Markedsføring af "NFS - Netværk For Singler"

Lukket Opslået Oct 26, 2013 Betalt ved levering
Lukket Betalt ved levering

Jeg ejer og driver portalen "NFS - Netværk For Singler" ([url removed, login to view]) som idag tæller over 2.400 medlemmer i alderen 30-50 år.

Portalen er IKKE en dating portal, men drevet af events, hvor medlemmet kan logge ind og oprette og/eller deltage i forskellige arrangementer, og møde mennesker "the old fashioned way" :) som jeg meget tror på er den rigtige vej til et godt netværk! Og da alle medlemmerne jo er singler, så sker det selvfølgelig at sød musik opstår når man mødes, men portalen har altså alle formål indenfor netværk - nyt job, nogle at fejre jul med, finde en sportsmakker osv.

Det jeg behøver, er en initiativrig og fantasifuld freelance marketingsdude/dudeinde der kan spotte hvor på nettet det vil være mest hensigtsmæssigt at sprede det gode budskab om os:

- Blogs ?

- Sociale netværk hvor singler kommer ?

- Bannere ?

- Steder hvor man naturligt vil søge efter arrangementer ?

- Eller hent nye idéer som opstår når du får tænkt lidt over konceptet...

Vi er relativt små endnu, så vi har ikke det store budget, så vores markedsføringskroner skal bruges optimalt/genialt så vi får mest ud af dem, og vi drømmer lidt om at have en freelancer tilknyttet som kan vokse med os, men som fra start kan booste os - og det vil vi gerne betale for.

De bedste singlehilsner :-)

Lars Hendriksen

"NFS - Netværk For Singler" ([url removed, login to view])

Annoncering Freelance Internet Markedsføring Markedsføring

Projekt ID: #5064180

Om projektet

2 bud Remote projekt Aktiv Dec 25, 2013

2 freelancere byder i gennemsnit $1646 timen for dette job

triceraptordino

A proposal has not yet been provided

$2777 USD in 30 dage
(0 bedømmelser)
0.0
webdevit

php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysql team,php/mysq Flere

$515 USD in 5 dage
(0 bedømmelser)
0.0