Omstrukturering af Online Platform - NeuroVision

Lukket Opslået 6 år siden Betalt ved levering
Lukket

Det drejer sig om vores platform kaldet NeuroVision, som findes på [url removed, login to view]

Siden skal have en god opfrisker, hvis ikke endda et komplet rework, og dertil leder vi efter en freelance web developer som vi kan hyre på timebasis, og som også om nødvendigt vil være i stand til at assistere os med platformen efter endt opgave.

Siden er tiltænkt at være i stand til at oprette/håndtere brugere med tilhørende profiler som kan se/uploade/downloade filer, tage imod betaling fra Paypal, kredit kort, etc. og ikke mindst håndtere hele funktionaliteten af hjemmesiden - at processere billeder/videoer med en algoritme vi besidder. Dette indebærer ligeledes at fremvise data i forskellig grafform.

Backenden behandler allerede billederne/videoerne. Dette gøres ved at placere dem i en bestemt mappe på den VPS, hvorpå hjemmesiden allerede er opsat, hvorefter diverse scripts sørger for at overføre billederne/videoerne til andre servere, køre algoritmen og sende resultatet tilbage i form af en zip fil med tilsvarende navn.

Vores IT afdeling har selv sat backenden op,så vi kan sagtens hjælpe med en evt. ændring i hvordan denne process fungerer, hvis det skulle vise sig at være til gavn for den komplette opsætning.

Problemstillingen er på nuværende tidspunkt at den allerede opsatte hjemmeside ikke lever op til de krav de folk, der har lavet den i første omgang, påstod de ville møde.

Den nuværende opsætning er af, hvad jeg kan se ren PHP med enkelte extensions.

MySQL PHP Indkøbsvogne Web Design

Projekt ID: #11982464

Om projektet

10 bud Remote projekt Aktiv 6 år siden

10 freelancere byder i gennemsnit €14/timen for dette job

webbookstudio

Hello, my name is Victoria. I got acquainted with Your description of the task, our devs can start the work on Your online platform as soon as You need. We have gained 8+years of experience and expertise wor Flere

€15 EUR / time
(64 bedømmelser)
7.2
letshappy

hello, i have more then 6 year experience in this field easily can do this task done ready to start now thanks

€18 EUR / time
(113 bedømmelser)
6.8
idesignwork

Hi, I read through your job details carefully and absolutely sure that I can do the project. I have done similar task in the past successfully. You can check my portfolio and feedback from other clients here https:/ Flere

€13 EUR / time
(18 bedømmelser)
4.9