Tekstforfatter til artikler om boligindretning og børneliv

Lukket Opslået 4 år siden Betalt ved levering
Lukket Betalt ved levering

Hej,

Vi søger en tekstforfatter til et længere samarbejde til en dansk wellness- og boligside. Vi vil udvide med en sektion om børn og søvn, herunder alt der har med børns soveværelse at gøre (senge, puder, madrasser osv).

I første omgang har jeg lagt dette opslag op, hvor emnet er "Juniorsenge". Artiklen skal være ca. 2000 ord (byd på en pris for 2000 ord) og vil fungere som en test for at se hinanden an. Jeg håber jeg kan finde en skribent, der kan skrive for os fremover.

Detaljer:

Emne: Juniorsenge

Stil: Forbrugeroplysning

Research: Begrænset, du vil få leveret links til kilder

Sprog: Dansk

Længde: 2000-3000 ord.

Om dig:

Du har interesse for børn og børneliv, det er et klart plus hvis du selv har børn og kan bidrage med din egen vinkel fra egen erfaring. Du må meget gerne i forvejen skrive om emnet, fx som blogger. Du kan i så fald få link og promovering af din blog i din forfatterbio.

I tillæg er det et STORT plus, hvis du har erfaring og interesse for boligindretning.

Derudover skriver du godt og levende. Vi prøver at ramme en seriøs tone, men uden det bliver kedeligt. Du er god til selv at finde information (god til at google og læse tekster fra kilder som tests, studier, osv). Du kunne ikke drømme om at skrive "fluff" og lirum larum tekst for at få wordcount op.

Vi tilbyder:

I første omgang, kun denne ene tekst, men vi vil som sagt udvide sektionen om børn og søvn, samt har en masse andre artikler planlagt om boligindretning. Jeg håber at kunne skabe en god relation og finde en tekstforfatter, som jeg løbende kan sende opgaver til.

Ellers er vi fleksible i forhold til deadline. Du skriver når det passer dig. Vi venter gerne på du får tid og omvendt kan du forsøge at høre om vi har noget arbejde, hvis du har ledig tid. Gør du et godt arbejde er der også mulighed for at jeg kan sende andre kunder din vej, da jeg har et stort netværk i branchen.

I forhold til aflønning har jeg sat et budget som udgangspunkt. På længere sigt er jeg åben for andre aflønningsmodeller, inkluderet delvis timeløn og højere sats. På denne første tekst, vil jeg dog have en fast pris for at vurdere evner og kvalitet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

mvh,

Eric

Dansk Oversætter

Projekt ID: #19227424

Om projektet

1 bud Remote projekt Aktiv 4 år siden

1 freelancer byder i gennemsnit $155 på dette job

stefankjeldsen

Hejsa. Har du nogle præferencer for, hvordan artiklen skal bygges op eller står det mig også frit for (både ift. juniorsenge og artikler fremadrettet)? Skal teksterne være sælgende og stå i toppen af en webshop eller e Flere

$155 USD in 10 dage
(25 bedømmelser)
5.7