholdning af Freelancer-aktier på aktieregistersitet Boardroom.

Hvordan opdaterer jeg mine aktionæroplysninger?

Log ind på aktieregistersitet Boardroom for at se oplysninger om dine Freelancer-aktier og for at opdatere dine oplysninger.

Hvordan finder jeg kontaktoplysningerne til Freelancers aktieregister?

Alle forespørgsler vedrørende detaljer om din aktiebeholdning skal rettes til Boardroom. Boardroom kan kontaktes via e-mail enquiries@boardroomlimited.com.au. De kan kontaktes på telefon 1300 737 760 (indenrigs i Australien) eller +61 2 9290 9600 for det australske kontor.

Rapporter og præsentationer

Freelancer Foundation Aktionærprogrammet

Freelancer Foundation Aktionær-programmet tilbyder aktionærer i Freelancer Limited (ASX:FLN) visse fordele, inklusiv mindre gebyrer på en række Freelancer-servicer.

Freelancer Foundation

Et overblik over fordelene

Gebyrrabatter på Freelancer.com

En rabat på 5% på projekt- og konkurrenceprovisioner vil blive krediteret til din Freelancer.com-konto, beregnet månedligt, for hver hele kalendermåned du forbliver berettiget i programmet.

Rabat på WSO opslagsgebyrerne på WarriorForum

En 50% refusion eller nedsættelse på opslagsgebyrer for dine Warrior Special Offers (WSO'er) for hver hele kalendermåned, du forbliver berettiget til det i henhold til programmet.

Højprioritetskundesupport

Du får højprioritetskundesupport fra vores flersprogede 24x7x365 supportteam.

Freelancer Foundation Aktionærbadge

Et unikt badge vil optræde på dine Freelancer.com og WarriorForum-profiler, der indikerer, at du er aktionær i virksomheden.

Få adgang til dine fordele

Disse fordele er tilgængelige for individer med mindst 500 ordinære, fuldt betalte Freelancer Limited-aktier. Tryk blot på knappen nedenfor, og udfyld ansøgningsformularen for at begynde at få adgang til dine fordele.

Vilkår og Betingelser

For at komme i betragtning til Freelancer Foundation Shareholder-programmet, skal du leve op til det følgende:

 • En aktionær skal være en gyldigt registreret bruger hos enten Freelancer.com eller på Warrior Forum-websiden (Freelancer-bruger). Suspenderede konti er ikke berettigede. Freelancer-brugere, der krænker brugsvilkårene på et eller begge websider (som beskrevet i Brugeraftalen), kan få deres programmedlemskab suspenderet eller annulleret efter Freelancer Limiteds skøn.
 • En aktionær skal være en fysisk person/personer og:
  • eje 500 almindelige, fuldt betalte Freelancer Limited-aktier; eller
  • være udpeget af et selskab, en fond eller en korporation, der ejer 500 almindelige, fuldt betalte Freelancer Limited-aktier. Et selskab, en fond eller en korporation kan udpege en fysisk person til at modtage alle pakkens fordele ved hjælp af Nominee Appointment Advice-formularen (pdf), hvoraf en scannet kopi skal vedhæftes online-ansøgningsformularen. En særskilt udpegelsesformular skal udfyldes, når mere end én enhed er registreret i et fælles holdingselskab.
   • En aktionær skal have 500 almindelige, fuldt betalte Freelancer Limited-aktier i en hel kalendermåned for at være kvalificeret til aktionærfordele i den kalendermåned. Gebyrrabatter vil ikke blive betalt for nogen måned, og gebyrnedslag vil ikke være tilgængelige, når en aktionærs andel falder til under 500 almindelige, fuldt betalte Freelancer Limited-aktier.
   • Rabatter betales kun på projekt- og konkurrenceprovisioner (ikke opgraderinger), og kun for gebyrer der er betalt. Ubetalte gebyrer vil ikke modtage webside-rabatter.
   • Freelancer Limited kan ændre fordelene, vilkår og betingelser for Freelancer-fondens Aktionærprogram når som helst, inklusiv ved at at opdatere denne side.