Start din virksomhed online med en website-udvikler

Om det er en blog, en eCommerce butik eller en personlig hjemmeside, så er hyring af en freelance udvikler den bedste måde at få din virksomhed online på.

Slå et projekt op
Illustration af en laptop

Slå et projekt op

Det er hurtigt og nemt at finde en dygtig freelancer til webudvikling. Slå blot et projekt op, og indenfor sekunder vil du gratis modtage tilbud fra verdens bedste udviklere.

Illustration af chat beskeder

Samarbejd

Chat med freelance udviklere, der er eksperter på deres felt, om deres tilbud og tidligere erfaring før du tildeler projektet og hyrer dem.

Illustration af en medalje

Tilfredshed garanteret

Betal sikkert med vores simple milestens-betalingssystem. Frigiv betalinger trinvis, og kun når du er 100% tilfreds med det udførte arbejde.

Modernisér din tilgang til business

Du vil være åben 24/7

At tage din virksomhed online med en professionelt udseende hjemmeside er en vigtig måde at øge din forretning og engagere kunder uanset tid og sted.

Illustration af hvad dit website kan være
Hjemmeside designet for $800 USD af wsiddigui på Freelancer Slå et lignende projekt op
Illustration af et fyrtårn

Synlighed

Vidste du, at 44% af folk der shopper online, begynder med at kigge efter produkter og servicer ved at bruge en søgemaskine? At have en vel-optimeret hjemmeside er afgørende for at øge trafik, kontakter, og salg online.

Illustration af en radiostation

Ræk ud

Vil du gerne forøge din kundekreds? Mere end 2.4 milliarder mennesker verden over bruger internettet, og 90% af dem har handlet hos eller kontaktet en onlinevirksomhed. Gå ikke glip af et stort stykke af kagen.

Illustration af et dartbræt og -pil

Konkurrence

Stå ud fra mængden med en veldesignet hjemmeside og en solid strategi for interaktion med dine kunder. Bryd væggene ned mellem dig og dine konkurrenter, og vis dit arbejde frem til dit onlinemarked.

Få din lokale virksomhed online

Vidste du, at 85% af onlineforbrugere benytter internettet til søge efter en lokal virksomhed?

Som lokal virksomhedsejer er det fundamentalt at have en god hjemmeside fordi flere og flere mennesker i dit lokalområde bruger internettet til at finde kontak- og produktinformation. At have en hjemmeside kan gøre forskellen mellem om en kunde finder din virksomhed, eller om hun ikke kender til dig overhovedet.

Illustration af en hjemmeside, der er designet for $190 USD af creationidea på Freelancer.
Hjemmeside designet for $190 USD af creationidea på Freelancer

Ræk ud til alle verdenshjørner

At lancere din virksomhed online med en fremragende hjemmeside betyder, at du ikke længere er begrænset til forretning i din egen by.

Med en hjemmeside kan du fremvise de services du kan tilbyde, de produkter du har til salg, og indsamle kontakter fra potentielle kunder. Ræk ud til flere kunder med en professionel hjemmeside ved at ansætte en freelanceudvikler i dag.

Illustration af en hjemmeside, der er designet for $120 USD af shashankbinjols på Freelancer.
Designet for USD$120 af shashankbinjols på Freelancer
Projektfremvisning

Gennemse nogle af de mest populære websiteudviklings-projekter

Byg en responsiv hjemmeside Jeg har brug for at få en hjemmeside udviklet, som ser storslået ud på både stationære og mobile enheder. Denne hjemmeside skal også være hurtig, særligt på mobil.
Udvikl et Wordpress tema Jeg starter en wordpress hjemmeside og har brug for et skræddersyet tema der matcher mit brand, inklusiv: blog, produkt- og kontaktsider.
Tilføj funktionalitet til en hjemmeside Min nuværende hjemmeside har brug for ny funktionalitet. Jeg har også brug for at indsamle kundernes kontaktoplysninger, når de laver et køb.
Lav en butik med e-handel Jeg har brug for at få en hjemmeside bygget med en onlinebutik. Jeg vil gerne tage mod betaling fra kreditkort og via PayPal. Jeg har 50 produkter klar til salg.