Start din virksomhed online med en website-udvikler

Om det er en blog, en eCommerce butik eller en personlig hjemmeside, så er hyring af en freelance udvikler den bedste måde at få din virksomhed online på.

Opret et projekt
Illustration af en laptop

Opret et projekt

Det er hurtigt og nemt at finde en dygtig freelance webudvikler. Læg blot et projekt ud, og indenfor sekunder vil du gratis modtage tilbud fra verdens bedste udviklere.

Illustration af chat beskeder

Samarbejd

Chat med freelance udviklere, der er eksperter på deres felt, om deres tilbud og tidligere erfaring før du tildeler projektet og hyrer dem.

Illustration af en medalje

Tilfredshed garanteret

Pay safely using our simple milestone payments system. Releasing payments in stages and only when you are 100% satisfied that the work is complete.

Modernisér din tilgang til business

Du vil være åben 24/7

At tage din virksomhed online med en professionelt udseende hjemmeside er en vigtig måde at øge din forretning og engagere kunder uanset tid og sted.

Illustration af hvad dit website kan være
Website designet for USD$800 af wsiddigui på Freelancer Opret Sådan et Projekt
Illustration af et fyrtårn

Synlighed

Did you know that 44% of online shoppers start looking for products and services by using a search engine? Having a well optimised website is the key to boosting traffic, leads, and sales online.

Illustration af en radiostation

Ræk ud

Looking to expand your customer base? Over 2.4 billion people around the world use the internet, 90% of which have proceeded to purchase or contacted an online business. Don't miss out on a large piece of the pie.

Illustration af et dartbræt og -pil

Konkurrence

Stå ud fra mængden med en veldesignet hjemmeside og en solid strategi for interaktion med dine kunder. Bryd væggene ned mellem dig og dine konkurrenter, og vis dit arbejde frem til dit onlinemarked.

Få din lokale virksomhed online

Did you know that 85% of online consumers use the Internet to search for a local business?

Som lokal virksomhedsejer er det fundamentalt at have en god hjemmeside fordi flere og flere mennesker i dit lokalområde bruger internettet til at finde kontak- og produktinformation. At have en hjemmeside kan gøre forskellen mellem om en kunde finder din virksomhed, eller om hun ikke kender til dig overhovedet.

Illustration af en hjemmeside designet for USD$190 af creationidea på Freelancer.
Hjemmeside designet for USD$190 af creationidea på Freelancer

Ræk ud til alle verdenshjørner

At lancere din virksomhed online med en fremragende hjemmeside betyder, at du ikke længere er begrænset til forretning i din egen by.

Med en hjemmeside kan du fremvise de services du kan tilbyde, de produkter du har til salg, og indsamle kontakter fra potentielle kunder. Ræk ud til flere kunder med en professionel hjemmeside ved at ansætte en freelanceudvikler i dag.

Illustration af en hjemmeside designet for USD$120 af shashankbinjols på Freelancer.
Designet for USD$120 af shashankbinjols på Freelancer
Projektfremvisning

Gennemse nogle af de mest populære websiteudviklings-projekter

Byg en responsiv hjemmeside Jeg har brug for at få en hjemmeside udviklet, som ser storslået ud på både stationære og mobile enheder. Denne hjemmeside skal også være hurtig, særligt på mobil.
Udvikl et Wordpress tema Jeg starter en wordpress hjemmeside og har brug for et skræddersyet tema der matcher mit brand, inklusiv: blog, produkt- og kontaktsider.
Tilføj funktionalitet til en hjemmeside Min nuværende hjemmeside har brug for ny funktionalitet. Jeg har også brug for at indsamle kundernes kontaktoplysninger, når de laver et køb.
Lav en butik med e-handel Jeg har brug for at få en hjemmeside bygget med en onlinebutik. Jeg vil gerne tage mod betaling fra kreditkort og via PayPal. Jeg har 50 produkter klar til salg.