Lukket

Head Hunter Listen

Listen er resultatet af mange års samtaler og hjælp fra venner og netværk. Nedenfor har jeg samlet en række ting du bør huske når du indleder snakken med en headhunter. Det er vigtigt at pointere, at Headhunterlisten nok aldrig bliver komplet. Det er et arbejdsredskab som kan hjælpe dig i jagten på det næste job.

1. What’s in it for me? Når du sender dit CV eller er inviteret til en samtale, så husk at headhunteren kun er med til samtaler fordi han vil tjene penge på dig. Derfor skal du forklare hvorfor netop du er den ideelle kandidat til jobbet.

2. Det er altid fedt at blive inviteret til en samtale, men headhuntere har ikke en speciel god hukommelse. Så hvis du ikke får jobbet, men en besked om at de vil gemme dine oplysningen, så er det IKKE ensbetydende med, du ikke selv skal gøre mere aktivt for at komme med i betragtning til det næste job.

Evner: Online Skrivning

Se mere: seeking outside sales rep in sarasota head hunter, hire a head hunter, head hunter freelancer, freelance head hunter, autocad designer head hunter companies, virtual head hunter, head hunter freelance, freelancer head hunter praca kto szuka, freelance head hunter hk, head hunter, logo design head hunter, head candy, business letter letter head logo, letter head photoshop templates, yeast infection head

Om arbejdsgiveren:
( 0 bedømmelser ) India

Projekt ID: #16365178