Tildelt

Μετάφραση από τα ρωσικά στο Ελληνικα., και βοηθήα τους ανθρώπους που επιθυμούν να χάσουν βάρος

Η αλήθεια για προβλήματα με το βάρος. Η διενέργεια του καθαρισμού θα σας βοηθήσει επίσης να ανακτήσει το βέλτιστο επίπεδο του μεταβολισμού και επιτρέπουν στον οργανισμό να απορροφήσει τόσο αναγκαία θρεπτικά συστατικά . Όταν το σώμα δεν χρειάζεται για την καταπολέμηση των παρασίτων , κλέβοντας προορίζεται γι 'αυτόν τα θρεπτικά συστατικά που θα επιστρέψει στο φυσιολογικό, και σύντομα θα αισθανθείτε πιο υγιεινό και να δούμε πώς από τη μέση και τους γλουτούς επιπλέον κιλά εξαφανίζονται .

Τι είναι εκεί για να εκπλαγείτε ! Μετά από όλα , δεν τρώτε για δύο !

Τώρα ας σχεδιάσετε μια γραμμή κάτω τι βρήκα!

* Τακτικό καθαρισμό του παχιάς εντέρου θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής σας , καθώς οι περισσότερες πηγές νερού που βρίσκεται κοντά τους χώρους όπου ζουν οι άνθρωποι , αλλά επειδή είναι πιο πιθανό να έχουν μολυνθεί με παράσιτα .

* Συμπλήρωμα ίνες διατροφή σας για να μειώσει το χρόνο διέλευσης της τροφής από τον πεπτικό σωλήνα και να καθαρίζετε τακτικά τα έντερα σας από επιβλαβή παράσιτα .

* Προσθέστε στη διατροφή σας ένα συγκρότημα πολυβιταμινούχο υψηλής ποιότητας για να εξασφαλιστεί η πρόσληψη επαρκών ποσοτήτων βιταμινών , μετάλλων και θρεπτικών ουσιών , και την καταπολέμηση μειονεκτική θέση τους λόγω παρασιτικών λοιμώξεων .

* Αποφύγετε γνωστές πηγές των παρασίτων , όπως τα τρωκτικά περιττώματα , άμμο υγιεινής κατοικίδιων και πολύ στενή επαφή με τα σκυλιά .

* Να είστε προσεκτικοί όταν πίνετε ή / και να κολυμπήσει σε άγνωστα δεξαμενές .

* Να φοράτε προστατευτικό ρουχισμό , που είναι ο οικότοπος του αίμα-το πιπίλισμα έντομα .

* Πλύνετε όλα τα φρούτα και λαχανικά στο καθαρό νερό πριν από τη χρήση για την πρόληψη της μόλυνσης με roundworm και whipworm . Προσθέστε μερικές δεκάδες χιλιόλιτρα αγοραστούν σε ένα φαρμακείο υπεροξείδιο του υδρογόνου ή / και ένα ήπιο διάλυμα σαπουνιού για να ενισχύσει τις χημικές αντιδράσεις που σκοτώνει τα παράσιτα .

* Να φοράτε παπούτσια ή παντόφλες για την πρόληψη της διείσδυσης στο σώμα παράσιτο των εντέρων .

* Μην χρησιμοποιείτε νερό από σηπτικές δεξαμενές και άλλα δυνητικά μολυσμένες πηγές νερού για την άρδευση των λαχανικών .

* Περπατήστε μόνο σε ειδικά σχεδιασμένο υπαίθριο μπάνιο ή ένα αποχωρητήριο τάφρο , δεν αφοδεύουν στη φύση δεν σε καθορισμένες περιοχές .

* Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στα παράσιτα και είναι συχνά στο σώμα τους διευθετεί το μεγαλύτερο αριθμό των σκουληκιών . Διδάξτε τους να παρακολουθούν προσεκτικά την καθαριότητα και την τήρηση των προτύπων για την υγεία , όπως το πλύσιμο των χεριών ( χρησιμοποιώντας μια βούρτσα για τα νύχια ) μετά τη χρήση της τουαλέτας , υπαίθρια παιχνίδια , δεν παίρνουν φοβάται , Γιατρός Shlyakin . Πώς μπορείτε να καθορίσει την παρουσία παρασίτων στο σώμα ;

Πραγματικά πιστεύω ότι το 70 % των Αμερικανών υποφέρουν από παχυσαρκία - etonelepaya ατύχημα; Μέχρι το 2030 , σύμφωνα με τις προβλέψεις της σε εξειδικευμένα περιοδικά , το 90 % του πληθυσμού των ΗΠΑ θα υποφέρουν από υπερβολικό βάρος . Σε ρωσικές στατιστικές μαλακότερο , αλλά ο αριθμός των ανθρώπων που είναι υπέρβαροι , καθώς πάνω από το 50 % και είναι επίσης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς .

Θέλετε επίσης να γίνει θύμα αυτής της μάστιγας ανεξέλεγκτη ;

Λυπημένος σκέψεις προκύπτει ότι οι περισσότεροι από το κοινό δεν ξέρει καν ότι πάντα ψέματα. Αυτό οδηγεί σε μυαλό μου ένα απόσπασμα ... " καταφεύγουν σε μεγάλα και απλό ψέμα , το επαναλαμβάνω - και οι άνθρωποι τελικά θα το πιστέψω " - Αδόλφος Χίτλερ

Media χρησιμοποιούν ψυχολογικές τεχνικές μάρκετινγκ, επειδή θα αρχίσουν να πιστεύουν ότι « χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά " τρόφιμα είναι καλό για την υγεία σας και να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο γρήγορα .

Παρακαλώ , Ικετεύστε , σας εκλιπαρώ : Δεν πιστεύω , διαφημίσεις στην τηλεόραση , το ραδιόφωνο , κλπ. Η δουλειά τους είναι να προσελκύσουν την προσοχή σας και να πωλούν μεγάλη ποικιλία τροφών .

Færdigheder: Engelsk(UK), Engelsk(USA), Tysk, Medicinsk Skrivning, Oversættelse

Se mere: install ray media server, media contact list, need media kit, design magazine media kit, adult media, xml media player, location configuration file wowza media server, directshow windows media services, linux convert media files flv, start media player movie fullscreen

Om arbejdsgiveren:
( 0 bedømmelser ) Kárpathos, Greece

Projekt-ID: #5984072

1 freelancer is bidding on average $150 for this job

BRD11

Hired by the Employer

$150 USD in 3 dage
(314 bedømmelser)
7.7