Oversæt nu og sælg til dine kunder i deres sprog

72.4%1 af forbrugerne foretrækker at købe produkter fra websider på deres eget sprog

Opret et projekt

Find din målgruppe

Sælger du til kunder i udlandet?

Der er stor sandsynlighed for at din webside er skrevet på engelsk, men det samme er dine konkurrenters. At oversætte din webside er en rigtig god måde at nå ud til flere folk på. 90% af de handlende på internettet taler blot 13 sprog.

Illustration af ofte talte sprog i hele verden.

Opdag mulighederne

Kom i gang med at oversætte dit website

Illustration af en spirrende plante.

Start småt

Det, at oversætte hele dit site, kan være en stor forpligtelse. Start med de vigtigste sider og sprog, som bidrager med mest trafik og flest salg på dit site.

Illustration af et linjediagram.

Se på dataen

Brug Google Analytics til at tjekke hvor din kunder bor. Hvis du modtager meget trafik fra Latinamerika eller Kina, så er det et godt sted at starte, hvis du oversætter dit indhold til Spansk eller Mandarin.

Illustration af et flag, der siger hej.

Ansæt en indfødt

Sørg for, at hver eneste detalje er perfekt, ved at hyre den rigtige oversætter til dit projekt. Opret et projekt, eller gennemse vores freelancervejviser, for at finde de bedste eksperter i verden. Ansæt derefter, ved et klik på en knap.

Vidnesbyrd

"Tyskland er et vigtigt marked for min virksomhed. Jeg brugte Freelancer til at finde en tysktalende til at oversætte mit website, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultaterne."

Emma McCormack

Illustration af et forstørrelsesglas.

Forøg søgetrafikken med 47%

Vidste du, at bare ved at oversætte din hjemmeside, kan du forøge søgetrafikken med 47%2. Google og andre søgemaskiner rangerer indhold baseret på relevans for brugeren, og sprog er en kæmpe rangeringsfaktor for internationale brugere. 2 Neil Patel

Illustration af et linjediagram.

Nå nye markeder

Ifølge Harvard Business Review bruger 72.1%1 af forbrugerne det meste eller al deres tid på hjemmesider på deres eget sprog. Det betyder, at når du kun tilbyder en side i ét sprog, så udelukker du automatisk en stor mængde nye kunder. 1 Harvard Business Review

Illustration af en person.

Find den perfekte Freelancer

Det, at finde en ekspertoversætter, har aldrig været lettere - faktisk kan det tage kun få minutter. Besvar nogle simple spørgsmål og med det samme er freelancere fra hele verden inviteret, til at oversætte dit indhold til deres modersmål.

Sælg dit produkt

Skræddersy dit produkt og dine salg til dine kunder. Ord-for-ord oversættelser er ikke godt nok, når du prøver at skabe en følelsesmæssig forbindelse. Hyr en indfødt, for at putte et lokalt twist på din platforms kopi.

Opret et projekt Ansæt de bedste oversættere
Animation af en hjemmeside, der bliver oversat til forskellige sprog.

Undgå at fare vild i oversættelse

Når du imødegår kunder på sociale netværk eller via e-mail, skal du være sikker på at samtalen er krystalklar - ingen pinlige Google Translate-fejl!

Opret et projekt Gennemse åbne oversættelsesjobs
Animation af at sige hej på forskellige sprog

Projektfremvisning

Gennemse nogle af de mest populære oversættelsesprojekter

Oversæt min blogartikel Jeg har en blogartikel, som jeg har skrevet på engelsk, som jeg skal have oversat til kinesisk.
Fransktalende påkrævet Jeg leder efter en indfødt fransktalende, som kan hjælpe mig med at snakke med kunder over telefonen.
Oversæt min hjemmeside Jeg skal bruge 3 modersmålstalende til at genskrive min hjemmeside fra engelsk til spansk og tysk.
Skriv 500 ord på italiensk Skriv venligst en 500-ords blogartikel på italiensk med lokal nøgleordsundersøgelse inkluderet.