Mød teamet bag Freelancer!

Direktører
 • Matt Barrie
  Læs mere om Matt

  Matt Barrie

  Administrerende Direktør & Bestyrelsesformand BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie er en prisvindende iværksætter indenfor teknologi. Han er administrerende direktør hos Freelancer.com, verdens største markedsplads for freelancere, som forbinder mere end 20 millioner professionelle fra hele verden, og som er blevet prisbelønnet af International Academy of Digital Arts & Sciences med ti Webby Awards, "internettets højeste ære".

  Freelancer.com forbinder primært små virksomheder og enkeltpersoner fra den vestlige verden med freelancere i udviklingslandene, hvilket styrker iværksættere på begge sider af kloden. Freelancer Limited blev noteret på den australske værdipapirsbørs (Australian Securities Exchange) i 2013 med en markedsværdi på over $1 milliard.

  Matt er også administrerende direktør for Escrow.com, verdensførende indenfor sikre onlinebetalinger med over US$ 2,7 milliarder i sikre transaktioner

  Matt var adjungeret lektor ved Department of Electrical og Information Engineering på University of Sydney hvor han underviste i kryptografi i femten år og senere, i Teknologi Forretningsskabelse. Han er medforfatter på over 20 amerikanske patentansøgninger.

  Matt er en produktiv foredragsholder globalt og har været hovednavn på SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW, og the Economist.

  Han har tidligere grundlagt og været administrerende direktør for Sensory Networks Inc., en leverandør af højtydende netværkssikkerhedprocessorer, som blev solgt til Intel Corporation i 2013.

  I 2006 blev han tildelt State Pearcey Award for bidrag til IT&T industrien. I 2010 blev han udnævnt Alumnus of the Year på Faculty of Engineering and IT på University of Sydney. I 2011 blev han udnævnt konstitueret BRW Entrepreneur of the Year af Australiens mest prestigefyldte forretningspublikation samt Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 blev han tildelt Libertarian of the Year af Australian Libertarian Society.

  For forespørgsler vedrørende foredragsarrangementer, send venligst en mail til speaker@freelancer.com

  Læs mere om Matt
 • Darren Williams
  Læs mere om Darren

  Darren Williams

  Ikke-udøvende direktør BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren skiftede fra Administrerende Direktør og Øverste Teknologichef hos Freelancer til menigt bestyrelsesmedlem mod slutningen af 2015. I sin tid som direktør var han ansvarlig for den daglige strategiske ledelse af firmaets drifts- og tekniske retning.

  Darren har erfaring inden for computersikkerhed, protokoller, netværk og software. Før han sluttede sig til Freelancer, var Darren medstifter af Sensory Networks, et netværkssikkerhedsfirma med risikovillig kapital i ryggen, hvor han var teknologidirektør og siden administrerende direktør. Darren har tidligere forelæst i computervidenskab ved University of Sydney inden for flere områder for bachelor- og kandidatstuderende.

  Darren har forfattet utallige artikler, patenter og dokumenter med relation til sikkerhedsteknologi, software og netværk, og har talt ved et antal internationale konferencer. Darren har en førsteklasses grad i computervidenskab og en Ph.D. i computervidenskab med speciale i computernetværk fra University of Sydney.

  Læs mere om Darren
 • Simon Clausen
  Læs mere om Simon

  Simon Clausen

  Ikke-udøvende direktør

  Simon er Freelancers grundlæggende investor. Simon har mere end 17 års erfaring med højvækststeknologivirksomheder i både Australien og USA. Hans tekniske ekspertise omfatter beherskelse af flere softwareudviklingssprog, computersikkerhed og sårbarhedsanalyse, og han er medforfatter til og opfinder af et antal teknologipatenter.

  Med fokus på forbrugercentreret software og internetaktiveret teknologi grundlagde han, og var direktør for, WinGuides, der senere blev til PC Tools. Med Simon som direktør voksede PC Tools til en omsætning på over $100 millioner, mere end 250 ansatte og kontorer i 7 lande. PC Tools blev opkøbt af Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) i oktober 2008 i et af Australiens største teknologiopkøb på det tidspunkt. Efter opkøbet blev Simon vicedirektør hos Symantec, før han forlod det i 2009 og grundlagde Startive Ventures, en specialiseret teknologiventurefond. I dag vedligeholder Startive aktivt investeringer i et antal globale opstartsvirksomheder, og Simon agerer som bestyrelsesmedlem og rådgiver for virksomheder i hele verden.

  Læs mere om Simon
Øverste ledelse
 • Neil Katz
  Læs mere om Neil

  Neil Katz

  Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer og ansvarlig for virksomhedens finans- og administrationsfunktioner. Siden maj 2009, hvor han sluttede sig til Freelancer, har Neil været en integreret del af ledergruppen, hvor han har været involveret i etableringen af finansdisciplinerne og de interne kontrolsystemer i gruppen.

  Neil har over 20 års erfaring med finans, bogføring og almen ledelse. Neil har været finansdirektør i et antal teknologivirksomheder, herunder IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring med, og har været involveret i, at rejse midler fra kapitalfonde og risikovillig kapital, at opnå flere statstilskud, virksomhedsomstrukturering og frasalgsaktiviteter. Særligt var Neil invoveret i salget af Aptrix til IBM. I disse tidligere roller har Neil ydet finansiel vejledning som bidrag til væksten i og den internationale udvidelse af disse virksomheder. Neil har også ydet konsulenttjenester til et antal mindre start-up virksomheder i teknologibranchen inden for markedsføringsstrategier og kapitalrejsning.

  Forud for hans roller i teknologisektoren havde Neil højtstående finansstillinger inden for distributions- og detailsektorerne, herunder hos Checkpoint Systems.

  Neil har en civiløkonomibachelorgrad (med udmærkelse) i finansledelse fra University of Cape Town, Sydafrika, og er medlem af Institute of Chartered Accountants i Australien.

  Læs mere om Neil
 • Adam Byrnes
  Læs mere om Adam

  Adam Byrnes

  Vice Præsident af Produkter og Vækst BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes er ansvarlig for at udbrede Freelancer verden over, især til markeder der er domineret af befolkninger der ikke har engelsk som modersmål, såsom Asien og Latinamerika. Han leder teams inden for public relations, indhold, marketing og oversættelse, og har været ansvarlig for at lancere Freelancers websider internationalt, inklusiv 40 dedikerede lokale sider og 31 sprog.

  Inden han kom til Freelancer, arbejdede Adam som fysikforsker ved University of Sydney indenfor området fotonik. I denne periode var han medforfatter til en række akademiske artikler i større tidsskrifter vedrørende fysik, og han har præsenteret sit arbejde ved CLEO konferencen i Californien. Adam har også arbejdet indenfor IT for Macquarie Group og Aalborg Industries.

  Adam har en universitetsgrad med højeste udmærkelse indenfor Elektronisk Ingeniørvidenskab og Avanceret Fysik fra University of Sydnew og har studeret i udlandet ved University of California, Santa Barbara.

  Læs mere om Adam
 • Jun Yao
  Læs mere om Jun

  Jun Yao

  Vicepræsident, Ingeniørvidenskab BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

  Jun Yao er Vice Præsident Ingeniør ved Freelancer. Han er ansvarlig for at lede de globale software teams, definere og eksekvere virksomhedens langsigtede tekniske plan, og sørge for at ingeniørerne præstere på Freelancer niveau.

  Jun er en erfaren problemknuser med erfaring inden for ledelse, mentoring og skalering af tekniske teams. Jun har meget erfaring inden for softwareudvikling og hans ekspertise ligger inden for designs af applikationer og systemer, computer netværk, informationssikkerhed og relationsdatabaser.

  Jun har talt ved talrige internationale konferencer og ejer talrige patenter, forskningsartikler og journaler om trådløs kommunikation, Quality of Service ved mobile computing, kommunikation i køretøjer og algoritmer. Jun har en B.E grad fra the South China University of Technology, China, og Master og Ph.D. grad i Computer Science fra University of New South Wales, Australia.

  Læs mere om Jun
 • Chris Trotman
  Læs mere om Chris

  Chris Trotman

  Assisterende vicepræsident, Arkitektur BS (Information Systems)

  Chris Trotman er Vice Præsident i Arkitektur ved Freelancer. Chris er ansvarlig for alle de tekniske aspekter ved opbygningen, vedligeholdelse til det højeste standarder, hvilket sikrer, at Freelancer er klar til den nuværende og fremtidige vækst. Chris har en Bachelor i Science in Information Systems fra University of Auckland, New Zealand.

  Læs mere om Chris
 • Yves Sy
  Læs mere om Yves

  Yves Sy

  Assisterende Vice Præsident, Tekniske Operationer og Regionschef, Manila BS CS (University of the Philippines, Manila)

  Yves Sy er Vice President of Technical Operations og samtidig chef for Freelancers regionale kontor i Manila. Han er ansvarlig for at sikre, at virksomheden opererer, vækster og handler på et optimalt niveau globalt ved at gennemføre produktudvikling og best practice inden for ledelse og det oprerationelle. Før Yves kom med på Freelancer holdet, så har Yves brugt mere end 10 år på at arbejde med arkitektur inden for skalerbare softwarevirksomheder og håndtere hold af ingeniører fra forskellige industrier, såsom gaming, rejser og reklame. Han har en Bachelor i Computer Science fra University of the Philippines, Manila.

  Læs mere om Yves
 • Greg
  Læs mere om Greg

  Greg Robinson

  Vicepræsident, Compliance ACI, SA Fin

  Greg Robinson er Vice President of Compliance hos Freelancer. Greg tilser det overordnede compliance-miljø i virksomheden. I denne rolle er Greg ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af governance- og compliance-risikoprogrammer til støtte for virksomheden.

  Før han sluttede sig til Freelancer, arbejdede Greg for PayPal Australia som Head of Compliance Programs og var en del af det oprindelige ledelseshold, der lancerede PayPal på det australske marked i 2005. Greg arbejdede for Colonial First State Investments Limited fra 1998 til 2004 som Head of Compliance med ansvar for implementering og styring af compliance governance rammerne. Forud herfor havde Greg ledende stillinger hos Perpetual Limited i mere end 13 år.

  Greg har relevante erfaringer fra arbejdet som compliance professional og har i en stor del af de sidste 10 år haft fokus på ledelses- og compliance-spørgsmål i online-miljøet. Greg er Senior Associate hos Financial Services Institute of Australasia og Associate hos GRCI (Governance Risk and Compliance Institute).

  Læs mere om Greg
 • Sarah Tang
  Læs mere om Sarah

  Sarah Z. Tang

  Vice President, Enterprise BCom / MA / MSc

  Sarah Tang er VP of Enterprise ved Freelancer.com, hvor hun arbejder med Fortune 500 klienter, som skal have integreret og skaleret deres medarbejdere i deres organisation. Hun har tidligere arbejdet med product management, før hun begyndte at arbejde med gruppens globale aktiviteter. Før Freelancer.com arbejdede hun med præsidentvalget i 2012 og som management konsulent for klienter som CBRE, Electronics Arts og Ericsson. Hun har dobbelt MSc/MA fra Vienna University of Economics, hun er Canadian National Merit Scholar og på SIAs 2017 Global power 50 top 50 over mest indflydelsesrige kvinder. Hun samarbejder tæt med NASA og Havard Business School / Lab of Innovation Science ift. research og forskning om ledelse inden for crowdsourcing industrien.

  Læs mere om Sarah
 • sebastian
  Læs mere omkring Sebastián

  Sebastián Siseles

  Vice President, International JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles er ansvarlig for at skabe, kommunikere, vedligeholde og tilpasse firmaets internationale udvidelses strategi for langsigtet profitabel vækst, der leder holdet af regionale direktører og land managere på verdensplan Sebastián er også direkte involveret i og ansvarlig for internationale lanceringer, forbedring Freelancers tilstedeværelse og vækst i både I og U lande, med specielt fokus på at kontrollere virksomhedens interesser i Latin Amerika og Syd Europa. En iværksætter fra Argentina med en MBA fra University of Pittsburgh, Sebastián har en baggrunden inden for lovgivning, hvor har han har specialiseret i finanser og M&A , hvor han også har taget en efteruddannelse på Buenos Aires Stock Exhange og Southwestern University School of Law påInternational Business Transactions.

  Før Freelancer Sebastián været co-founder på talrige Internet og kommunikationsvirksomheder og har også været President, Direktør, Rådgiver og COO i forskellige internet og ikke-teknologiske virksomheder, mens han har været del af et stort, prestigefyldt advokatfirma i Argentina.

  Læs mere omkring Sebastián
 • Helma Kusuma
  Læs mere om Helma

  Helma Kusuma

  Regionsleder, Asien BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma har ansvaret for at drive Freelancers vækst i Indonesien. Helmas aktiviteter omfatter kontakt med lokale medier og interessenter, idet hun opsøger muligheder for at markedsføre brandet og dets lokale website, såsom, men ikke begrænset til, foredrag ved lokale konferencer og mediebegivenheder, deltagelse i møder, arrangering af meet-ups blandt nøgleinteressenter, arrangering af begivenheder, identifikation af sponsoratmuligheder, opbygning og styrkelse af Freelancers brand, såvel som at tage ansvaret for alle kommunikationsaktiviteter i Indonesien som firmaets talskvinde for et bredt udvalg af medie- og bloggerforespørgsler.

  Som Kommunikations-kandidat fra University of Indonesia har Helma været en del af kommunikations- og PR-branchen i Indonesien gennem de seneste 17 år. Med hendes dybe viden om forskellige brancher, skærpet gennem erfaring, har Helma ledet kommunikationsteams hos flere lokale og multinationale virksomheder som NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel og Kapital's English-magasin. Forud for Freelancer, har hun også ledet sit eget lokale PR-firma, der udbød tjenester til lokale og regionale kunder i hele Asien, så som National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia og mange flere.

  Læs mere om Helma
Matt Barrie
Læs mere om Matt

Matt Barrie

Administrerende Direktør & Bestyrelsesformand BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie er en prisvindende iværksætter indenfor teknologi. Han er administrerende direktør hos Freelancer.com, verdens største markedsplads for freelancere, som forbinder mere end 20 millioner professionelle fra hele verden, og som er blevet prisbelønnet af International Academy of Digital Arts & Sciences med ti Webby Awards, "internettets højeste ære".

Freelancer.com forbinder primært små virksomheder og enkeltpersoner fra den vestlige verden med freelancere i udviklingslandene, hvilket styrker iværksættere på begge sider af kloden. Freelancer Limited blev noteret på den australske værdipapirsbørs (Australian Securities Exchange) i 2013 med en markedsværdi på over $1 milliard.

Matt er også administrerende direktør for Escrow.com, verdensførende indenfor sikre onlinebetalinger med over US$ 2,7 milliarder i sikre transaktioner

Matt var adjungeret lektor ved Department of Electrical og Information Engineering på University of Sydney hvor han underviste i kryptografi i femten år og senere, i Teknologi Forretningsskabelse. Han er medforfatter på over 20 amerikanske patentansøgninger.

Matt er en produktiv foredragsholder globalt og har været hovednavn på SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW, og the Economist.

Han har tidligere grundlagt og været administrerende direktør for Sensory Networks Inc., en leverandør af højtydende netværkssikkerhedprocessorer, som blev solgt til Intel Corporation i 2013.

I 2006 blev han tildelt State Pearcey Award for bidrag til IT&T industrien. I 2010 blev han udnævnt Alumnus of the Year på Faculty of Engineering and IT på University of Sydney. I 2011 blev han udnævnt konstitueret BRW Entrepreneur of the Year af Australiens mest prestigefyldte forretningspublikation samt Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 blev han tildelt Libertarian of the Year af Australian Libertarian Society.

For forespørgsler vedrørende foredragsarrangementer, send venligst en mail til speaker@freelancer.com

Læs mere om Matt
Darren Williams
Læs mere om Darren

Darren Williams

Ikke-udøvende direktør BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren skiftede fra Administrerende Direktør og Øverste Teknologichef hos Freelancer til menigt bestyrelsesmedlem mod slutningen af 2015. I sin tid som direktør var han ansvarlig for den daglige strategiske ledelse af firmaets drifts- og tekniske retning.

Darren har erfaring inden for computersikkerhed, protokoller, netværk og software. Før han sluttede sig til Freelancer, var Darren medstifter af Sensory Networks, et netværkssikkerhedsfirma med risikovillig kapital i ryggen, hvor han var teknologidirektør og siden administrerende direktør. Darren har tidligere forelæst i computervidenskab ved University of Sydney inden for flere områder for bachelor- og kandidatstuderende.

Darren har forfattet utallige artikler, patenter og dokumenter med relation til sikkerhedsteknologi, software og netværk, og har talt ved et antal internationale konferencer. Darren har en førsteklasses grad i computervidenskab og en Ph.D. i computervidenskab med speciale i computernetværk fra University of Sydney.

Læs mere om Darren
Simon Clausen
Læs mere om Simon

Simon Clausen

Ikke-udøvende direktør

Simon er Freelancers grundlæggende investor. Simon har mere end 17 års erfaring med højvækststeknologivirksomheder i både Australien og USA. Hans tekniske ekspertise omfatter beherskelse af flere softwareudviklingssprog, computersikkerhed og sårbarhedsanalyse, og han er medforfatter til og opfinder af et antal teknologipatenter.

Med fokus på forbrugercentreret software og internetaktiveret teknologi grundlagde han, og var direktør for, WinGuides, der senere blev til PC Tools. Med Simon som direktør voksede PC Tools til en omsætning på over $100 millioner, mere end 250 ansatte og kontorer i 7 lande. PC Tools blev opkøbt af Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) i oktober 2008 i et af Australiens største teknologiopkøb på det tidspunkt. Efter opkøbet blev Simon vicedirektør hos Symantec, før han forlod det i 2009 og grundlagde Startive Ventures, en specialiseret teknologiventurefond. I dag vedligeholder Startive aktivt investeringer i et antal globale opstartsvirksomheder, og Simon agerer som bestyrelsesmedlem og rådgiver for virksomheder i hele verden.

Læs mere om Simon
Neil Katz
Læs mere om Neil

Neil Katz

Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer og ansvarlig for virksomhedens finans- og administrationsfunktioner. Siden maj 2009, hvor han sluttede sig til Freelancer, har Neil været en integreret del af ledergruppen, hvor han har været involveret i etableringen af finansdisciplinerne og de interne kontrolsystemer i gruppen.

Neil har over 20 års erfaring med finans, bogføring og almen ledelse. Neil har været finansdirektør i et antal teknologivirksomheder, herunder IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring med, og har været involveret i, at rejse midler fra kapitalfonde og risikovillig kapital, at opnå flere statstilskud, virksomhedsomstrukturering og frasalgsaktiviteter. Særligt var Neil invoveret i salget af Aptrix til IBM. I disse tidligere roller har Neil ydet finansiel vejledning som bidrag til væksten i og den internationale udvidelse af disse virksomheder. Neil har også ydet konsulenttjenester til et antal mindre start-up virksomheder i teknologibranchen inden for markedsføringsstrategier og kapitalrejsning.

Forud for hans roller i teknologisektoren havde Neil højtstående finansstillinger inden for distributions- og detailsektorerne, herunder hos Checkpoint Systems.

Neil har en civiløkonomibachelorgrad (med udmærkelse) i finansledelse fra University of Cape Town, Sydafrika, og er medlem af Institute of Chartered Accountants i Australien.

Læs mere om Neil
Jun Yao
Læs mere om Jun

Jun Yao

Vicepræsident, Ingeniørvidenskab BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

Jun Yao er Vice Præsident Ingeniør ved Freelancer. Han er ansvarlig for at lede de globale software teams, definere og eksekvere virksomhedens langsigtede tekniske plan, og sørge for at ingeniørerne præstere på Freelancer niveau.

Jun er en erfaren problemknuser med erfaring inden for ledelse, mentoring og skalering af tekniske teams. Jun har meget erfaring inden for softwareudvikling og hans ekspertise ligger inden for designs af applikationer og systemer, computer netværk, informationssikkerhed og relationsdatabaser.

Jun har talt ved talrige internationale konferencer og ejer talrige patenter, forskningsartikler og journaler om trådløs kommunikation, Quality of Service ved mobile computing, kommunikation i køretøjer og algoritmer. Jun har en B.E grad fra the South China University of Technology, China, og Master og Ph.D. grad i Computer Science fra University of New South Wales, Australia.

Læs mere om Jun
Chris Trotman
Læs mere om Chris

Chris Trotman

Assisterende vicepræsident, Arkitektur BS (Information Systems)

Chris Trotman er Vice Præsident i Arkitektur ved Freelancer. Chris er ansvarlig for alle de tekniske aspekter ved opbygningen, vedligeholdelse til det højeste standarder, hvilket sikrer, at Freelancer er klar til den nuværende og fremtidige vækst. Chris har en Bachelor i Science in Information Systems fra University of Auckland, New Zealand.

Læs mere om Chris
Yves Sy
Læs mere om Yves

Yves Sy

Assisterende Vice Præsident, Tekniske Operationer og Regionschef, Manila BS CS (University of the Philippines, Manila)

Yves Sy er Vice President of Technical Operations og samtidig chef for Freelancers regionale kontor i Manila. Han er ansvarlig for at sikre, at virksomheden opererer, vækster og handler på et optimalt niveau globalt ved at gennemføre produktudvikling og best practice inden for ledelse og det oprerationelle. Før Yves kom med på Freelancer holdet, så har Yves brugt mere end 10 år på at arbejde med arkitektur inden for skalerbare softwarevirksomheder og håndtere hold af ingeniører fra forskellige industrier, såsom gaming, rejser og reklame. Han har en Bachelor i Computer Science fra University of the Philippines, Manila.

Læs mere om Yves
Greg
Læs mere om Greg

Greg Robinson

Vicepræsident, Compliance ACI, SA Fin

Greg Robinson er Vice President of Compliance hos Freelancer. Greg tilser det overordnede compliance-miljø i virksomheden. I denne rolle er Greg ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af governance- og compliance-risikoprogrammer til støtte for virksomheden.

Før han sluttede sig til Freelancer, arbejdede Greg for PayPal Australia som Head of Compliance Programs og var en del af det oprindelige ledelseshold, der lancerede PayPal på det australske marked i 2005. Greg arbejdede for Colonial First State Investments Limited fra 1998 til 2004 som Head of Compliance med ansvar for implementering og styring af compliance governance rammerne. Forud herfor havde Greg ledende stillinger hos Perpetual Limited i mere end 13 år.

Greg har relevante erfaringer fra arbejdet som compliance professional og har i en stor del af de sidste 10 år haft fokus på ledelses- og compliance-spørgsmål i online-miljøet. Greg er Senior Associate hos Financial Services Institute of Australasia og Associate hos GRCI (Governance Risk and Compliance Institute).

Læs mere om Greg
Sarah Tang
Læs mere om Sarah

Sarah Z. Tang

Vice President, Enterprise BCom / MA / MSc

Sarah Tang er VP of Enterprise ved Freelancer.com, hvor hun arbejder med Fortune 500 klienter, som skal have integreret og skaleret deres medarbejdere i deres organisation. Hun har tidligere arbejdet med product management, før hun begyndte at arbejde med gruppens globale aktiviteter. Før Freelancer.com arbejdede hun med præsidentvalget i 2012 og som management konsulent for klienter som CBRE, Electronics Arts og Ericsson. Hun har dobbelt MSc/MA fra Vienna University of Economics, hun er Canadian National Merit Scholar og på SIAs 2017 Global power 50 top 50 over mest indflydelsesrige kvinder. Hun samarbejder tæt med NASA og Havard Business School / Lab of Innovation Science ift. research og forskning om ledelse inden for crowdsourcing industrien.

Læs mere om Sarah
sebastian
Læs mere omkring Sebastián

Sebastián Siseles

Vice President, International JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles er ansvarlig for at skabe, kommunikere, vedligeholde og tilpasse firmaets internationale udvidelses strategi for langsigtet profitabel vækst, der leder holdet af regionale direktører og land managere på verdensplan Sebastián er også direkte involveret i og ansvarlig for internationale lanceringer, forbedring Freelancers tilstedeværelse og vækst i både I og U lande, med specielt fokus på at kontrollere virksomhedens interesser i Latin Amerika og Syd Europa. En iværksætter fra Argentina med en MBA fra University of Pittsburgh, Sebastián har en baggrunden inden for lovgivning, hvor har han har specialiseret i finanser og M&A , hvor han også har taget en efteruddannelse på Buenos Aires Stock Exhange og Southwestern University School of Law påInternational Business Transactions.

Før Freelancer Sebastián været co-founder på talrige Internet og kommunikationsvirksomheder og har også været President, Direktør, Rådgiver og COO i forskellige internet og ikke-teknologiske virksomheder, mens han har været del af et stort, prestigefyldt advokatfirma i Argentina.

Læs mere omkring Sebastián
Adam Byrnes
Læs mere om Adam

Adam Byrnes

Vice Præsident af Produkter og Vækst BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes er ansvarlig for at udbrede Freelancer verden over, især til markeder der er domineret af befolkninger der ikke har engelsk som modersmål, såsom Asien og Latinamerika. Han leder teams inden for public relations, indhold, marketing og oversættelse, og har været ansvarlig for at lancere Freelancers websider internationalt, inklusiv 40 dedikerede lokale sider og 31 sprog.

Inden han kom til Freelancer, arbejdede Adam som fysikforsker ved University of Sydney indenfor området fotonik. I denne periode var han medforfatter til en række akademiske artikler i større tidsskrifter vedrørende fysik, og han har præsenteret sit arbejde ved CLEO konferencen i Californien. Adam har også arbejdet indenfor IT for Macquarie Group og Aalborg Industries.

Adam har en universitetsgrad med højeste udmærkelse indenfor Elektronisk Ingeniørvidenskab og Avanceret Fysik fra University of Sydnew og har studeret i udlandet ved University of California, Santa Barbara.

Læs mere om Adam
Helma Kusuma
Læs mere om Helma

Helma Kusuma

Regionsleder, Asien BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma har ansvaret for at drive Freelancers vækst i Indonesien. Helmas aktiviteter omfatter kontakt med lokale medier og interessenter, idet hun opsøger muligheder for at markedsføre brandet og dets lokale website, såsom, men ikke begrænset til, foredrag ved lokale konferencer og mediebegivenheder, deltagelse i møder, arrangering af meet-ups blandt nøgleinteressenter, arrangering af begivenheder, identifikation af sponsoratmuligheder, opbygning og styrkelse af Freelancers brand, såvel som at tage ansvaret for alle kommunikationsaktiviteter i Indonesien som firmaets talskvinde for et bredt udvalg af medie- og bloggerforespørgsler.

Som Kommunikations-kandidat fra University of Indonesia har Helma været en del af kommunikations- og PR-branchen i Indonesien gennem de seneste 17 år. Med hendes dybe viden om forskellige brancher, skærpet gennem erfaring, har Helma ledet kommunikationsteams hos flere lokale og multinationale virksomheder som NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel og Kapital's English-magasin. Forud for Freelancer, har hun også ledet sit eget lokale PR-firma, der udbød tjenester til lokale og regionale kunder i hele Asien, så som National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia og mange flere.

Læs mere om Helma