Lukket

Boot loader til linux hjemmeside

Hej,

Vi er igang med at udvikle en hjemmeside til vores forretning, og har i forbindelse med det brug for en software til et usb stik. USB stikket skal fungere som en boot loader, der får startet vores hjemmeside op, ved forbindelse til en computer. Softwaren skal kunne arbejde med LINUX. Spørg endelig, hvis du har nogle spørgmål.

Hi,

We're in the middle of developing a website for our new buisness, and are in need of a software suitable for a USB stick. We want the USB software to work as a boot loader, which starts up our website when connected to a computer. The software should be able to work with LINUX. You're welcome to write us, if you have any questions.

Evner: Linux, PHP, Software Arkitektur

Om klienten:
( 10 bedømmelser ) Allerød, Denmark

Projekt ID: #8378039

1 freelancer byder i gennemsnit €222 på dette job

itwebworld

Respekteres sir>, VI World er indiske udgangspunkt selskab. Du kan se vores arbejde på [login to view URL] eller portefølje sektion. Vi leverer bedste løsning i lav pris. Så vi ønsker at diskutere om dine krav. Hvis Flere

€144 EUR in 3 dage
(46 bedømmelser)
4.2
welrachid

Hej. Vi har tidligere lavet noget lign. med en raspberry pi der blot åbnede en chrome browser på en bestemt adresse. Jeg regner med at det er det samme du ønsker til dit projekt.

€222 EUR in 2 dage
(0 bedømmelser)
0.0