Mødebooking human ressource

Annulleret Opslået Apr 3, 2014 Betalt ved levering
Annulleret Betalt ved levering

Vi er en konsulentvirksomhed med speciale i leder- og organisationsudvikling rettet mod virtuelle organisationer og ledere, der opererer med medarbejdere og teams på distancen. P.t. arbejder vi med danske og internationale organisationer og vores kunder er bl.a. Statoil, NNIT, Chr Hansen, DLG, Vejdirektoratet, Atkins, Falck o.a. Vi har eksisteret i snart 10 år.

Vi har behov for en free lance salgschef der som primær succeskriterie skal booke møder for os i Danmarks 500 største virksomheder og de 50 største kommuner. Det kan være overfor direktører, HR managers o.lign. Vi tænker os en aftale med fee pr afholdt møde. Alternativt 1 fuld dag pr uge.

Det kan komme på tale at varetage mailkampagner, elektronisk markedsføring (site linkbuilding m.m.). Dog er det mødebookingen der er første og vigtigste opgave.

Der er vedhæftet to filer, der beskriver hvad vi tilbyder på åbne kurser.

Telemarketing

Projekt ID: #5758252

Om projektet

1 bud Remote projekt Aktiv Apr 3, 2014

1 freelancer byder i gennemsnit $5555 på dette job

rosane69

Possuo experiência em telemarketin,vendas e atendimento ao cliente,trabalhei para empresa Claro em Call Center emuma empresa prestadora de serviço,e também em minha residência com agendamento de visitas(telefonia Movel Flere

$5555 USD in 3 dage
(0 bedømmelser)
0.0