Tildelt

rebuilding my website

Shkruajm Shqip se ska kuptim: Dua te redizenjosh faqen: www.sinahostel.com.

Eshte thuajse gati port ka nevoje per shume ndryshime dhe une skam kohe te merrem.

Duhet te funksionoje cdo gje.. fotot dhe textet ti dergoj une.

Sa kushton kjo pune?

Evner: Web Design

Se mere: website rebuilding, rebuilding, dua, rebuilding website archive, com pune, rebuilding asp website, rebuilding sliced website, CDO, questions rebuilding website, source code rebuilding website, per pune, shopping portal website design, website launch plan, vacation rentals website template, booking ticket website, website design freelancer bid

Om arbejdsgiveren:
( 0 bedømmelser ) Albania

Projekt ID: #6055911

1 freelancer is bidding on average $50 for this job

Gema75

Hired by the Employer

$50 USD in 6 dage
(83 bedømmelser)
5.7