Filtrér

Mine seneste søgninger
Filtrer ved:
Budget
til
til
til
Slags
Evner
Sprog
  Job-status
  1,566 pagini romana jobs fundet, i prisklassen EUR
  Traduceri romana-poloneza 5 dage left
  VERIFICERET

  Cautam un colaborator pe termen lung, pentru traducere romana-poloneza. Trebuie sa traduca descrierea produselor noastre.

  €33 (Avg Bid)
  €33 Gns Bud
  17 bud

  Buna, site-ul [log ind for at se URL] are nevoie de oameni capabili care sa scrie tutoriale detaliate cu poze incluse. Un exemplu de tutorial se poate urmari aici: http://www.cum...urmari aici: [log ind for at se URL] . Nu acceptam licitatii mai mari de 15$ pentru acest proiect. Acceptam doar freelanceri care cunosc perfect limba romana.

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Gns Bud
  2 bud

  Creare magazin online . -platforma apache+php+mysql (acces cpanel) -responsive design -200 de produse care trebuie prelucrate -10 categorii -rea...-platforma apache+php+mysql (acces cpanel) -responsive design -200 de produse care trebuie prelucrate -10 categorii -realizare content pentru fiecare pagina (aproximativ 210 de pagini ) -un singur tenant

  €616 (Avg Bid)
  €616 Gns Bud
  17 bud

  Redactează câteva articole Imi place sa raspund la noi provocări, asa ca am inceput sa redactez articole din mai multe domenii, cum ar fi muzica, lifestyle, fashi...domenii, cum ar fi muzica, lifestyle, fashion, etc. Sunt o persoana creativă și ambiționata sa imi depășesc barierele. Stăpânesc foarte bine limba română, scriu doar in romana.

  €137 (Avg Bid)
  €137 Gns Bud
  2 bud

  Am nevoie de 3 articole in limba romana (500-1000 cuvinte). Blog pentru magazin cu produse impotriva daunatorilor. Doresc ca textul sa fie optimizat SEO (cuvinte cheie). Daca suntem multumiti de colaborare, vom mai avea nevoe si de alte articole.

  €26 (Avg Bid)
  €26 Gns Bud
  34 bud

  Cautam developer pentru dezvoltarea unui soft codeigniter. Cautam exclusiv developeri vorbitori de limba romana si seriosi. Rugam designerii sa nu aplice pentru ca nu dorim intermediari. Colaborarea pentru inceput este externa pe baza de proiect, in timp, daca ne intelegem putem face si colaborare interna

  €149 (Avg Bid)
  €149 Gns Bud
  17 bud

  Promovarea business prin instagram utilizand contul de business. Tip produs de promovat: cadouri personalizate. Produsele s...business prin instagram utilizand contul de business. Tip produs de promovat: cadouri personalizate. Produsele se adreseaza pietei din Romania, asa ca e important sa stii limba romana. Plata in functie de rezultatele obtinute.

  €423 (Avg Bid)
  €423 Gns Bud
  10 bud

  Promovarea business prin instagram utilizand contul de business. Tip produs de promovat: cadouri personalizate. Produsele s...business prin instagram utilizand contul de business. Tip produs de promovat: cadouri personalizate. Produsele se adreseaza pietei din Romania, asa ca e important sa stii limba romana. Plata in functie de rezultatele obtinute.

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Gns Bud
  9 bud

  Buna, site-ul [log ind for at se URL] are nevoie de oameni capabili care sa scrie tutoriale detaliate cu poze incluse. Un exemplu de tutorial se poate urmari aici: http://www.cum...urmari aici: [log ind for at se URL] . Nu acceptam licitatii mai mari de 15$ pentru acest proiect. Acceptam doar freelanceri care cunosc perfect limba romana.

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Gns Bud
  5 bud

  ...min) - Sa faceti 2-3 miniature pentru clip. - Sa incarcati fisiere rezultate inapoi la Google Drive. Munca este la distanta, dar DOAR pentru persoanele vorbitoare de limba romana. Acest Job necesita o oarecare experienta in domeniul, deoarece clipurile pentru copii au anumite cerinte concrete (rezultatul trebuie sa fie atractiv ca si imagine, neplictisitor

  €38 (Avg Bid)
  €38 Gns Bud
  9 bud

  - de tradus documentul principal - de luat pozele din documentul secundar - documentul final sa fie in word cu rext si poze - unde exista cele mai mici dubii asupra traducerii se marcheaza cu rosu

  €58 (Avg Bid)
  €58 Gns Bud
  30 bud

  NO FOREIGN TRANSLATORS PLEASE!! ONLY ROMANIAN Doresc sa mi se traduca MANUAL 17 emailuri din limba romana in limba engleza britanica (UK). Emailurile nu sunt lungi in jur de 200 cuvinte fiecare (am luat in calcul chiar si pe cele formate din 2 litere). IMPORTANT: Nu doresc traducere automata cu vreun software, ci traducere manuala. Cunosc engleza

  €41 (Avg Bid)
  €41 Gns Bud
  53 bud

  Suntem in cautarea unuia sau mai multor content writeri in limba Romana care sa asigure continut saptamanal pentru site-urile si blogurile clientilor nostri. Trebuie sa iti placa si sa scrii cu usurinta pe urmatoarele nise: - organizare evenimente, fotografie de nunta, fotografie de botez, sedinte foto, nunta, botez - fashion, frumusete, machiaj

  €107 (Avg Bid)
  €107 Gns Bud
  20 bud

  Buna ziua, Avem nevoie de voce pentru un spot tip teleshopping ce va fi difuzat online si pe TV. Scriptul are in jur de 200 de cuvinte si va fi rostit pe parcursul a 2-3 minute.

  €117 (Avg Bid)
  €117 Gns Bud
  11 bud

  Traducere din Romana in Engleza - reteta culinara (1855 caractere) Se pastreaza intocmai formatarea textului

  €17 (Avg Bid)
  €17 Gns Bud
  18 bud
  Corectura manuscris Udløbet left

  Am un manuscris de aproximativ 350 de pagini si as dori sa fie corectat in vederea publicarii

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Gns Bud
  18 bud
  Trophy icon traducere nuvela sf din engleza Udløbet left

  Se cauta traducator pentru o nuvela SF din engleza in romana. Persoana selectata trebuie sa fie dispusa sa continue sa traduca intregul continut la pretul de 1.25 eur / 1000 caractere text engleza exclusiv spatii. Selectia se va face in baza calitatii traducerii celor 3 fragmente atasate.

  €14 (Avg Bid)
  Garanteret
  €14
  9 indlæg
  Dezvoltare web Udløbet left

  Am nevoie de un nou site web Proiectează-l și construiește-l Site-ul unei mici afaceri Suntem o companie care activează în domeniul industrial. Dorim un website ...nevoie de un nou site web Proiectează-l și construiește-l Site-ul unei mici afaceri Suntem o companie care activează în domeniul industrial. Dorim un website de prezentate. 4-6 pagini.

  €166 (Avg Bid)
  €166 Gns Bud
  20 bud

  Am de tradus din limba rusa in limba romana cateva pagini dintr-un catalog de produse. Este avantajat traducatorul care are cunostinte de editare (Photoshop, Corel, PDF).

  €80 (Avg Bid)
  €80 Gns Bud
  25 bud

  Detinem o platfirma de eCommerce (Prestashop 1.7.5) si dorim integrarea cu centrul de distributie local, din format ASMX cu e... din format ASMX cu export XML (produs, stoc, descriere, sku, ean) in timp real sau sub forma unui cron job. Manual implementare complet disponibil la cerere. Doar limba romana (just Romanian language) - India not accepted.

  €581 (Avg Bid)
  €581 Gns Bud
  5 bud

  Buna Irina, Sunt interesat sa colaboram pe partea de content-writting (in limba romana) pentru un blog ([log ind for at se URL]). Frecventa ar fi de 2 articole pe luna. Topicele sunt diverse, in special legate de sarbatori, dar si topice la moda in ziua de azi (inovatii tehnologice, inventii, 3D printing, etc). Scopul este SEO si top ranking.

  €10 (Avg Bid)
  €10 Gns Bud
  1 bud
  wordpress site web Udløbet left

  site de prezentare cu un numar de aproximativ 30 pagini

  €195 (Avg Bid)
  €195 Gns Bud
  47 bud

  We need to translate from English to Romanian the operation manual for milk analyser for animals - 202 pages with more pictures. Please see: [log ind for at se URL]

  €167 (Avg Bid)
  €167 Gns Bud
  36 bud

  Suntem interesati de redactarea unor planuri de afaceri. Continut circa 18-22 pagini. Fara proiectii financiare, doar "povestea". Death line 12.02.2019.

  €127 (Avg Bid)
  €127 Gns Bud
  2 bud

  I need a [log ind for at se URL] lingua romana in portugheza e portughez em romana

  €51 (Avg Bid)
  €51 Gns Bud
  15 bud

  I speak fluent English and I manage French Spanish Arabic and Romana

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Gns Bud
  1 bud

  ...website-ului d.p.d.v tehnic este urmatoarea. Mentionez ca nu sunt iau in calcul dezvoltarea unui CMS custom pentru ca stiu ce costuri initiale si ulterioare implica. Vor fi 9 pagini- continutul lor este deja decis. Dintre care mentionez: - home page-ul pentru care avem deja decisa structura - pagina proprietatilor sub forma de lista - pagina proprietatii

  €1381 (Avg Bid)
  €1381 Gns Bud
  23 bud

  Buna! Caut vorbitor de romana care ma poate ajuta cu un proiect pentru facultate, un stiu de caz la management. Format Word. Cerintele sunt urmatoarele: Sunteți managerul unei organizații care activează în domeniul........................................................ (1) Prezentați pe scurt structura organizațională (organigrama) și alte elemente

  €37 (Avg Bid)
  €37 Gns Bud
  2 bud

  Cautam persoana care sa traduca titlutile si desrierea produselor unui magazin online din limba romana in bulgara.

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Gns Bud
  9 bud

  Am nevoie de 4 pagini template personalizate/modificate dintr-o tema wordpress

  €163 (Avg Bid)
  €163 Gns Bud
  11 bud

  Subiecte: - autovehicule autonome - sisteme de siguranta a conducatorului auto - astept si alte propuneri Cerinte: limbaj academic, min. 130 de pagini, 100% conținut original (inclusiv poze), cartea va fi testată cu diverse softuri pentru plagiat. Dvs veți fi incluși ca și co-autori.

  €717 (Avg Bid)
  €717 Gns Bud
  3 bud

  Cautam persoana care sa traduca titlutile si desrierea produselor din limba romana in maghiara.

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr Gns Bud
  17 bud

  Se copiaza descrierea de pe site-ul propriu in romana , se traduce cu google translate in maghiara si se corecteaza . 0,5 euro pe produs ( descrierile nu sunt lungi )

  €30 (Avg Bid)
  €30 Gns Bud
  11 bud

  Dupa cum spune si titlul proiectul presupune colectarea datelor de conact ale unor firmei cu un anume CAEN de pe diverse websit...presupune colectarea datelor de conact ale unor firmei cu un anume CAEN de pe diverse website-uri. Pentru o mai buna comunicare doar freelancer-ii care sunt fluenti in limba romana sunt acceptati. Mai multe detalii prin PM.

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Gns Bud
  37 bud

  Se doreste un freelancer roman pentru o mai buna comunicare. De aceea si cerintele proiectului sunt exprimate in limba romana. Este vorba de adaugarea de produse intr-un magazin online, se ofera 8 lei / ora. Pentru inceput bugetul este de 750 lei (aprox. 4 ore / zi) - cu posibilitatea de marire a acestuia in functie de rezultatele magazinului si a

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Gns Bud
  21 bud

  Cautam un colaborator pentru traducere romana-poloneza. Colaborare pe termen lung, 1-2 ore/zi

  €36 (Avg Bid)
  €36 Gns Bud
  7 bud
  Tehnici de pliere Udløbet left

  o cercetare sub forma de articol, aproximativ 4 pagini

  €21 (Avg Bid)
  €21 Gns Bud
  9 bud

  Hi Victoria Romana V., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr Gns Bud
  1 bud
  Web Development Udløbet left

  I'm looking for a German or Romanian speaking Web Development !! Modificari Website Anunturi conceput cu WordPress Caut doar Persoane Serioase si vorbitoare de Li...looking for a German or Romanian speaking Web Development !! Modificari Website Anunturi conceput cu WordPress Caut doar Persoane Serioase si vorbitoare de Limba Germana si Romana !!

  €156 (Avg Bid)
  €156 Gns Bud
  9 bud

  664 cuvinte trebuiesc traduse pana diseara la ora 17

  €24 (Avg Bid)
  €24 Gns Bud
  16 bud

  ...si promovare a 2 apartamente, fiecare cu propriul sau calendar si cu o metoda de plata (cu plata integrata). Ne dorim sa fie optimizat pentru mobil. Ne dorim in principal 6 pagini, dar cu posibilitatea de adaugare ulterior. Ca model am gasit acesta: [log ind for at se URL]

  €1942 (Avg Bid)
  €1942 Gns Bud
  37 bud

  Am nevoie de 3 articole in romana care sa includa urmatoarele cuvinte: +camasa +asimetrica +barbati "street fashion" +pantaloni +tur +lasat +barbati +ochelari +de +firma +pantaloni +piele +naturala +pantaloni +fashion +oversized +hoodie +street +style [cardigan] +colanti +latex +street +style +jeans +redhouse +cardigan +barbati +incaltaminte +barbati

  €57 (Avg Bid)
  €57 Gns Bud
  2 bud

  Ma intereseaza servicii de traducere articole engleza romana, pe domeniu sport/sanatate/nutritie. Doresc sa traduc cam 10 articole pe luna. Am deja un prim calup de 10 articole. Articolele au intre 1000 si maxim 2000 de cuvinte.

  €20 (Avg Bid)
  €20 Gns Bud
  15 bud
  Tradu o carte Udløbet left

  Am de tradus o carte de 99 de pagini din limba spaniolă in limba română. Cartea este despre spiritualitate.

  €300 (Avg Bid)
  €300 Gns Bud
  9 bud

  Redactare 2 Articole 2 Pagini A4 in domeniul medical

  €21 (Avg Bid)
  €21 Gns Bud
  2 bud
  Rescriere 7 Pagini Udløbet left

  I need you to rewrite some content for a website. It is in Romanian but needs a reformulation to be fluent.

  €27 (Avg Bid)
  €27 Gns Bud
  13 bud

  Traducere cv atasat din romana in engleza si franceza si redactarea in cv europass

  €26 (Avg Bid)
  €26 Gns Bud
  23 bud
  Ofertă Comercială Udløbet left

  Salut! Am nevoie de un copywriter cu aptitudini de designer pentru a realiza o ofertă comercială în baza unui flyer de două pagini, una cuprinzând o descriere succintă a proiectului în trei puncte: Misiune, Valori și Viziune și a doua pagină fiind o reprezentare grafică (sub formă de scheme) a informației despre sistemul OfferTime.

  €42 (Avg Bid)
  €42 Gns Bud
  6 bud

  Avem nevoie sa realizam un site in limba romana. Se va folosi platforma wordpress si cautam pret avantajos.

  €97 (Avg Bid)
  €97 Gns Bud
  19 bud

  Salut, Am uns Site de anunturi realizat cu Wordp...realizat cu Wordpress si doresc niste modificari la Site cat si la Functii, caut Programatori Seriosi si pentru o colaborare de lunga durata, caut doar Persoane vorbitori de Limba Romana sau Germana, caut Oameni Seriosi si Profesionali, nu caut carpasi care doar vor sa faca bani repede si lucru prost.

  €165 (Avg Bid)
  €165 Gns Bud
  6 bud