Find Jobs
Hire Freelancers

Løft dit potentiale.

verified.svg Bliv verificeret af Freelancer.
Løft din profil til det næste niveau ved at blive verificeret af Freelancer. Løft din profil til det næste niveau ved at blive verificeret af Freelancer. Det blå mærke viser folk, at din konto er autentisk, og at du har gennemgået en proces til verificering af din identitet, der inkluderer et videointerview. Bliv verificeret i dag for Når du er verificeret af Freelancer, får du øjeblikkelig adgang til:
- Projekter til mere end $2.500,00 USD
- Timeprojekter til mere end $50 USD
- At vinde flere opgaver, nemmere
Åbent øje

Skil dig ud fra mængden

Brug mindre tid på at jagte, mere tid på at vinde. Verificerede freelancere belønnes med et særskilt og meget genkendeligt badge, som sikrer at kunder bemærker dem først, hvilket øger deres chancer for at blive tildelt projekter. Lad kunder komme til dig i stedet for at spilde bud.
Enterprise kontorbygninger

Forøg tilliden

At være verificeret af Freelancer betyder, at du har gennemgået en proces med videointerviews med Freelancers medarbejdere. Dette vil hjælpe klienter til at anerkende dig som autentificeret medlem af Freelancer.
Pengesedler

Byd på projekter, der er mere end $2.500,00 USD værd

Når du er verificeret af Freelancer, får du eksklusiv adgang til længere, mere interessante og bedre betalte projekter. Kun freelancere, der er verificeret af Freelancer kan byde på projekter, der er $2.500,00 USD eller mere værd.
Freelancer profilkort med verificeret badge og fremhævet bedømmelse
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Vis klienterne personen bag profilen!

Videobud er en funktion eksklusivt for freelancere, der er Verificeret af Freelancer, og som giver dig mulighed for at skille sig ud fra mængden, vinde flere projekter og tjene flere penge!
Optag en 30 sekunders video, hvor du kan vise klienten, hvorfor du er den perfekte freelancer til opgaven. Dit bud vil også skille sig ud med en animeret ramme, der øger synligheden af dit bud. Videobud har 25% større chance for at modtage chats og tildelinger!

At komme igang er nemt

Tjekliste på telefonen

Hvad kræver det?

For at søge, skal du have en opdateret profil og være:
• E-mail-verificeret
• Telefonverificeret
• Betalingsverificeret
• 'Kend din kunde'-verificeret
Ur

Hvor lang tid tager det?

Når du har søgt, vil vores agenter begynde at gennemgå din ansøgning. Denne proces bliver som regel gennemført på 1 til 2 hverdage.
Rute fra punkt A til punkt B

Hvad er processen?

Når din ansøgning er gennemgået, vil en af vores agenter kontakte dig for at aftale et video-interview. Hvis dit interview går godt, vil dit nye blå 'Verificeret'-mærke blive aktiveret.
Ansøgningsgebyret på $99 USD kan ikke refunderes, selvom du ikke ender med at opfylde kravene for at blive Verificeret Freelancer. Status som Verificeret er underlagt fornyelse ved KYC-udløb. For mere information, se venligst vores FAQ.

Vind flere job nemmere

Klienter vil arbejde med troværdige freelancere, som er seriøse omkring deres karriere. Når du er verificeret af Freelancer, viser du klienterne, at du har gjort noget ekstra for at markere, at du arbejder seriøst.
Tak! Vi har sendt dig en e-mail med et link, så du kan modtage din kredit.
Noget gik galt, da vi forsøgte at sende din mail. Prøv venligst igen.
Registrerede brugere Oprettede jobs i alt
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Indlæser forhåndsvisning
Geolokalisering er tilladt.
Din session er udløbet, og du er blevet logget ud. Log venligst ind igen.