Freelancer Enterprise gør det muligt for firmaer at få gjort mere for mindre

Få adgang til en global arbejdsstyrke på over 31.6 millioner freelancere, der kan forvandle din virksomheds ideer til virkelighed, hurtigere og for en brøkdel af prisen.

Genstand Computer Ikon
Global Arbejdsstyrke Ikon

Global arbejdsstyrke

Ti gange Webby Award-vindende Freelancer.com (ASX:FLN) er verdens største freelance- og crowdsourcing-platform med over 31.6 millioner brugere fra mere end 247 lande, regioner og områder, på 34 sprog og med 39 valutaer. Ingen anden freelance-markedsplads er så global som Freelancer.com.

Enestående likviditet ikon

Enestående likviditet

Mere end 80% af online jobs modtager bud inden for 60 sekunder. Jobs på en bestemt lokation modtager i gennemsnit bud inden for 25 minutter – og forbedres måned efter måned. Ingen anden freelancemarkedsplads er så likvid som Freelancer.com.

Ingen Gebyrer Ikon

Ingen gebyrer

Freelancer Enterprise har ingen adgangsgebyrer, abonnementer, månedlige eller årlige gebyrer. Der er ikke gebyrer på at oprette projekter eller oprette en brugerkonto. Arbejdsgiverprovisioner og opgraderingsgebyrer frafalder også for større kunder.

Din egen, private Freelancer Cloud er både global og lokal

Om du har brug for et hold af virtuelle softwareingeniører eller en dygtig handelsarbejder i dit lokale område, kan du vælge mellem freelancere fra mere en 1.000 forskellige slags færdigheder, som er blevet forhåndsgodkendte og accepterede efter succeskriterier fastlagt af dig.

Enestående likviditet ikon

Kvalitet, leveret til tiden og under budget

Vores Projektsuccesledere sikrer at du finder de bedste freelancere med arbejde af højeste kvalitet leveret til tiden. De sikrer en høj standard og problemfri arbejdsgang fra begyndelsen til afslutningen på projektet.

Kvalitet leveret til tiden billede
Talent Meets Compliance As A Service Image

Talent møder overholdelse som en service

Uanset om du vil ansætte direkte, oprette et projekt eller afholde en konkurrence, vil vores overholdelsesservicer kombineret med talent-sourcing, matchende algoritmer og administrerede servicer beskytte dig fra arbejderklassifikationsrisici og finde det perfekte talent til dig fast.

UNDERSØGELSE

NASA anvender Freelancer Enterprise til at crowdsource potentialet for menneskelig innovation.

Mere end 230 designs blev indsendt af freelancere i en konkurrence om grænsefladen for en smart watch-app for astronauter, til at blive anvendt på den internationale rumstation.

Projektsuccesledere hjalp så NASA med at ansætte de bedste programmører til at levere den færdige app.

NASA Logo
NASA Smart Watch-billede

Opdag fordelene ved Freelancer Enerprise

Skjold-ikon

Øg tillid

Vores overholdelses- og arbejderklassifikationsløsninger, sammen med en stikprøvekontrolservice fra US-advokater vil give dig tryghed til at samarbejde med en global cloud-arbejdsstyrke. Vores indgående kend-din-kunde og identitets-verifikation vil hjælpe dig til at samarbejde med tillid.

Automatisering ikon

Automatisering af arbejdsgang

Vores fuldt udstyrede API kan hjælpe dig med at fremskynde arbejdsstyrkeautomatisering og frigive tid til dine ansatte til at fokusere på det der betyder noget. Integrer direkte ind i dit software, intranet eller backend-systemer, og foretag API-opkald ind i din virtuelle arbejds-cloud for at stille krav til freelancere.

Kundesupport ikon

Administrerede servicer

Vi har et mangesproget team af projektsuccesledere fordelt over mange tidszoner og steder, som er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte freelancer, organisere din konkurrence eller hjælpe dig med at projektlede dine beskæftigelser.

Ur Ikon

Total gennemskuelighed

Vi forstår at du vil have den kvalitet og de resultater du betaler for. Vores tidsregistrerings-app måler produktion, tager automatisk skærmbilleder, og sender godkendelser af det leverede så du kan give feedback i real-tid.

Vækst Ikon

Øg indsigter

Mål din succes, og hold øje med den data der er vigtig for dig. Få her-og-nu-rapporter på målinger, inklusiv forbrug, på dit brugertilpassede instrumentbræt.

Applikation Ikon

Effektiviser intern indlemmelse

Vi stiller workshops, video-tutorials og 24/7 prioritetssupport til rådighed for at hjælpe dig med at komme godt fra start. Tekniske og trænings-missionærer er parate til at være på stedet og forberede og hjælpe din stab til fremtidens arbejde.

Mere end 70% af Fortune 500-virksomheder bruger Freelancer.com til at få udført arbejde.

MetLife Ikon NBC-ikon Panasonic Ikon Boeing ikon Avery Dennison Ikon Intel ikon Forbes Ikon SAP-ikon ESPN Ikon Cisco ikon Walmart Ikon PricewaterhouseCoopers Ikon Microsoft Ikon Apple-ikon Lenovo Ikon USB Ikon General Electric Ikon eHarmony Ikon

Klar til at komme i gang?

Kom i kontakt med vores Enterprise-team i dag