MEDIEANALYTIKER

Lukket Opslået 1 år siden Betalt ved levering
Lukket

MEDIEANALYTIKER

Media Track er en dynamisk virksomhed i udvikling, som søger en medieanalytiker til udarbejdelse af en dansk medieovervågning. Vi er daglig leverandør af medieovervågning til Retriever Danmark, som er Skandinaviens største medieovervågningsfirma.

Om Media Track

Vi er lokaliseret i Singapore, hvorfra vores medieovervågninger bliver udarbejdet. Tidsforskellen gør, at et gennemarbejdet overblik kan ligge klar i pressechefernes indbakke klokken 6.00 dansk tid. Vi arbejder i teams, der kombinerer god arbejdsmoral og analytisk arbejde i en medieverden, hvor ingen dage er ens. Vi forventer, at vores medarbejdere stiller krav til sig selv, samt til sine kollegaer, således at vi sammen sikrer en høj kvalitet af vores produkter.

Om stillingen

Vi søger en medieanalytiker, der har en stærk analytisk sans for kundernes behov og har en naturlig interesse for nyheder og pressedækning. Ligeledes forventer vi, at:

Du er en god formidler – skriftligt som mundtligt.

Du kan arbejde effektivt og selvstændigt med stramme deadlines.

Du har et godt overblik i pressede situationer.

Du er detaljeorienteret

Du kan arbejde 2-4 dage (efter aftale) om ugen i tidsrummet +/- 7.30­-13.00 (afhængig af sommer­ og vintertid i Danmark og travlhed).

Du skal kunne arbejde 2-­4 weekendsdage om måneden i tidsrummet 8.00-­14.00 (afhængig af sommer­ og vintertid i Danmark og travlhed). Weekendvagterne kan foretages hjemmefra.

Der er ingen begrænsning på antal ferieuger om året.

Vi tilbyder 25 dollars i timen samt helligdagstillæg.

Din profil

Du er bosiddende i Singapore og har et Dependants Pass.

Du har erfaring med brug af computer.

Du kan arbejde selvstændigt.

Du er struktureret, ansvarsbevidst og positiv

Du er velkommen til at kontakte vores teamleder Camilla Larsen for yderligere oplysninger, samt sende dit CV og en motiveret ansøgning til:

csl at [login to view URL]

Oversættelse English (US) Translator Article Writing English Translation Dansk Oversætter

Projekt ID: #32061862

Om projektet

1 bud Remote projekt Aktiv 1 år siden