På vegne av noen klienter, som har x-antall presse aktiviteter i løpet av året, så trenger vi dyktige og kompetente skribenter og/eller journalister som evner å gjøre et godt, prosjekt differensiert skrive arbeid når vi har behov for dette, -- 2

Lukket Opslået Dec 9, 2015 Betalt ved levering
Lukket

Til den det måtte vedkomme,

Som tidligere nevnt, så har vi stadig og økende behov, for gode og kompetente skribenter og/eller journalister, utenom de vi allerede har på vårt faste team. Dette betyr at vi til neste år har 5 store og nye klienter som skal i gjennom et Markedskommunikasjon & PR program, som i første omgang strekker seg over 2 år, med dertil hørende opsjon på ytterligere 3 år. I dette er de største utfordringene at vi ikke har nok kvalifiserte personer i eget team, vi ser oss derfor nødt til å utvide stab i prosjekt sammenheng, og en løsning via Freelancer ser ut til å kunne ha den rekkevidden vi ønsker.

ViaMedia Network Corporation Ltd. jobber i hoved sak innen de følgende 3-tre disipliner:

• Public Relations

• Marketing Communications

• Financial/Investor Relations

ViaMedia Network Corporation Ltd. (VMNC) ble stiftet i 1998 og har siden den gang vært et selskap under sterk oppbygging. Dette har foregått fra stiftelsen frem til dags dato, og har vært en nøye planlagt strategi fra undertegnedes side. VMNC har basert virksomheten på en amerikansk modell, hvilket vi har differensiert oss etter i Norge, noe som har bidratt til at vi også har styrket vårt nettverk. Vår filosofi bygger på en eksepsjonell sammenslutning av Marketing Communications, Public Relations og Financial-/lnvestor Relations. På denne måten utnytter vi de naturlige synergier i den totale markeds kommunikasjonen optimalt.

For å bedre forstå vår forretningsfilosofi, vedlegges herved et grunnleggende informasjons dokument, både på norsk og engelsk.

Vedlegg: 2:

1: ViaMedia Network Corporation Ltd. Presentasjon. NO

2: ViaMedia Network Corporation Ltd. Presentasjon. ENG

Best regards

Jan Sand

CEO

ViaMedia Network Corporation Ltd.

Artikel Omskrivning Article Writing Projekt Ledelse Research Bedømmelser

Projekt ID: #9085233

Om projektet

1 bud Remote projekt Aktiv Jan 15, 2016

1 freelancer byder i gennemsnit €27 på dette job

Tharrong

Hei. Tror jeg hadde vært ypperlig til denne jobben. Jeg er da desverre ikke utdannet som journalist, eller skribent i noe slag. Jeg ser på meg selv som en godt over gjennomsnittlig skribent, og etter hva jeg leser i Flere

€27 EUR / time
(0 bedømmelser)
0.0