Freelancer-logo Hvordan det virkerGennemse jobs Log Ind Tilmeld dig Slå et projekt op
Find Jobs
Hire Freelancers
Get Ideas
About
Resources

Løft dit potentiale.

verified.svg Bliv verificeret af Freelancer.
Løft din profil til det næste niveau ved at blive verificeret af Freelancer. Løft din profil til det næste niveau ved at blive verificeret af Freelancer. Det blå mærke viser folk, at din konto er autentisk, og at du har gennemgået en proces til verificering af din identitet, der inkluderer et videointerview. Bliv verificeret i dag for Verificerede af Freelancer får øjeblikkelig adgang til: - Projekter til en værdi af $3.000,00 USD+ - Timebaserede projekter til over $50 USD - Tildeling af flere opgaver, nemmere
Åbent øje

Skil dig ud fra mængden

Brug mindre tid på at jagte, mere tid på at vinde. Verificerede freelancere belønnes med et særskilt og meget genkendeligt badge, som sikrer at kunder bemærker dem først, hvilket øger deres chancer for at blive tildelt projekter. Lad kunder komme til dig i stedet for at spilde bud.
Enterprise kontorbygninger

Forøg tilliden

At være verificeret af Freelancer betyder, at du har gennemgået en proces med videointerviews med Freelancers medarbejdere. Dette vil hjælpe klienter til at anerkende dig som autentificeret medlem af Freelancer.
Pengesedler

Byd på projekter på $3,000.00 USD+

Verificeret af Freelancer tillader eksklusiv adgang til længere, mere interessante og bedre betalte projekter. Kun de personer der er Verificeret af Freelancer kan byde på projekter til en værdi af $3,000.00 USD eller mere.
Freelancer profilkort med verificeret badge og fremhævet bedømmelse
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Vis klienterne personen bag profilen!

Videobud er en funktion eksklusivt for freelancere, der er Verificeret af Freelancer, og som giver dig mulighed for at skille sig ud fra mængden, vinde flere projekter og tjene flere penge!
Optag en 30 sekunders video, hvor du kan vise klienten, hvorfor du er den perfekte freelancer til opgaven. Dit bud vil også skille sig ud med en animeret ramme, der øger synligheden af dit bud. Videobud har 25% større chance for at modtage chats og tildelinger!

At komme igang er nemt

Tjekliste på telefonen

Hvad kræver det?

For at blive medlem af Verificeret af Freelancer skal du først have færdiggjort følgende, før du ansøger: • Udfyldt din profil og uploadet et nyligt foto • Verifikation af telefon færdiggjort • Identitetsverifikation (Kend din kunde) færdiggjort
Ur

Hvor lang tid tager det?

Denne proces er typisk færdig inden 24 timer.
Rute fra punkt A til punkt B

Hvad er processen?

Det er nemt. Når du først har indsendt din ansøgning om at blive verificeret, vil en af vores agenter kontakte dig for at planlægge et opkald. Vi vil bekræfte dine verifikationsdokumenter og identitet, gennemgå din profil i dybden for at sikre den er af højste kvalitet og give dig det blå Verificeret badge.
Bemærk venligst: Gebyret på $99 USD, der opkræves for verificeringsprocessen kan ikke refunderes; heller ikke hvis du ikke ender med at leve op til kravene for at blive en verificeret freelancer. For at få flere oplysninger, kan du gå til vores Ofte stillede spørgsmål.

Vind flere job nemmere

Kunder vil gerne vide, at den de arbejder med er seriøs omkring sin karriere. De vil gerne arbejde med en de kan stole på. Verificeret af Freelancer fortæller kunderne at du har taget et ekstra skridt for at signalere til dem, at du mener det alvorligt.
Registrerede brugere Oprettede jobs i alt
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Indlæser forhåndsvisning
Geolokalisering er tilladt.
Din session er udløbet, og du er blevet logget ud. Log venligst ind igen.