Freelancer-logo Hvordan det virkerBrowse job Log Ind Tilmeld dig Opslå et projekt

Løft dit potentiale.

Bliv verificeret af Freelancer.
Hæv din profil til det næste niveau ved at blive Verificeret af Freelancer. Det blå mærke fortæller folk, at din konto er autentisk, og at du er gået igennem en proces for at verificere din identitet, som inkluderer et video interview. Bliv verificeret i dag for Godkendt af Freelancer får øjeblikkeligt adgang til: - Projekter med en værdi af $3,000.00 USD+ - Enterprise Klienter - Nemmere vundne jobs
Åbent øje

Skil dig ud fra mængden

Brug mindre tid på at jagte, mere tid på at vinde. Verificerede freelancere belønnes med et særskilt og meget genkendeligt badge, som sikrer at kunder bemærker dem først, hvilket øger deres chancer for at blive tildelt projekter. Lad kunder komme til dig i stedet for at spilde bud.
Enterprise kontorbygninger

Tilgå Enterprise kunder

Har du nogensinde ønsket at arbejde med top-klasse kunder som Facebook, NASA eller Airbus? Med Verificeret af Freelancer kan du tilgå job fra Enterprise kunder. Løft din kundebase til næste niveau med Verificeret af Freelancer.
Pengesedler

Byd på projekter på $3,000.00 USD+

Verificeret af Freelancer tillader eksklusiv adgang til længere, mere interessante og bedre betalte projekter. Kun de personer der er Verificeret af Freelancer kan byde på projekter til en værdi af $3,000.00 USD eller mere.
Freelancer profilkort med verificeret badge og fremhævet bedømmelse
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

At komme igang er nemt

Tjekliste på telefonen

Hvad kræver det?

For at blive medlem af Verificeret af Freelancer skal du først have færdiggjort følgende, før du ansøger: • Udfyldt din profil og uploadet et nyligt foto • Verifikation af telefon færdiggjort • Identitetsverifikation (Kend din kunde) færdiggjort
Ur

Hvor lang tid tager det?

Denne proces er typisk færdig inden 24 timer.
Rute fra punkt A til punkt B

Hvad er processen?

Det er nemt. Når du først har indsendt din ansøgning om at blive verificeret, vil en af vores agenter kontakte dig for at planlægge et opkald. Vi vil bekræfte dine verifikationsdokumenter og identitet, gennemgå din profil i dybden for at sikre den er af højste kvalitet og give dig det blå Verificeret badge.

Vind flere job nemmere

Kunder vil gerne vide, at den de arbejder med er seriøs omkring sin karriere. De vil gerne arbejde med en de kan stole på. Verificeret af Freelancer fortæller kunderne at du har taget et ekstra skridt for at signalere til dem, at du mener det alvorligt.
Registrerede brugere Opgaver oprettet i alt
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Indlæser forhåndsvisning