Freelancer-logo Hvordan det virkerBrowse job Log Ind Tilmeld dig Opslå et projekt

Freelancer.com præsenterer

AMPS-Udfordring

Futuristisk indholdsadskiller

I partnerskab med Arrow Electronics

Sponsoreret af Reklamationsinstansen

Deltag Nu
AMPS Divide And Conquer

Gør energisystemer mere pålidelige

Freelancer og Reklamationer

Futuristisk indholdsadskiller
I samarbejde med Arrow Electronics er Freelancer vært for en banebrydende konkurrence med en samlet præmiepulje på $250,000.00 USD sponsoreret af the Bureau of Reclamation. The Automated Maintenance of Protection Systems Challenge (AMPS Challenge) inviterer innovatører og ingeniører fra hele verden til at byde ind med deres ideer og løsninger til at videreudvikle Reclamation's mission, der går ud på at kontrollere, udvikle og beskytte vand og andre relaterede resurser, gennem forbedring af deres systemer til monitorering og test af elektriske energibeskyttelsessystemer. Det her er muligheden for dig der har lyst til at have indflydelse på omfattende infrastrukturer.
Person, der skriver i notesbogenPræmie: Op til $100.000,00 USD for hvert vindende bidrag

Automatiseret Vedligeholdelse af Beskyttelsessystemer i Udfordringens Fase 1

Opret rapporter om værktøjer for at forbedre sikkerheden og pålideligheden af strømsystemet.
Ingeniør, som er fascineret med et videnskabsobjektPræmie: Op til $100.000,00 USD

Automatiseret Vedligeholdelse af Beskyttelsessystemer i Udfordringens Fase 2

Udvikl en prototype i et laboratorium for demonstrationer og funktionstestning.

Udfordringen

Efter mørklægningen af det nordøstlige Amerika i 2003, et strømsvigt der påvirkede over 50 millioner mennesker blev en række af testprotokoller udviklet af NERC for at forebygge et strømsvigt af samme skala og for at forbedre systemets pålidelighed og stabilitet. Listen inkluderer test- og vedligeholdelsesprotokoller for elektroniske beskyttelsessystemer der er meget arbejdskrævende og ofte kræver at Reclamation's hydroenergianlæg er offline. The AMPS Challenge leder efter løsninger til at automatisere offline test af Reclamation's eksisterende beskyttelsessystemer på hydroenergianlæg. Selvom løsninger søges til Reclamation's hydroenergianlæg, kan de anvendes meget bredt på ethvert beskyttende relæsystem.
Abstrakte futuriske bølger og linjer forbundne af prikker

Bliv Involveret

Hvordan virker det?

Udfordringen løber i to faser med en total gevinst på $250.000,00 USD.

Fase 1
Fase 1 søger individer eller teams der igennem rapporter, laver innovationer der vil forøge pålideligheden af strømsystemerne ved at automatisere tests af beskyttelsessystemet. Op til 10 bud vil hver få $10,000.00 USD og muligheden for at fortsætte videre til Fase 2.
Fase 2
I Fase 2 skal der udvikles en laboratorieprototype til funktionel demonstration og funktionel test. Tests vil blive foretaget i Denver-området. Denne bedste prototype vil blive tildelt op til $100,000.00 USD. Der vil derudover blive uddelt op til $10,000.00 USD til løsere der excellerer i individuelle benchmarks. Alt i alt har Fase 2 altså en samlet pulje på $150,000.00 USD.
Futuristisk indholdsadskiller
Der er også en potentiel mulighed for en kooperativ Research- og Udviklingsaftale og samarbejde med Reclamation-personalet for at udvikle færdige løsninger.

Deltag nu for at vinde din andel af 250.000,00 USD

Deltag nu
Hoover-dæmning med futuristiske linjer lagt ovenpå

Reklamationsinstansen

Indvindingsstyrelsen, The Bureau of Reclamation, er den største engrovirksomhed for vand i de Forenede Stater, som forsyner mere end 31 millioner folk i USAs vestlige regioner med vand. Deres 53 vandkraftværker producerer mere end 40 milliarder kilowatttimer årligt, og det gør dem til den andenstørste producent af hydroelektisk strøm i de Forenede Stater. Styrelsens utallige planer, initiativer og aktiviteter de vestlige stater, oprindelige amerikanske folkefærd og andre med at overkomme de nye vandbehov. Klik her for mere information.

NASA Åben Innovation

Reclamation og Freelancer startede deres samarbejde med Freelancers deltagelse i NASA's Open Innovation Services 2 (NOIS2) joint tender. Klik her for mere information vedrørende andre Freelancer NOIS2 projekter.
Brostruktur over en vanddæmning
Registrerede brugere Opgaver oprettet i alt
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Indlæser forhåndsvisning