Mød teamet bag Freelancer!

Direktører
 • Matt Barrie
  Læs mere om Matt

  Matt Barrie

  CEO og bestyrelsesformand BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie er en prisvindende iværksætter indenfor teknologi. Han er administrerende direktør hos Freelancer.com, verdens største markedsplads for freelancere, som forbinder mere end 20 millioner professionelle fra hele verden, og som er blevet prisbelønnet af International Academy of Digital Arts & Sciences med ti Webby Awards, "internettets højeste ære".

  Freelancer.com forbinder primært små virksomheder og enkeltpersoner fra den vestlige verden med freelancere i udviklingslandene, hvilket styrker iværksættere på begge sider af kloden. Freelancer Limited blev noteret på den australske værdipapirsbørs (Australian Securities Exchange) i 2013 med en markedsværdi på over $1 milliard.

  Matt er også administrerende direktør for Escrow.com, verdensførende indenfor sikre onlinebetalinger med over US$ 2,7 milliarder i sikre transaktioner

  Matt var adjungeret lektor ved Department of Electrical og Information Engineering på University of Sydney hvor han underviste i kryptografi i femten år og senere, i Teknologi Forretningsskabelse. Han er medforfatter på over 20 amerikanske patentansøgninger.

  Matt er en produktiv foredragsholder globalt og har været hovednavn på SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW, og the Economist.

  Han har tidligere grundlagt og været administrerende direktør for Sensory Networks Inc., en leverandør af højtydende netværkssikkerhedprocessorer, som blev solgt til Intel Corporation i 2013.

  I 2006 blev han tildelt State Pearcey Award for bidrag til IT&T industrien. I 2010 blev han udnævnt Alumnus of the Year på Faculty of Engineering and IT på University of Sydney. I 2011 blev han udnævnt konstitueret BRW Entrepreneur of the Year af Australiens mest prestigefyldte forretningspublikation samt Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 blev han tildelt Libertarian of the Year af Australian Libertarian Society.

  For forespørgsler med relation til foredragsarrangementer, så send venligst en mail til speaker@freelancer.com

  Læs mere om Matt
 • Darren Williams
  Læs mere om Darren

  Darren Williams

  Eksternt bestyrelsesmedlem BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren gik fra at være Executive Director og Chief Technology Officer hos Freelancer til at blive eksternt bestyrelsesmedlem i slutningen af 2015. I hans tid som executive havde han ansvaret for det daglige strategiske lederskab af firmaets drift og tekniske retning.

  Darren har erfaring med computersikkerhed, protokoller, netværk og software. Før han sluttede sig til Freelancer, var Darren medgrundlægger af Sensory Networks, en netværkssikkerhedshardwarevirksomhed, hvor han havde rollerne som CTO og senere administrerende direktør. Darren forelæste tidligere i et bredt udvalg af emner i Computer Science ved University of Sydney for Ph.D.- og kandidatstuderende.

  Darren har forfattet talrige artikler, patenter og afhandlinger om sikkerhedsteknologi, software og netværk, og han har talt ved en række internationale konferencer. Darren har en grad med udmærkelse i Computer Science og en Ph.D. i Computer Science med speciale i computernetværk fra University of Sydney.

  Læs mere om Darren
 • Simon
  Læs mere om Simon

  Simon Clausen

  Eksternt bestyrelsesmedlem

  Simon er en af Freelancers grundlæggende investorer. Simon har mere end 17 års erfaring med højvækstteknologivirksomheder både i Australien og USA. Hans tekniske ekspertise omfatter færdigheder inden for flere softwareudviklingssprog, computersikkerhed og sårbarhedsanalyse, og han er medforfatter på og opfinder af en række teknologipatenter.

  Med fokus på forbruger-centrisk software og internetmedieret teknologi grundlagde han, og var direktør for, WinGuides, der senere blev til PC Tools. Med Simon som CEO voksede PC Tools til en omsætning på over $100 millioner, mere end 250 ansatte og kontorer i 7 lande. PC Tools blev opkøbt af Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) i oktober 2008 i det, der på tidspunktet var et af Australiens største teknologiopkøb nogensinde. Efter opkøbet blev Simon Vice President hos Symantec, indtil han i 2009 forlod det for at grundlægge Startive Ventures, en fond for risikovillig kapital specielt til teknologivirksomheder. I dag opretholder Startive investeringer i en række succesrige globale startup-virksomheder, og Simon fungerer som direktør og rådgiver for virksomheder i hele verden.

  Læs mere om Simon
Øverste ledelse
 • Neil Katz
  Læs mere om Neil

  Neil Katz

  Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer, og han har ansvaret for finans- og administrationsfunktionerne i virksomheden. Siden han sluttede sig til Freelancer i maj 2009, har Neil været en integreret del af ledelsesteamet, og han har været involveret i at etablere de finansielle discipliner og den interne kontrolvirksomhed i Gruppen.

  Neil har over 20 års erfaring inden for finans, bogholderi og almen ledelse. Neil har været CFO hos en række teknologivirksomheder, herunder IPScape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring med og har været involveret i talrige kapitalrejsninger, hvor han bl.a. har opnået flere statsbevillinger, med omstrukturering af virksomheder og salgsaktiviteter. Særligt har Neil været involveret i salget af Aptrix til IBM. I disse tidligere roller har Neil ydet finansiel rådgivning for at hjælpe med disse virksomheders vækst og internationale udvidelse. Neil har også ydet konsulenttjenester til en række mindre startup-teknologivirksomheder på kommercialiseringsstrategi- og kapitalrejsningsområderne.

  Forud for hans roller i teknologisektoren havde Neil højtstående finansstillinger inden for distributions- og detailsektorerne, herunder hos Checkpoint Systems.

  Neil har en Bachelor of Commerce (Honours) i Financial Management fra University of Cape Town, Sydafrika, og er medlem af Institute of Chartered Accountants in Australia.

  Læs mere om Neil
 • Christopher Koch
  Læs mere om Christopher

  Christopher Koch

  Vice-CFO M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

  Christopher Koch er vice-CFO med fokus på fusioner og opkøb, virksomhedsstrategi og investorinvolvering. Han sluttede sig til Freelancer i 2015.

  Forud for Freelancer tilbragte han næsten et årti inden for investering og forretningsbankvirksomhed med fokus på internet- og teknologibrancherne, hvor han endte som direktør for UBS Investment Bank. Han har omfattende erfaring med fusioner og opkøb, aktiekapitalmarkeder og aktiesyndikering.

  Han arbejdede med transaktioner for mere end $35 milliarder, herunder for selskaber på Australian Securities Exchange (ASX) og New York Stock Exchange (NYSE) på tværs af Australien, Hong Kong, Fastlandskina, Tokyo, London, Europa og USA.

  Christopher færddiggjorde sin mastergrad i finans ved INSEAD (campusserne i Frankrig og Singapore) og læste økonomi og jura med udmærkelse ved University of Adelaide. Han er fellow ved Financial Services Institute of Australasia og er kandidat fra Australian Institute of Company Directors.

  Christophers karriere startede i statssektoren, hvor han arbejdede for Hans Excellence PM Alexander Downer AC under Howard-regeringen.

  Læs mere om Christopher
 • Amir
  Læs mere om Amir

  Amir Massoudi

  Direktør for vækst S.Eng, MSc (Computer Science)

  Amir Massoudi er direktør for vækst hos Freelancer og styrer vækst-teamet, som har tilsyn med al indtægt, administration af produkter, datavidenskab og kundeaktiviteter.

  Amir leder et teknisk og tværfagligt team, bestående af videnskabsmænd inden for data, ingeniører, matematikkere, statistikere, fysikere og produktansvarlige.

  Amir har forfattet talrige artikler, patenter og papirer relateret til mekanisk læring, computersyn og numerisk analyse. Amir har en kandidatgrad (ved forskning) i computervidenskab med speciale i maskinlæring og computersyn fra University of New South Wales.

  Læs mere om Amir
 • Peter Phillips
  Læs mere om Peter

  Peter Phillips

  Vicepræsident for engineering BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

  Peter er vicepræsident for engineering hos Freelancer. I denne rolle har han ansvaret for at lede de globale engineering-teams og definere retningen for virksomhedens drift og teknik og føre den ud i livet.

  Peter har omfattende erfaring inden for softwareudvikling, skalerbar infrastruktur og IT-management. Peter har tidligere forelæst i computervidenskab ved James Cook University om et udvalg af forskellige emner på både bachelor- og kandidatniveau.

  Peter har forfattet talrige artikler, patenter og videnskabelige artikler om data mining, algoritmedesign og softwareudvikling, og han har talt ved en række internationale konferencer. Peter har en first class honours-grad i computervidenskab og en ph.d. i computervidenskab med speciale i rumlig data mining fra James Cook University.

  Læs mere om Peter
 • Nicholas de Jong
  Læs mere om Nicholas

  Nicholas de Jong

  Vicedirektør for sikkerhed og drift B.Eng UNSW

  Nicholas er vicedirektør for sikkerhed og drift, og har hovedansvar for informationssikkerhed på tværs af Freelancer-gruppens virksomheder og online marketplaces. Han sluttede sig til Freelancer i 2013.

  Nicholas har mere end 15 års erfaring inden for informationssikkerhed og har etableret og styret virksomheder inden for informationssikkerhed, finansielle services og online marketplaces.

  Tidligere Chief Information Officer, Sensory Networks (Palo Alto). Sikkerhedsanalyst, Securify (New York) and sikkerhedskonsulent, Kroll O'Gara (New York) og mere.

  Læs mere om Nicholas
 • Greg
  Læs mere om Greg

  Greg Robinson

  Vicepræsident for compliance ACI, SA Fin

  Greg Robinson er vicepræsident for compliance hos Freelancer. Greg har opsynet med virksomhedens overordnede compliance-miljø. I denne rolle har Greg ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af governance- og compliancerisikoprogrammer til understøttelse af forretningen.

  Før han sluttede sig til Freelancer, arbejdede Greg for PayPal Australia som chef for Compliance Programs, og han udgjorde en del af det ledelsesteam, der først lancerede PayPal på det Australske marked i 2005. Greg arbejdede for Colonial First State Investments Limited fra 1998 til 2004 som chef for compliance med ansvar for implementering og forvaltning af compliance governance-rammerne. Forud for det havde Greg ledende stillinger hos Perpetual Limited i mere end 13 år.

  Greg har relevante erfaringer fra arbejdet som compliance-medarbejder, idet han har tilbragt en stor del af de seneste 10 år med at fokusere på governance- og compliance-sager i et internetmiljø. Greg er Senior Associate hos Financial Services Institute of Australasia og Associate hos Australasian Compliance Institute.

  Læs mere om Greg
 • Adam Byrnes
  Læs mere om Adam

  Adam Byrnes

  Seniordirektør, internationalt BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes er ansvarlig for at udvide Freelancer i hele verden, særligt på markeder, der er domineret af ikke-engelsktalende, så som Asien og Latinamerika. Han leder teams inden for PR, indhold, markedsføring og oversættelse og har haft ansvaret for at lancere Freelancers websites internationalt, herunder 40 dedikerede regionale sites og 31 sprog.

  Før han sluttede sig til Freelancer, arbejdede Adam som eksperimentel fysiker ved University of Sydney inden for feltet fotonik. I denne periode var han medforfatter på en lang række videnskabelige artiker i store fysiktidsskrifter og præsenterede sit arbejde ved CLEO-konferencen i Californien. Adam har også arbejdet med informationsteknologi for Macquarie Group og Aalborg Industries.

  Adam har en grad med udmærkelse i Electrical Engineering and Advanced Physics fra University of Sydney, og han har studeret i udlandet ved University of California i Santa Barbara.

  Læs mere om Adam
 • Sarah Tang
  Læs mere om Sarah

  Sarah Tang

  Chef for globale aktioner BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

  Sarah Tang er ansvarlig for aktioner hos Freelancer, på tværs af alle lande. Hun leder en mangfoldig række af teams på tværs af produktaktioner, talent og brugeroplevelse.

  Hun har tidligere arbejdet med strategis konsultation for internationale virksomheder som CBRE, EA Games og Ericsson. Hun har også undervist i virksomhedsstrategi og digital handel på Queen's University og Sydney University.

  Sarah er en canadisk Millennium forsker og Cansbridge Fellow. Hun har en dobbelt mastergrad i strategi og international business fra to universiteter: Queen's og Vienna University of Economics. Hendes afhandling udforskede psykologien ved køb på nettet. Hun analyserede, hvordan software til ansigtslæsning kan indfange menneskelige tilstande og blive brugt til at drive købsbeslutninger på e-handelssider.

  Læs mere om Sarah
 • sebastian
  Læs mere om Sebastian

  Sebastián Siseles

  Direktør, international JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles har ansvaret for at skabe, kommunikere om, vedligeholde og justere virksomhedens internationale udvidelsesstrategi for at opnå langsigtet, rentabel vækst, som leder af teamet af regionale direktører og landemanagers i hele verden. Sebastián er også direkte involveret i og ansvarlig for internationale lanceringer, der har til sigte at etablere og konsolidere Freelancers tilstedeværelse og vækst i både udviklede og nye markeder, med særligt fokus på styring af virksomhedens drift i Latinamerika og Sydeuropa. Som argentinsk iværksætter med en MBA fra University of Pittsburgh har Sebastián en baggrund inden for jura, hvor han specialiserede i virksomhedsfinanser, fusioner og opkøb, og han har taget postgraduate-kurser ved Buenos Aires Stock Exchange og Southwestern University School of Law om internationale forretningstransaktioner.

  Før han sluttede sig til Freelancer, var Sebastián med til at grundlægge flere internet- og telekommunikationsvirksomheder, og han har også virket som præsident, direktør, chefjurist og COO i flere forskellige internet- og ikke-teknologiske virksomheder, alt imens han arbejdede i et prestigiøst advokatfirma i Argentina.

  Læs mere om Sebastian
 • Helma Kusuma
  Læs mere om Helma

  Helma Kusuma

  Country Manager - Indonesien BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma har ansvaret for at drive Freelancers vækst i Indonesien. Helmas aktiviteter omfatter kontakt med lokale medier og interessenter, idet hun opsøger muligheder for at markedsføre brandet og dets lokale website, så som, men ikke begrænset til foredrag ved lokale konferencer og mediebegivenheder, deltagelse i møder, arrangering af meet-ups blandt nøgleinteressenter, arrangering af begivenheder, identifikation af sponsoratmuligheder, opbygning og styrkelse af Freelancers brand, så vel som at tage ansvaret for alle kommunikationsaktiviteter i Indonesien som firmaets talskvinde for et bredt udvalg af medie- og bloggerforespørgsler.

  Som Communication-kandidat fra University of Indonesia, har Helma været en del af kommunikations- og PR-branchen i Indonesien gennem de seneste 17 år. Med hendes dybe viden om forskellige brancher, skærpet gennem erfaringer, har Helma anført kommunikationsteams hos flere lokale og multinationale virksomheder som NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel og Kapital's English-magasin. Forud for Freelancer, har hun også ledet sit eget lokale PR-firma, der udbød tjenester til lokale og regionale kunder i hele Asien, så som National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia og mange flere.

  Læs mere om Helma
Matt Barrie
Læs mere om Matt

Matt Barrie

CEO og bestyrelsesformand BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie er en prisvindende iværksætter indenfor teknologi. Han er administrerende direktør hos Freelancer.com, verdens største markedsplads for freelancere, som forbinder mere end 20 millioner professionelle fra hele verden, og som er blevet prisbelønnet af International Academy of Digital Arts & Sciences med ti Webby Awards, "internettets højeste ære".

Freelancer.com forbinder primært små virksomheder og enkeltpersoner fra den vestlige verden med freelancere i udviklingslandene, hvilket styrker iværksættere på begge sider af kloden. Freelancer Limited blev noteret på den australske værdipapirsbørs (Australian Securities Exchange) i 2013 med en markedsværdi på over $1 milliard.

Matt er også administrerende direktør for Escrow.com, verdensførende indenfor sikre onlinebetalinger med over US$ 2,7 milliarder i sikre transaktioner

Matt var adjungeret lektor ved Department of Electrical og Information Engineering på University of Sydney hvor han underviste i kryptografi i femten år og senere, i Teknologi Forretningsskabelse. Han er medforfatter på over 20 amerikanske patentansøgninger.

Matt er en produktiv foredragsholder globalt og har været hovednavn på SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW, og the Economist.

Han har tidligere grundlagt og været administrerende direktør for Sensory Networks Inc., en leverandør af højtydende netværkssikkerhedprocessorer, som blev solgt til Intel Corporation i 2013.

I 2006 blev han tildelt State Pearcey Award for bidrag til IT&T industrien. I 2010 blev han udnævnt Alumnus of the Year på Faculty of Engineering and IT på University of Sydney. I 2011 blev han udnævnt konstitueret BRW Entrepreneur of the Year af Australiens mest prestigefyldte forretningspublikation samt Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 blev han tildelt Libertarian of the Year af Australian Libertarian Society.

For forespørgsler med relation til foredragsarrangementer, så send venligst en mail til speaker@freelancer.com

Læs mere om Matt
Darren Williams
Læs mere om Darren

Darren Williams

Eksternt bestyrelsesmedlem BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren gik fra at være Executive Director og Chief Technology Officer hos Freelancer til at blive eksternt bestyrelsesmedlem i slutningen af 2015. I hans tid som executive havde han ansvaret for det daglige strategiske lederskab af firmaets drift og tekniske retning.

Darren har erfaring med computersikkerhed, protokoller, netværk og software. Før han sluttede sig til Freelancer, var Darren medgrundlægger af Sensory Networks, en netværkssikkerhedshardwarevirksomhed, hvor han havde rollerne som CTO og senere administrerende direktør. Darren forelæste tidligere i et bredt udvalg af emner i Computer Science ved University of Sydney for Ph.D.- og kandidatstuderende.

Darren har forfattet talrige artikler, patenter og afhandlinger om sikkerhedsteknologi, software og netværk, og han har talt ved en række internationale konferencer. Darren har en grad med udmærkelse i Computer Science og en Ph.D. i Computer Science med speciale i computernetværk fra University of Sydney.

Læs mere om Darren
Simon
Læs mere om Simon

Simon Clausen

Eksternt bestyrelsesmedlem

Simon er en af Freelancers grundlæggende investorer. Simon har mere end 17 års erfaring med højvækstteknologivirksomheder både i Australien og USA. Hans tekniske ekspertise omfatter færdigheder inden for flere softwareudviklingssprog, computersikkerhed og sårbarhedsanalyse, og han er medforfatter på og opfinder af en række teknologipatenter.

Med fokus på forbruger-centrisk software og internetmedieret teknologi grundlagde han, og var direktør for, WinGuides, der senere blev til PC Tools. Med Simon som CEO voksede PC Tools til en omsætning på over $100 millioner, mere end 250 ansatte og kontorer i 7 lande. PC Tools blev opkøbt af Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) i oktober 2008 i det, der på tidspunktet var et af Australiens største teknologiopkøb nogensinde. Efter opkøbet blev Simon Vice President hos Symantec, indtil han i 2009 forlod det for at grundlægge Startive Ventures, en fond for risikovillig kapital specielt til teknologivirksomheder. I dag opretholder Startive investeringer i en række succesrige globale startup-virksomheder, og Simon fungerer som direktør og rådgiver for virksomheder i hele verden.

Læs mere om Simon
Neil Katz
Læs mere om Neil

Neil Katz

Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer, og han har ansvaret for finans- og administrationsfunktionerne i virksomheden. Siden han sluttede sig til Freelancer i maj 2009, har Neil været en integreret del af ledelsesteamet, og han har været involveret i at etablere de finansielle discipliner og den interne kontrolvirksomhed i Gruppen.

Neil har over 20 års erfaring inden for finans, bogholderi og almen ledelse. Neil har været CFO hos en række teknologivirksomheder, herunder IPScape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring med og har været involveret i talrige kapitalrejsninger, hvor han bl.a. har opnået flere statsbevillinger, med omstrukturering af virksomheder og salgsaktiviteter. Særligt har Neil været involveret i salget af Aptrix til IBM. I disse tidligere roller har Neil ydet finansiel rådgivning for at hjælpe med disse virksomheders vækst og internationale udvidelse. Neil har også ydet konsulenttjenester til en række mindre startup-teknologivirksomheder på kommercialiseringsstrategi- og kapitalrejsningsområderne.

Forud for hans roller i teknologisektoren havde Neil højtstående finansstillinger inden for distributions- og detailsektorerne, herunder hos Checkpoint Systems.

Neil har en Bachelor of Commerce (Honours) i Financial Management fra University of Cape Town, Sydafrika, og er medlem af Institute of Chartered Accountants in Australia.

Læs mere om Neil
Christopher Koch
Læs mere om Christopher

Christopher Koch

Vice-CFO M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

Christopher Koch er vice-CFO med fokus på fusioner og opkøb, virksomhedsstrategi og investorinvolvering. Han sluttede sig til Freelancer i 2015.

Forud for Freelancer tilbragte han næsten et årti inden for investering og forretningsbankvirksomhed med fokus på internet- og teknologibrancherne, hvor han endte som direktør for UBS Investment Bank. Han har omfattende erfaring med fusioner og opkøb, aktiekapitalmarkeder og aktiesyndikering.

Han arbejdede med transaktioner for mere end $35 milliarder, herunder for selskaber på Australian Securities Exchange (ASX) og New York Stock Exchange (NYSE) på tværs af Australien, Hong Kong, Fastlandskina, Tokyo, London, Europa og USA.

Christopher færddiggjorde sin mastergrad i finans ved INSEAD (campusserne i Frankrig og Singapore) og læste økonomi og jura med udmærkelse ved University of Adelaide. Han er fellow ved Financial Services Institute of Australasia og er kandidat fra Australian Institute of Company Directors.

Christophers karriere startede i statssektoren, hvor han arbejdede for Hans Excellence PM Alexander Downer AC under Howard-regeringen.

Læs mere om Christopher
Peter Phillips
Læs mere om Peter

Peter Phillips

Vicepræsident for engineering BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

Peter er vicepræsident for engineering hos Freelancer. I denne rolle har han ansvaret for at lede de globale engineering-teams og definere retningen for virksomhedens drift og teknik og føre den ud i livet.

Peter har omfattende erfaring inden for softwareudvikling, skalerbar infrastruktur og IT-management. Peter har tidligere forelæst i computervidenskab ved James Cook University om et udvalg af forskellige emner på både bachelor- og kandidatniveau.

Peter har forfattet talrige artikler, patenter og videnskabelige artikler om data mining, algoritmedesign og softwareudvikling, og han har talt ved en række internationale konferencer. Peter har en first class honours-grad i computervidenskab og en ph.d. i computervidenskab med speciale i rumlig data mining fra James Cook University.

Læs mere om Peter
Nicholas de Jong
Læs mere om Nicholas

Nicholas de Jong

Vicedirektør for sikkerhed og drift B.Eng UNSW

Nicholas er vicedirektør for sikkerhed og drift, og har hovedansvar for informationssikkerhed på tværs af Freelancer-gruppens virksomheder og online marketplaces. Han sluttede sig til Freelancer i 2013.

Nicholas har mere end 15 års erfaring inden for informationssikkerhed og har etableret og styret virksomheder inden for informationssikkerhed, finansielle services og online marketplaces.

Tidligere Chief Information Officer, Sensory Networks (Palo Alto). Sikkerhedsanalyst, Securify (New York) and sikkerhedskonsulent, Kroll O'Gara (New York) og mere.

Læs mere om Nicholas
Greg
Læs mere om Greg

Greg Robinson

Vicepræsident for compliance ACI, SA Fin

Greg Robinson er vicepræsident for compliance hos Freelancer. Greg har opsynet med virksomhedens overordnede compliance-miljø. I denne rolle har Greg ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af governance- og compliancerisikoprogrammer til understøttelse af forretningen.

Før han sluttede sig til Freelancer, arbejdede Greg for PayPal Australia som chef for Compliance Programs, og han udgjorde en del af det ledelsesteam, der først lancerede PayPal på det Australske marked i 2005. Greg arbejdede for Colonial First State Investments Limited fra 1998 til 2004 som chef for compliance med ansvar for implementering og forvaltning af compliance governance-rammerne. Forud for det havde Greg ledende stillinger hos Perpetual Limited i mere end 13 år.

Greg har relevante erfaringer fra arbejdet som compliance-medarbejder, idet han har tilbragt en stor del af de seneste 10 år med at fokusere på governance- og compliance-sager i et internetmiljø. Greg er Senior Associate hos Financial Services Institute of Australasia og Associate hos Australasian Compliance Institute.

Læs mere om Greg
Adam Byrnes
Læs mere om Adam

Adam Byrnes

Seniordirektør, internationalt BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes er ansvarlig for at udvide Freelancer i hele verden, særligt på markeder, der er domineret af ikke-engelsktalende, så som Asien og Latinamerika. Han leder teams inden for PR, indhold, markedsføring og oversættelse og har haft ansvaret for at lancere Freelancers websites internationalt, herunder 40 dedikerede regionale sites og 31 sprog.

Før han sluttede sig til Freelancer, arbejdede Adam som eksperimentel fysiker ved University of Sydney inden for feltet fotonik. I denne periode var han medforfatter på en lang række videnskabelige artiker i store fysiktidsskrifter og præsenterede sit arbejde ved CLEO-konferencen i Californien. Adam har også arbejdet med informationsteknologi for Macquarie Group og Aalborg Industries.

Adam har en grad med udmærkelse i Electrical Engineering and Advanced Physics fra University of Sydney, og han har studeret i udlandet ved University of California i Santa Barbara.

Læs mere om Adam
Sarah Tang
Læs mere om Sarah

Sarah Tang

Chef for globale aktioner BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

Sarah Tang er ansvarlig for aktioner hos Freelancer, på tværs af alle lande. Hun leder en mangfoldig række af teams på tværs af produktaktioner, talent og brugeroplevelse.

Hun har tidligere arbejdet med strategis konsultation for internationale virksomheder som CBRE, EA Games og Ericsson. Hun har også undervist i virksomhedsstrategi og digital handel på Queen's University og Sydney University.

Sarah er en canadisk Millennium forsker og Cansbridge Fellow. Hun har en dobbelt mastergrad i strategi og international business fra to universiteter: Queen's og Vienna University of Economics. Hendes afhandling udforskede psykologien ved køb på nettet. Hun analyserede, hvordan software til ansigtslæsning kan indfange menneskelige tilstande og blive brugt til at drive købsbeslutninger på e-handelssider.

Læs mere om Sarah
sebastian
Læs mere om Sebastian

Sebastián Siseles

Direktør, international JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles har ansvaret for at skabe, kommunikere om, vedligeholde og justere virksomhedens internationale udvidelsesstrategi for at opnå langsigtet, rentabel vækst, som leder af teamet af regionale direktører og landemanagers i hele verden. Sebastián er også direkte involveret i og ansvarlig for internationale lanceringer, der har til sigte at etablere og konsolidere Freelancers tilstedeværelse og vækst i både udviklede og nye markeder, med særligt fokus på styring af virksomhedens drift i Latinamerika og Sydeuropa. Som argentinsk iværksætter med en MBA fra University of Pittsburgh har Sebastián en baggrund inden for jura, hvor han specialiserede i virksomhedsfinanser, fusioner og opkøb, og han har taget postgraduate-kurser ved Buenos Aires Stock Exchange og Southwestern University School of Law om internationale forretningstransaktioner.

Før han sluttede sig til Freelancer, var Sebastián med til at grundlægge flere internet- og telekommunikationsvirksomheder, og han har også virket som præsident, direktør, chefjurist og COO i flere forskellige internet- og ikke-teknologiske virksomheder, alt imens han arbejdede i et prestigiøst advokatfirma i Argentina.

Læs mere om Sebastian
Amir
Læs mere om Amir

Amir Massoudi

Direktør for vækst S.Eng, MSc (Computer Science)

Amir Massoudi er direktør for vækst hos Freelancer og styrer vækst-teamet, som har tilsyn med al indtægt, administration af produkter, datavidenskab og kundeaktiviteter.

Amir leder et teknisk og tværfagligt team, bestående af videnskabsmænd inden for data, ingeniører, matematikkere, statistikere, fysikere og produktansvarlige.

Amir har forfattet talrige artikler, patenter og papirer relateret til mekanisk læring, computersyn og numerisk analyse. Amir har en kandidatgrad (ved forskning) i computervidenskab med speciale i maskinlæring og computersyn fra University of New South Wales.

Læs mere om Amir
Helma Kusuma
Læs mere om Helma

Helma Kusuma

Country Manager - Indonesien BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma har ansvaret for at drive Freelancers vækst i Indonesien. Helmas aktiviteter omfatter kontakt med lokale medier og interessenter, idet hun opsøger muligheder for at markedsføre brandet og dets lokale website, så som, men ikke begrænset til foredrag ved lokale konferencer og mediebegivenheder, deltagelse i møder, arrangering af meet-ups blandt nøgleinteressenter, arrangering af begivenheder, identifikation af sponsoratmuligheder, opbygning og styrkelse af Freelancers brand, så vel som at tage ansvaret for alle kommunikationsaktiviteter i Indonesien som firmaets talskvinde for et bredt udvalg af medie- og bloggerforespørgsler.

Som Communication-kandidat fra University of Indonesia, har Helma været en del af kommunikations- og PR-branchen i Indonesien gennem de seneste 17 år. Med hendes dybe viden om forskellige brancher, skærpet gennem erfaringer, har Helma anført kommunikationsteams hos flere lokale og multinationale virksomheder som NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel og Kapital's English-magasin. Forud for Freelancer, har hun også ledet sit eget lokale PR-firma, der udbød tjenester til lokale og regionale kunder i hele Asien, så som National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia og mange flere.

Læs mere om Helma