Investorcenter

Aktionærinformation

Freelancer Limited

Freelancer er verdens største freelancing- og crowdsourcing-marketplace målt på antallet af brugere og projekter. Freelancer blev grundlagt i 2009 og er noteret på Australian Securities Exchange (ASX: FLN).

Aktiepris

Our current share price can be found on the ASX website.

Selskabsorienteringer

For a full list of recent company announcements please visit the ASX.

Investering fra Australien

For at investere i Freelancer vil vi bede dig kontakte din vanlige børsmægler. En samlet liste over australske børsmæglere og andre oplysninger om køb og salg af aktier på ASX kan findes på ASX's website.

Investering uden for Australien

Freelancer-aktier kan normalt kun købes gennem en ASX-registreret børsmægler. Skulle du alligevel ønske at investere, kan du kontakte din lokale børsmægler for at undersøge, om de har en forbindelse til en ASX-registrerer børsmægler.

Alternativt er Interactive Brokers en internetbørsmægler, der hjælper folk, der er bosiddende i mange forskellige lande med at investere i aktier, der handles på ASX.

Forvaltning af dine aktier

Log ind på Boardroom aktieregistersitet for at se oplysninger om dine Freelancer-aktier. Boardroom kan kontaktes ved at sende en mail til enquiries@boardroomlimited.com.au. De kan kontaktes telefonisk på 1300 737 760 (inden for Australien) eller +61 2 9290 9600 for det australske kontor.

God selskabsledelse

Charter-dokumenter
Politikdokumenter
Andre dokumenter

Aktionær-FAQ

Hvordan kan jeg investere?

Du kan købe Freelancer-aktier gennem en broker, der understøtter aktier på Australian Securities Exchange (ASX). Freelancers ticker er ASX:FLN. Du bør indhente råd fra en professionel finansrådgiver, før du begynder at investere.

Hvordan finder jeg en børsmægler?

En samlet liste over australske børsmæglere og andre oplysninger om køb og salg af aktier kan findes på ASX's website. Freelancer-aktier kan generelt kun købes gennem en ASX-registreret mægler, så hvis du ikke har bopæl i Australien, skal du muligvis finde andre måder. Interactive Brokers er en internetmægler, der modtager registreringer fra folk, der er bosiddende i mange forskellige lande i hele verden, og som understøtter aktier, der handles på ASX. Du kan imidlertid også kontakte din lokale børsmægler for at se, om de har en relation til en ASX-registreret børsmægler.

Får Freelancer.com-brugere, der også er Freelancer-aktionærer, nogle ekstra fordele?

Ja. Freelancer har oprettet et særligt Freelancer Foundation Shareholder Program, der belønner brugere med flere end et vist antal aktier, med særlige fordele og privilegier. For flere oplysninger kan du besøge vores side for Foundation Shareholder Program.

Hvor kan jeg finde selskabsmeddelelser?

Nylige og historiske selskabsmeddelelser er tilgængelige på ASX-websitet og i afsnittet for selskabsmeddelelser på Freelancer-websitet.

Hvornår offentliggør Freelancer selskabsmeddelelser, der kan påvirke mine aktier?

Freelancer vil søge at underrette aktionærerne om de forventede frigivelsesdatoer for nøglemeddelelser i aktionæroplysningsafsnittet af deres website.

Hvor finder jeg historiske aktiekursoplysninger?

Vores nuværende og historiske aktiepriser kan findes på ASX's wesite. For at fortolke aktiekursoplysningerne råde investorer og andre interesserede til at opsøge professionel rådgivning.

Hvordan kan jeg tjekke min FLN-beholdning?

Du kan se aktuelle oplysninger om din beholdning af Freelancer-aktier på aktieregistersitet Boardroom.

Hvordan opdaterer jeg mine aktionæroplysninger?

Log ind på aktieregistersitet Boardroom for at se oplysninger om dine Freelancer-aktier og for at opdatere dine oplysninger.

Hvordan finder jeg kontaktoplysningerne til Freelancers aktieregister?

Alle forespørgsler vedrørende detaljer om din aktiebeholdning skal rettes til Boardroom. Boardroom kan kontaktes via e-mail enquiries@boardroomlimited.com.au. De kan kontaktes på telefon 1300 737 760 (indenrigs i Australien) eller +61 2 9290 9600 for det australske kontor.

Rapporter og præsentationer

Freelancer Foundation Aktionærprogrammet

Freelancer Foundation Shareholder-programmet tilbyder særlige fordele til aktionærer hos (ASX:FLN), herunder reducerede gebyrer på et udvalg af Freelancers tjenesteydelser.

Freelancer Foundation

Et overblik over fordelene

Gebyrrabatter på Freelancer.com

A rebate of 5% of project and contest commissions will be credited to your Freelancer.com account, calculated monthly, for each full calendar month that you remain eligible in the program.

Rabat på WSO opslagsgebyrerne på WarriorForum

A 50% rebate or discount on listing fees for your Warrior Special Offers (WSOs) for each full calendar month that you remain eligible in the program.

Højprioritetskundesupport

Du får højprioritetskundesupport fra vores flersprogede 24x7x365 supportteam.

Freelancer Foundation Aktionærbadge

Et unikt badge vil optræde på dine Freelancer.com og WarriorForum-profiler, der indikerer, at du er aktionær i virksomheden.

Få adgang til dine fordele

Disee fordele er tilgængelige for individer med mindst 500 ordinære fuldt betalte Freelancer Limited-aktier. Klik blot på knappen herunder, og udfyld ansøgningsformularen for at få adgang til dine fordele.

Vilkår og Betingelser

For at komme i betragtning til Freelancer Foundation Shareholder-programmet, skal du leve op til det følgende:

  • En aktionær skal være gyldigt registreret bruger hos enten Freelancer.com eller på Warrior Forum-websitet (Freelancer-bruger). Suspenderede konti er ikke berettigede. Freelancer-brugere, der krænker brugsvilkårene på et eller begge websites (som beskrevet i Brugeraftalen), kan få deres programmedlemskab suspenderet eller annulleret efter Freelancer Limiteds skøn.
  • En aktionær skal være en fysisk person og:
    • eje 500 ordinære fuldt betalte Freelancer Limited-aktier eller
    • være udpeget af et selskab, en fond eller en korporation, der ejef 500 ordinære fuldt betalte Freelancer Limited-aktier. Et selskan, en fond eller en korporation kan udpege en fysisk person til at modtage alle pakkens fordele ved hjælp af Nominee Appointment Advice-formularen (pdf), hvoraf en scannet kopi skal vedhæftes til online-ansøgningsformularen. En særskilt udpegelsesformular skal udfyldes, når mere end én entitet er registreret i et fælles holdingselskab.
  • En aktionær skal have 500 ordinære fuldt betalte Freelancer Limited-aktier i en hel kalendermåned for at være berettiget til aktionærefordelene i den kalendermåned. Gebyrtilbagebetalinger vil ikke finde sted for nogen måned og gebyrrabatter vil ikke blive beregnet for nogen måned, hvor en aktionærs beholdning falder under 500 ordinære fuldt betalte Freelancer Limited-aktier.
  • Tilbagebetalinger gennemføres for projekt- og konkurrenceprovisioner (ikke opgraderinger), og kun for gebyrer, der er betalt. Ubetalte gebyrer vil ikke blive tilbagebetalt.
  • Freelancer Limited kan ændre fordelene, vilkårene og betingelserne for Freelancer Foundation Shareholder-prgrammet til enhver tid, herunder ved at opdatere denne side.