Lav en hjemmeside

Annulleret Opslået Nov 8, 2014 Betalt ved levering
Annulleret Betalt ved levering

Hej jeg er selv gået i gang med at lave en ny hjemmeside men da jeg ingen rigtig erfaring har tager det mig uforholdsmæssigt lang tid og den vil jeg hellere bruge på at male. Jeg er kunstner og har derfor brug for en fantastisk visuel og flot side, med masser af plads til at vise mine værker.

Den jeg er gået i gang med er Wordpress men det er en gratis skabelon, Customizr Theme, som også er rigtig godt, men jeg kunne godt tænke mig noget endnu mere elegant og indbydende, med god mulighed for at vise værkerne frem.

Jeg har uploadet de fleste billeder og de sider jeg umiddelbart gerne vil have, men der er nogle tiltag jeg gerne vil have udover det:

Virtuelt gallery hvor man ser mine billeder i en stue, køkken, eller i et galleri som det jeg har allerede, under virtuelt gallery. Dette er meget vigtigt for mig.

Wordpress da jeg allerede kender til det, dette er et ønske men ikke et must, men jeg skal også selv kunne vedligeholde det.

To- eller flersproget mulighed, dansk engelsk tysk spansk og hvis det ikke er muligt, så dansk/engelsk.

Gerne en webshop.

Responsivt theme

Nyhedsbrev-funktion

Video funktion

Social knapper og aktioner like knap f.eks.

Det er vigtigt den loader hurtigt.

Det er vigtigt at den bliver fundet af søgemaskiner og rater højt.

Gerne mulighed for at angive priserne i både DKK, Euro og Dollars.

Gerne et tilbud på vedligeholdelse også når der kommer opdateringer etc.

Lækkert enkelt og stramt design, hvis du ikke bruger den skabelon jeg har. Der er en slider og det kan jeg godt lidt, men det eneste der irriterer mig er at den på en lille mac fylder det meste af skærmen så man ikke kan se siden i sin helhed.

Jeg vedhæfter lige et par links til nogle sider jeg selv synes er flotte. Det er vigtigt for mig at den der tager opgaven har kendskab til kunst.

Jeg har denne side lige nu (min gamle side) som jeg selv synes er meget flot design, men den er ikke funktionel. (Minimatica theme) [url removed, login to view]

Den side jeg har arbejdet på (på et Customizr child theme) ligger her: [url removed, login to view]

Her er et par eksempler på sider jeg selv synes om som har noget af det jeg har brug for:

[url removed, login to view]

[url removed, login to view]

[url removed, login to view]

[url removed, login to view]

Virtual living room – hints [url removed, login to view] (Jeg kan sende et billede på hvad jeg mener. Bricksite har et sådant modul)

Jeg vil gerne have en pris på hvad hele opgaven vil komme til at koste, hvor mange timer du/I skal bruge etc.

Hvis du/I også kan lave et fedt logo vil det være super.

Jeg hedder AJ-Kunst og ejer to domæner [url removed, login to view] og [url removed, login to view] når man logger på ajkunst kommer man automatiskn ind på [url removed, login to view] der er min nuværende hjemmeside. Kunne også godt tænke mig [url removed, login to view] or .dk or .nu hvis det er ledigt.

Venlig hilsen Anitta Jonas

Grafisk design HTML PHP Web Design WordPress

Projekt ID: #6703443

Om projektet

9 bud Remote projekt Aktiv Nov 10, 2014

9 freelancere byder i gennemsnit €535 timen for dette job

hulgux

Hej Anita, jeg vil gerne arbejde for dig på dette projekt. Jeg leverer kvalitet websites i den tidsramme, lydhør for smartphones og tablets, og med kontrolpanel, hvorfra du kan administrere, meget let, hjemmesiden. Som Flere

€526 EUR in 14 dage
(36 bedømmelser)
6.6
OriginDharmesh

Zeviion software services are a software consulting company specialized in providing Mobile, E-Commerce and Social media frameworks using cutting edge and emerging technology. Leveraging best-in-class people, processes Flere

€736 EUR in 12 dage
(67 bedømmelser)
5.9
ElectTech

Dear Hiring Manager, Thank you for this wonderful opportunity. Today Your job posting has caught our attention because we are keenly considering your job post including these skills. We have excellent experience in Flere

€555 EUR in 10 dage
(28 bedømmelser)
4.6