Mød teamet bag Freelancer!

Direktører
 • Matt Barrie
  Læs mere om Matt

  Matt Barrie

  Administrerende Direktør & Bestyrelsesformand BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie er en prisvindende iværksætter indenfor teknologi. Han er administrerende direktør hos Freelancer.com, verdens største markedsplads for freelancere, som forbinder mere end 20 millioner professionelle fra hele verden, og som er blevet prisbelønnet af International Academy of Digital Arts & Sciences med ti Webby Awards, "internettets højeste ære".

  Freelancer.com forbinder primært små virksomheder og enkeltpersoner fra den vestlige verden med freelancere i udviklingslandene, hvilket styrker iværksættere på begge sider af kloden. Freelancer Limited blev noteret på den australske værdipapirsbørs (Australian Securities Exchange) i 2013 med en markedsværdi på over $1 milliard.

  Matt er også administrerende direktør for Escrow.com, verdensførende indenfor sikre onlinebetalinger med over US$ 2,7 milliarder i sikre transaktioner

  Matt var adjungeret lektor ved Department of Electrical og Information Engineering på University of Sydney hvor han underviste i kryptografi i femten år og senere, i Teknologi Forretningsskabelse. Han er medforfatter på over 20 amerikanske patentansøgninger.

  Matt er en produktiv foredragsholder globalt og har været hovednavn på SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW, og the Economist.

  Han har tidligere grundlagt og været administrerende direktør for Sensory Networks Inc., en leverandør af højtydende netværkssikkerhedprocessorer, som blev solgt til Intel Corporation i 2013.

  I 2006 blev han tildelt State Pearcey Award for bidrag til IT&T industrien. I 2010 blev han udnævnt Alumnus of the Year på Faculty of Engineering and IT på University of Sydney. I 2011 blev han udnævnt konstitueret BRW Entrepreneur of the Year af Australiens mest prestigefyldte forretningspublikation samt Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 blev han tildelt Libertarian of the Year af Australian Libertarian Society.

  For forespørgsler vedrørende foredragsarrangementer, send venligst en mail til speaker@freelancer.com

  Læs mere om Matt
 • Darren Williams
  Læs mere om Darren

  Darren Williams

  Ikke-udøvende direktør BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren skiftede fra Administrerende Direktør og Øverste Teknologichef hos Freelancer til menigt bestyrelsesmedlem mod slutningen af 2015. I sin tid som direktør var han ansvarlig for den daglige strategiske ledelse af firmaets drifts- og tekniske retning.

  Darren har erfaring inden for computersikkerhed, protokoller, netværk og software. Før han sluttede sig til Freelancer, var Darren medstifter af Sensory Networks, et netværkssikkerhedsfirma med risikovillig kapital i ryggen, hvor han var teknologidirektør og siden administrerende direktør. Darren har tidligere forelæst i computervidenskab ved University of Sydney inden for flere områder for bachelor- og kandidatstuderende.

  Darren har forfattet utallige artikler, patenter og dokumenter med relation til sikkerhedsteknologi, software og netværk, og har talt ved et antal internationale konferencer. Darren har en førsteklasses grad i computervidenskab og en Ph.D. i computervidenskab med speciale i computernetværk fra University of Sydney.

  Læs mere om Darren
 • Simon Clausen
  Læs mere om Simon

  Simon Clausen

  Ikke-udøvende direktør

  Simon er grundlæggende investor i Freelancer. Simon har mere end 17 års erfaring med hurtigtvoksende teknologiske virksomheder i både Australien og USA. Hans tekniske ekspertise inkluderer kompetencer indenfor flere sprog til softwareudvikling, analyse af computersikkerhed og -sårbarhed, og han er derudover medforfatter og opfinder på adskillige teknologiske patenter.

  Med sit fokus på forbruger-centreret software og internetdrevet teknologi har han grundlagt og været CEO for WinGuides, som senere blev til PC Tools. Med Simon som CEO voksede PC Tools til at have mere end $100 millioner dollars i omsætning, mere end 250 ansatte og kontorer i 7 lande. PC Tools blev opkøbt af Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) i oktober 2008 i en af Australiens største teknologiske opkøb på det tidspunkt. Efter overtagelsen blev Simon Vice President hos Symantec, før han forlod dem i 2009 og grundlagde Startive Ventures, som er en specialiseret teknologisk venture fond. I dag vedligeholder Startive aktivt investeringer i en række succesrige globale start-ups, og Simon fungerer som direktør og rådgiver for virksomheder verden over.

  Læs mere om Simon
Øverste ledelse
 • Neil Katz
  Læs mere om Neil

  Neil Katz

  Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer og ansvarlig for virksomhedens finans- og administrationsfunktioner. Siden maj 2009, hvor han sluttede sig til Freelancer, har Neil været en integreret del af ledergruppen, hvor han har været involveret i etableringen af finansdisciplinerne og de interne kontrolsystemer i gruppen.

  Neil har over 20 års erfaring med finans, bogføring og almen ledelse. Neil har været finansdirektør i et antal teknologivirksomheder, herunder IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring med, og har været involveret i, at rejse midler fra kapitalfonde og risikovillig kapital, at opnå flere statstilskud, virksomhedsomstrukturering og frasalgsaktiviteter. Særligt var Neil invoveret i salget af Aptrix til IBM. I disse tidligere roller har Neil ydet finansiel vejledning som bidrag til væksten i og den internationale udvidelse af disse virksomheder. Neil har også ydet konsulenttjenester til et antal mindre start-up virksomheder i teknologibranchen inden for markedsføringsstrategier og kapitalrejsning.

  Forud for hans roller i teknologisektoren havde Neil højtstående finansstillinger inden for distributions- og detailsektorerne, herunder hos Checkpoint Systems.

  Neil har en civiløkonomibachelorgrad (med udmærkelse) i finansledelse fra University of Cape Town, Sydafrika, og er medlem af Institute of Chartered Accountants i Australien.

  Læs mere om Neil
 • Laurent Goudet
  Læs mere om Laurent

  Laurent Goudet

  Teknologichef BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet er Chief Technology Officer hos Freelancer og er ansvarlig for firmaets teknologiske retning, for at sikre at denne er tilpasset firmaets overordnede mål. Før skiftet fra Software Arkitekt til Chief Technology Officer tidligt i 2021, har Laurent ledt flere teknologiske initiativer, som at overføre Web- og native-klienter til mere mobil-venlige, hurtige, og stabile web-applikationer, for at højne brugeroplevelsen og samtidigt reducere omkostningerne.

  Før sin tilslutning til Freelancer i December 2013 arbejdede Laurent som software ingeniør med indlejrede Linux systemer, og tillærte sig den grundlæggende viden, der kræves for de komplekse software abstraktioner der udgør en moderne web applikation og alt hvad den indebærer.

  Lauren har et førsteklasses honours degree i Matematik og Computer Videnskab fra Université de Marne-la-Vallée, France, en Master's grad i Indlejret Systemteknik fra ESIEE Paris i Frankrig, og har studeret i udlandet på Harvey Mudd College i Claremont, California.

  Læs mere om Laurent
 • Adam Byrnes
  Læs mere om Adam

  Adam Byrnes

  Vice Præsident af Produkter og Vækst BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes er ansvarlig for at udbrede Freelancer verden over, især til markeder der er domineret af befolkninger der ikke har engelsk som modersmål, såsom Asien og Latinamerika. Han leder teams inden for public relations, indhold, marketing og oversættelse, og har været ansvarlig for at lancere Freelancers websider internationalt, inklusiv 40 dedikerede lokale sider og 31 sprog.

  Inden han kom til Freelancer, arbejdede Adam som fysikforsker ved University of Sydney indenfor området fotonik. I denne periode var han medforfatter til en række akademiske artikler i større tidsskrifter vedrørende fysik, og han har præsenteret sit arbejde ved CLEO konferencen i Californien. Adam har også arbejdet indenfor IT for Macquarie Group og Aalborg Industries.

  Adam har en universitetsgrad med højeste udmærkelse indenfor Elektronisk Ingeniørvidenskab og Avanceret Fysik fra University of Sydnew og har studeret i udlandet ved University of California, Santa Barbara.

  Læs mere om Adam
 • David Lane
  Læs mere om David

  David Lane

  Global salgsdirektør MBA (University of Colorado) GAICD ABCC

  David er Global Director of Sales hos Freelancer.com og Escrow.com, og er ansvarlig for at lede accelereret vækst gennem direkte og indirekte salgskanaler. Han er ansvarlig for organisationerne Sales og Customer Success globalt.

  David er teknologisk seniorleder med mere end 25 års erfaring indenfor gennemførsel af transformerende agendaer for virksomheder. Gennem sin karriere har han akkumuleret betydelig og bred erfaring hos 6 multinationale virksomheder såvel som hos 4 start-ups.

  Han har kørt en vellykket drift på tværs af multigeografiske grænser med forretninger på begge halvkugler, på 4 kontinenter og i mere end 37 lande for både private og offentlige virksomheder. Han har ledet virksomheder gennem hele deres livscyklus - fra start-up til frasalg. Hans karriere har omfattet en bred vifte af roller fra software engineer til CEO.

  I løbet af sin karriere har David specialiseret sig i at være 'forandringsleder'. For hver opgave, han har påtaget sig, er han blevet autoriseret til til at lede virksomhedsforandring. Han har opbygget organisationer fra bunden samt omvendt eksisterende organisationer, nogle med mere end 250 mennesker og resultater på mere end 200 millioner USD. Han har en dokumenteret historik, og han har forøget rentabiliteten for alle de virksomheder, han har ledet.

  David er autoriseret privatpilot. Han har sin MBA fra University of Colorado i USA og sin overbygning fra Australia Institute of Company Directors (GAICD) og er derudover Advisory Board Certified Chair. Han bor sammen med sin kone, Marguerite, som er international forfatter og foredragsholder samt ejer/driftsleder af en velkendt naturmedicinsk praksis i Sydney, Australien.

  Læs mere om David
 • sebastian
  Læs mere omkring Sebastián

  Sebastián Siseles

  Vice President, International JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles er ansvarlig for at skabe, kommunikere, vedligeholde og tilpasse firmaets internationale udvidelses strategi for langsigtet profitabel vækst, der leder holdet af regionale direktører og land managere på verdensplan Sebastián er også direkte involveret i og ansvarlig for internationale lanceringer, forbedring Freelancers tilstedeværelse og vækst i både I og U lande, med specielt fokus på at kontrollere virksomhedens interesser i Latin Amerika og Syd Europa. En iværksætter fra Argentina med en MBA fra University of Pittsburgh, Sebastián har en baggrunden inden for lovgivning, hvor har han har specialiseret i finanser og M&A , hvor han også har taget en efteruddannelse på Buenos Aires Stock Exhange og Southwestern University School of Law påInternational Business Transactions.

  Før Freelancer Sebastián været co-founder på talrige Internet og kommunikationsvirksomheder og har også været President, Direktør, Rådgiver og COO i forskellige internet og ikke-teknologiske virksomheder, mens han har været del af et stort, prestigefyldt advokatfirma i Argentina.

  Læs mere omkring Sebastián
 • Mark Basmayor
  Læs mere om Mark

  Mark Basmayor

  Regional direktør for ingeniørarbejde BSc (Computer Science)

  Mark Basmayor er ansvarlig for at lede ingeniørfunktionen hos Freelancer. Han overvåger udførslen og leveringen af produktet og den tekniske køreplan og arbejder side om side med virksomhedens CTO på at definere den langsigtede tekniske strategi. Før sin rolle som Regional Director of Engineering, stod Mark i spidsen for afgørende tekniske initiativer med henblik på forbedring af backend præstation, mens han sørgede for oplæring og mentorskab for softwareingeniører.

  Før han startede hos Freelancer, var Mark Head of Core Services Engineering hos et prominent FinTech firma på Filippinerne. Her stod han for overvågningen af vellykket gennemførsel af kritiske projekter og personligt ledede optimerings- initiativer, som forbedrede virksomhedsdriften betydeligt.

  Mark har en grad i Computer Science fra University of the Philippines, Los Baños, og har næsten to årtiers mangfoldig erfaring indenfor teknologiindustrien, deriblandt FinTech, EdTech, Telco og Consulting.

  Læs mere om Mark
 • Andrew Boyton
  Læs mere om Andrew

  Andrew Boyton

  Fungerende Vicepræsident for Ingeniørarbejde BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew er Fungerende Vicepræsident for Ingeniørarbejde hos Freelancer, hvor han er ansvarlig for at lede de globale ingeniørteams i at definere og udføre virksomheden langsigtede teknologiske køreplan og afstemme fantastisk ingeniørkunst med virksomhedens mål.

  Før sin tilslutning til Freelancer i November 2014 arbejdede Andrew hos NICTA som research ingeniør, hvor han færdiggjorde sin PhD i formel verifikation af en microkernel, hvor han matematisk beviste korrektheden af ​​systeminitialiseringskoden for integrerede systemer. I den periode forfattede han et utal af rapporter og talte ved internationale konferencer.

  Andrew har et førsteklasses æresgrad i Softwareudvikling, en æresgrad i Matematik, og en Ph.D. grad i Computer Videnskab from University of New South Wales i Australien. Han sidder også i bestyrelsen af direktører for to boligkollegier—New College og New College Village ved University of New South Wales.

  Læs mere om Andrew
 • Ayen Torcuator
  Læs mere om Ayen

  Ayen Torcuator

  Global leder for 'Kundeoplevelsen' B PoliSci

  Ayen Torcuator er Global Head of Customer Experience hos Freelancer.com, hvor hun er ansvarlig for at sikre, at kunderne modtager verdensklasse service og løsninger 24/7.

  Ayen er en dynamisk og visionær leder, som implementerer kundecentrerede innovationer og strategier for at forbedre brugertilfredsheden og fremme kundeloyaliteten og -tilliden. Hun støtter visionen for Changing Lives fuldt ud, og tager styringen for at opbygge glade og toppræsterende service- og driftteams.

  Ayen har en bachelorgrad i Political Science fra University of the Philippines, Diliman, og har været en del af firmaet i mere end et årti.

  Læs mere om Ayen
Matt Barrie
Læs mere om Matt

Matt Barrie

Administrerende Direktør & Bestyrelsesformand BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie er en prisvindende iværksætter indenfor teknologi. Han er administrerende direktør hos Freelancer.com, verdens største markedsplads for freelancere, som forbinder mere end 20 millioner professionelle fra hele verden, og som er blevet prisbelønnet af International Academy of Digital Arts & Sciences med ti Webby Awards, "internettets højeste ære".

Freelancer.com forbinder primært små virksomheder og enkeltpersoner fra den vestlige verden med freelancere i udviklingslandene, hvilket styrker iværksættere på begge sider af kloden. Freelancer Limited blev noteret på den australske værdipapirsbørs (Australian Securities Exchange) i 2013 med en markedsværdi på over $1 milliard.

Matt er også administrerende direktør for Escrow.com, verdensførende indenfor sikre onlinebetalinger med over US$ 2,7 milliarder i sikre transaktioner

Matt var adjungeret lektor ved Department of Electrical og Information Engineering på University of Sydney hvor han underviste i kryptografi i femten år og senere, i Teknologi Forretningsskabelse. Han er medforfatter på over 20 amerikanske patentansøgninger.

Matt er en produktiv foredragsholder globalt og har været hovednavn på SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW, og the Economist.

Han har tidligere grundlagt og været administrerende direktør for Sensory Networks Inc., en leverandør af højtydende netværkssikkerhedprocessorer, som blev solgt til Intel Corporation i 2013.

I 2006 blev han tildelt State Pearcey Award for bidrag til IT&T industrien. I 2010 blev han udnævnt Alumnus of the Year på Faculty of Engineering and IT på University of Sydney. I 2011 blev han udnævnt konstitueret BRW Entrepreneur of the Year af Australiens mest prestigefyldte forretningspublikation samt Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 blev han tildelt Libertarian of the Year af Australian Libertarian Society.

For forespørgsler vedrørende foredragsarrangementer, send venligst en mail til speaker@freelancer.com

Læs mere om Matt
Darren Williams
Læs mere om Darren

Darren Williams

Ikke-udøvende direktør BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren skiftede fra Administrerende Direktør og Øverste Teknologichef hos Freelancer til menigt bestyrelsesmedlem mod slutningen af 2015. I sin tid som direktør var han ansvarlig for den daglige strategiske ledelse af firmaets drifts- og tekniske retning.

Darren har erfaring inden for computersikkerhed, protokoller, netværk og software. Før han sluttede sig til Freelancer, var Darren medstifter af Sensory Networks, et netværkssikkerhedsfirma med risikovillig kapital i ryggen, hvor han var teknologidirektør og siden administrerende direktør. Darren har tidligere forelæst i computervidenskab ved University of Sydney inden for flere områder for bachelor- og kandidatstuderende.

Darren har forfattet utallige artikler, patenter og dokumenter med relation til sikkerhedsteknologi, software og netværk, og har talt ved et antal internationale konferencer. Darren har en førsteklasses grad i computervidenskab og en Ph.D. i computervidenskab med speciale i computernetværk fra University of Sydney.

Læs mere om Darren
Simon Clausen
Læs mere om Simon

Simon Clausen

Ikke-udøvende direktør

Simon er grundlæggende investor i Freelancer. Simon har mere end 17 års erfaring med hurtigtvoksende teknologiske virksomheder i både Australien og USA. Hans tekniske ekspertise inkluderer kompetencer indenfor flere sprog til softwareudvikling, analyse af computersikkerhed og -sårbarhed, og han er derudover medforfatter og opfinder på adskillige teknologiske patenter.

Med sit fokus på forbruger-centreret software og internetdrevet teknologi har han grundlagt og været CEO for WinGuides, som senere blev til PC Tools. Med Simon som CEO voksede PC Tools til at have mere end $100 millioner dollars i omsætning, mere end 250 ansatte og kontorer i 7 lande. PC Tools blev opkøbt af Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) i oktober 2008 i en af Australiens største teknologiske opkøb på det tidspunkt. Efter overtagelsen blev Simon Vice President hos Symantec, før han forlod dem i 2009 og grundlagde Startive Ventures, som er en specialiseret teknologisk venture fond. I dag vedligeholder Startive aktivt investeringer i en række succesrige globale start-ups, og Simon fungerer som direktør og rådgiver for virksomheder verden over.

Læs mere om Simon
Neil Katz
Læs mere om Neil

Neil Katz

Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer og ansvarlig for virksomhedens finans- og administrationsfunktioner. Siden maj 2009, hvor han sluttede sig til Freelancer, har Neil været en integreret del af ledergruppen, hvor han har været involveret i etableringen af finansdisciplinerne og de interne kontrolsystemer i gruppen.

Neil har over 20 års erfaring med finans, bogføring og almen ledelse. Neil har været finansdirektør i et antal teknologivirksomheder, herunder IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring med, og har været involveret i, at rejse midler fra kapitalfonde og risikovillig kapital, at opnå flere statstilskud, virksomhedsomstrukturering og frasalgsaktiviteter. Særligt var Neil invoveret i salget af Aptrix til IBM. I disse tidligere roller har Neil ydet finansiel vejledning som bidrag til væksten i og den internationale udvidelse af disse virksomheder. Neil har også ydet konsulenttjenester til et antal mindre start-up virksomheder i teknologibranchen inden for markedsføringsstrategier og kapitalrejsning.

Forud for hans roller i teknologisektoren havde Neil højtstående finansstillinger inden for distributions- og detailsektorerne, herunder hos Checkpoint Systems.

Neil har en civiløkonomibachelorgrad (med udmærkelse) i finansledelse fra University of Cape Town, Sydafrika, og er medlem af Institute of Chartered Accountants i Australien.

Læs mere om Neil
Laurent Goudet
Læs mere om Laurent

Laurent Goudet

Teknologichef BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet er Chief Technology Officer hos Freelancer og er ansvarlig for firmaets teknologiske retning, for at sikre at denne er tilpasset firmaets overordnede mål. Før skiftet fra Software Arkitekt til Chief Technology Officer tidligt i 2021, har Laurent ledt flere teknologiske initiativer, som at overføre Web- og native-klienter til mere mobil-venlige, hurtige, og stabile web-applikationer, for at højne brugeroplevelsen og samtidigt reducere omkostningerne.

Før sin tilslutning til Freelancer i December 2013 arbejdede Laurent som software ingeniør med indlejrede Linux systemer, og tillærte sig den grundlæggende viden, der kræves for de komplekse software abstraktioner der udgør en moderne web applikation og alt hvad den indebærer.

Lauren har et førsteklasses honours degree i Matematik og Computer Videnskab fra Université de Marne-la-Vallée, France, en Master's grad i Indlejret Systemteknik fra ESIEE Paris i Frankrig, og har studeret i udlandet på Harvey Mudd College i Claremont, California.

Læs mere om Laurent
Andrew Boyton
Læs mere om Andrew

Andrew Boyton

Fungerende Vicepræsident for Ingeniørarbejde BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew er Fungerende Vicepræsident for Ingeniørarbejde hos Freelancer, hvor han er ansvarlig for at lede de globale ingeniørteams i at definere og udføre virksomheden langsigtede teknologiske køreplan og afstemme fantastisk ingeniørkunst med virksomhedens mål.

Før sin tilslutning til Freelancer i November 2014 arbejdede Andrew hos NICTA som research ingeniør, hvor han færdiggjorde sin PhD i formel verifikation af en microkernel, hvor han matematisk beviste korrektheden af ​​systeminitialiseringskoden for integrerede systemer. I den periode forfattede han et utal af rapporter og talte ved internationale konferencer.

Andrew har et førsteklasses æresgrad i Softwareudvikling, en æresgrad i Matematik, og en Ph.D. grad i Computer Videnskab from University of New South Wales i Australien. Han sidder også i bestyrelsen af direktører for to boligkollegier—New College og New College Village ved University of New South Wales.

Læs mere om Andrew
David Lane
Læs mere om David

David Lane

Global salgsdirektør MBA (University of Colorado) GAICD ABCC

David er Global Director of Sales hos Freelancer.com og Escrow.com, og er ansvarlig for at lede accelereret vækst gennem direkte og indirekte salgskanaler. Han er ansvarlig for organisationerne Sales og Customer Success globalt.

David er teknologisk seniorleder med mere end 25 års erfaring indenfor gennemførsel af transformerende agendaer for virksomheder. Gennem sin karriere har han akkumuleret betydelig og bred erfaring hos 6 multinationale virksomheder såvel som hos 4 start-ups.

Han har kørt en vellykket drift på tværs af multigeografiske grænser med forretninger på begge halvkugler, på 4 kontinenter og i mere end 37 lande for både private og offentlige virksomheder. Han har ledet virksomheder gennem hele deres livscyklus - fra start-up til frasalg. Hans karriere har omfattet en bred vifte af roller fra software engineer til CEO.

I løbet af sin karriere har David specialiseret sig i at være 'forandringsleder'. For hver opgave, han har påtaget sig, er han blevet autoriseret til til at lede virksomhedsforandring. Han har opbygget organisationer fra bunden samt omvendt eksisterende organisationer, nogle med mere end 250 mennesker og resultater på mere end 200 millioner USD. Han har en dokumenteret historik, og han har forøget rentabiliteten for alle de virksomheder, han har ledet.

David er autoriseret privatpilot. Han har sin MBA fra University of Colorado i USA og sin overbygning fra Australia Institute of Company Directors (GAICD) og er derudover Advisory Board Certified Chair. Han bor sammen med sin kone, Marguerite, som er international forfatter og foredragsholder samt ejer/driftsleder af en velkendt naturmedicinsk praksis i Sydney, Australien.

Læs mere om David
Ayen Torcuator
Læs mere om Ayen

Ayen Torcuator

Global leder for 'Kundeoplevelsen' B PoliSci

Ayen Torcuator er Global Head of Customer Experience hos Freelancer.com, hvor hun er ansvarlig for at sikre, at kunderne modtager verdensklasse service og løsninger 24/7.

Ayen er en dynamisk og visionær leder, som implementerer kundecentrerede innovationer og strategier for at forbedre brugertilfredsheden og fremme kundeloyaliteten og -tilliden. Hun støtter visionen for Changing Lives fuldt ud, og tager styringen for at opbygge glade og toppræsterende service- og driftteams.

Ayen har en bachelorgrad i Political Science fra University of the Philippines, Diliman, og har været en del af firmaet i mere end et årti.

Læs mere om Ayen
Mark Basmayor
Læs mere om Mark

Mark Basmayor

Regional direktør for ingeniørarbejde BSc (Computer Science)

Mark Basmayor er ansvarlig for at lede ingeniørfunktionen hos Freelancer. Han overvåger udførslen og leveringen af produktet og den tekniske køreplan og arbejder side om side med virksomhedens CTO på at definere den langsigtede tekniske strategi. Før sin rolle som Regional Director of Engineering, stod Mark i spidsen for afgørende tekniske initiativer med henblik på forbedring af backend præstation, mens han sørgede for oplæring og mentorskab for softwareingeniører.

Før han startede hos Freelancer, var Mark Head of Core Services Engineering hos et prominent FinTech firma på Filippinerne. Her stod han for overvågningen af vellykket gennemførsel af kritiske projekter og personligt ledede optimerings- initiativer, som forbedrede virksomhedsdriften betydeligt.

Mark har en grad i Computer Science fra University of the Philippines, Los Baños, og har næsten to årtiers mangfoldig erfaring indenfor teknologiindustrien, deriblandt FinTech, EdTech, Telco og Consulting.

Læs mere om Mark
sebastian
Læs mere omkring Sebastián

Sebastián Siseles

Vice President, International JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles er ansvarlig for at skabe, kommunikere, vedligeholde og tilpasse firmaets internationale udvidelses strategi for langsigtet profitabel vækst, der leder holdet af regionale direktører og land managere på verdensplan Sebastián er også direkte involveret i og ansvarlig for internationale lanceringer, forbedring Freelancers tilstedeværelse og vækst i både I og U lande, med specielt fokus på at kontrollere virksomhedens interesser i Latin Amerika og Syd Europa. En iværksætter fra Argentina med en MBA fra University of Pittsburgh, Sebastián har en baggrunden inden for lovgivning, hvor har han har specialiseret i finanser og M&A , hvor han også har taget en efteruddannelse på Buenos Aires Stock Exhange og Southwestern University School of Law påInternational Business Transactions.

Før Freelancer Sebastián været co-founder på talrige Internet og kommunikationsvirksomheder og har også været President, Direktør, Rådgiver og COO i forskellige internet og ikke-teknologiske virksomheder, mens han har været del af et stort, prestigefyldt advokatfirma i Argentina.

Læs mere omkring Sebastián
Adam Byrnes
Læs mere om Adam

Adam Byrnes

Vice Præsident af Produkter og Vækst BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes er ansvarlig for at udbrede Freelancer verden over, især til markeder der er domineret af befolkninger der ikke har engelsk som modersmål, såsom Asien og Latinamerika. Han leder teams inden for public relations, indhold, marketing og oversættelse, og har været ansvarlig for at lancere Freelancers websider internationalt, inklusiv 40 dedikerede lokale sider og 31 sprog.

Inden han kom til Freelancer, arbejdede Adam som fysikforsker ved University of Sydney indenfor området fotonik. I denne periode var han medforfatter til en række akademiske artikler i større tidsskrifter vedrørende fysik, og han har præsenteret sit arbejde ved CLEO konferencen i Californien. Adam har også arbejdet indenfor IT for Macquarie Group og Aalborg Industries.

Adam har en universitetsgrad med højeste udmærkelse indenfor Elektronisk Ingeniørvidenskab og Avanceret Fysik fra University of Sydnew og har studeret i udlandet ved University of California, Santa Barbara.

Læs mere om Adam