Lukket

Frilansande Grafisk Designer för digitala kanaler 

Job Description:

Nu söker vi en frilansande kreativ designstjärna och är på jakt efter dig som är Grafisk Designer med erfarenhet av digital marknadsföring. Flytande svenska i både tal och skrift. Vi tror du älskar det mesta som har med design att göra och känner dig hemma i verktyg som Bannerflow, Smartly, Photoshop, After Effects och behärskar HTML5. I rollen önskar vi goda kunskaper inom layout, grafisk formgivning och framtagning av statiskt och rörligt material för annonsering i olika digitala kanaler. Som vår frilansande Grafiska Designer jobbar du mellan 50%-75%. Det finns möjlighet att arbeta på distans men även från vårt kontor i Stockholm.  

Låter det här som en spännande möjlighet för dig? Välkommen att mejla din portfolio och några rader om dig själv. Vi ser fram emot att höra från dig!

Færdigheder: Photoshop, Grafisk design, Animering, After Effects, Logo Design

Om klienten:
( 0 bedømmelser ) Stockholm, Sweden

Projekt ID: #35878068

1 freelancer byder i gennemsnit €13 på dette job

AtwaArt

Hello, , Good afternoon! I am professional Animator and Video Editor with skills including Graphic Design, Logo Design, Animation, After Effects and Photoshop. In Your project " Frilansande Grafisk Designer för digi Flere

€13 EUR / time
(76 bedømmelser)
5.2