Lukket

Sælg noget for mig

Vi leder efter til en dygtig mødebooker. Den primære opgave vil være at booke salgmøder som en af vores erfarne konsulenter vil gennemføre.

Telefonen vil være dit vigtigste arbejdsredskab, og det er

vigtigt, at du er i stand til at formidle vores koncepter og ydelser på en troværdig og præcist måde.

Det er nødvendigt, at du har en god indlevelsesevne og situationsfornemmelse, og at du formår at begå dig i forskellige typer virksomheder på alle organisationsniveauer.

Om vores virksomhed:

Capax Recruitment er den førende konsulent- og rekrutteringsvirksomhed inden for ingeniør-, IT- og naturvidenskabelige specialister i Danmark. Hos Capax har vi et unikt fokus på, og indsigt i, brancher såsom energi, infrastruktur, industri, medicinal og IT. Capax er eksperter i headhunting af specialister og mellemledere og vi udfører konsulentopgaver i forbindelse med rekrutteringsprocesser, konsulentudlejning, talentudvikling samt søgning og afdækning af større talentpuljer. Capax rekrutterer såvel nationalt som globalt.

Evner: Salg, Telemarketing

Se mere: har, c har, sponsorship danmark, compare pdf`s, busines card`s designess, net wpf danmark, forex learning video`s, dating danmark looknig liebe, template company`s profile, craig`s list post

Om arbejdsgiveren:
( 0 bedømmelser ) Denmark

Projekt ID: #7245112