Tonemester og lyddesigner i post-produktion

Lukket Opslået 1 år siden Betalt ved levering
Lukket Betalt ved levering

EGSON er i gang med deres første store produktion "En Skriftlig Prøve". En kort film på 17 minutter der kunne bruge en hjælpende hånd.

Vi er to unge fyre, som bruger al vores fritid på at lave film, så vi forhåbentligt på et tidspunkt, kan leve af det. Men det kræver selvfølgelig en masse tid, hårdt arbejde, og ikke mindst; forberedinger. Vi har optaget hele filmen, og nu i gang med post-produktion, men på trods af vores mange års erfaring med at redigere på egen hånd, er vi ikke tilfredse med vores lyddesign på filmen. Så det er på tide at lægge vores stolthed væk, og bede om hjælp på de punkter vi ikke selv er bedst.

Vores største udfordring er ren og skær dialog, som vi håber på bliver en klar succes, da det er optaget med en røde mikrofon indendørs.

Da vi selv har klaret alt det basale redigering og korrektioner, leder vi udelukkende efter massere erfaring indenfor emnet, som kan gøre en klar forskel.

Projektet blev optaget i sommers med betalte skuespillere og en masse lånt udstyr, hvilket var en kæmpe succes. Vi håber dermed også, at projektet bliver færdig her i efteråret.

Der er vedhæftet lidt billeder fra både produktion og post-produktion.

Videoredigering Video Post-editing Lyd Design

Projekt ID: #34687630

Om projektet

3 bud Remote projekt Aktiv 1 år siden

3 freelancere byder i gennemsnit $30 timen for dette job

faizanriaz273

Hi I'm seen your project and I'm ready to edit your videos and many much things did you want please checkout my portfolio for verify my working skills. Thank u sorry to say I'm new here but not in my field so be relax Flere

$30 USD in 2 dage
(0 bedømmelser)
0.0