SEO min Hjemmeside

Lukket Opslået Sep 29, 2014 Betalt ved levering
Lukket Betalt ved levering

I need someone writing a number of good SEO quality articles for a new real estate website.

For instants: "Are you looking for buying a new flat in London? Do you like to live in the middle of London? Do you wish to..."

1. Articel/blog about:

"Flats for sale"

2. Articel/blog about:

"Flats for rent"

3. Articel/blog about:

"Student residence for rent"

4. Articel/blog about:

"Residential rental"

5. Articel/blog about:

"Property in London for rent"

6. Articel/blog about:

"Property in London for sale"

The size of each article should be like:

"Lejlighed København

Kunne du tænke dig at gå en tur på Langelinje om morgenen, shoppe i butikker på Strøget om formiddagen, se en film i Palads om eftermiddagen og gå i byen om aftenen? At bo i lejelejlighed i København giver dig uanede muligheder, når du skal fylde din fritid ud, og du har aldrig langt til arbejde eller skole, fordi det vrimler med arbejdspladser og skoler i hele byen.

Mangler du en oversigt over de bedste lejelejligheder i København, som står ledige lige nu?

På [url removed, login to view] sættes der hver dag nye boliger til leje i Københavns centrum og forstæder. Det er bare om at lave en søgning, og så kan du vælge efter de kriterier, som er vigtigst for dig:

Pris – Du kan finde hjem i alle prisklasser. Der er helt ned fra værelser til studerende til store huse for storfamilier.

Dato – Har du brug for noget at bo i lige nu og her? Hvis du vælger ”nyeste”, kan du se dem, som lige akkurat er blevet annonceret, og lejlighederne er stort set altid klar til at flytte ind i med det samme.

Postnummer – Du kan også se lejlighederne fordelt på postnumre, så du får et overblik over hvad der er til rådighed i hvilket som helst postnummer.

Gør jagten på din lejlighed i København til en leg

At finde det rette sted at bo, behøver ikke være kedeligt og tørt. Få en ven eller familiemedlem med på råd og pas en tur på restaurant eller lidt sightseeing ind imellem fremvisningerne. Tag en god sludder med hver udlejer for at finde ud af, om der er en god kemi. At leje lejlighed er ikke kun en handel men et samarbejde, som fungerer bedre, jo mere du kan hyggesludre med din udlejer. Husk på, at der måske går år, før du igen skal vælge, hvor du vil tilbringe dit liv henne. Så tænk over alle mulighederne og hav det sjovt imens."

Internet Markedsføring Link Bygning Markedsføring SEO

Projekt ID: #6523224

Om projektet

3 bud Remote projekt Aktiv Nov 5, 2014

3 freelancere byder i gennemsnit $64 timen for dette job

Emam9109

Hi, I am a professional white hat seo specialist and i have own team of worker. I can handle your project with efficiency. Don't worry about quality and deadline. And i am also a good writer So it will be easy for me Flere

$412 USD in 30 dage
(27 bedømmelser)
4.4
MalleDK

Hello. My name is Mathias, I fell over your project here and I thought that I would bid on the project. I have three years prior experience with writing articles in pretty much any thinkable niche of affiliate sites an Flere

$88 USD in 15 dage
(0 bedømmelser)
0.0
sudais1008

A proposal has not yet been provided

$25 USD på 1 dag
(0 bedømmelser)
0.0