Lukket

Op zoek naar een linkbuilder

Wij zijn op zoek naar links van goede kwaliteit voor ons website. Links moeten geplaatst worden op pagina's met een minimum pagerank 1. Als u een bod uitbrengt, wilt u dan a.u.b. het aantal links vermelden die u voor dat bedrag zou kunnen bieden. Het is toegestaan dat 30% van links directories/startpagina’s etc. gaat zoland deze gerelateerd is aan reizen of een specifieke bestemming. Wij zouden dit project graag een maand laten duren, met betaling aan het eind gebaseerd op uw offerte en het aantal links.

Als dit allemaal goed verloopt en de kwaliteit van de links is goed dan maken we het graag een doorlopen project

Onze criteria:

Websites moeten Nederlands zijn

Links moeten bestaan uit de door ons opgegeven anchor tekst (titel) en bestemmings-URL

De pagina waar de link verschijnt op moet door Google geïndexeerd zijn

Slechts één link wordt toegestaan per site

Elke site moet een unieke class C IP-ranges

De pagina waar de link op verschijnt, mag niet meer dan 30 uitgaande links

hebben, geen verborgen links, of links op de pagina's verbergen van de inhoud van Google met behulp van 'verborgen omleidingen "of soortgelijke

Wij betalen u naar aanleiding van een spreadsheet die u ons iedere maand terug stuurt met de gegevens van de links (die voldoen aan de criteria)

Het mogen geen MFA sites zijn (Made For Adsense)

Aan het einde van de maand vult u een spreadsheet in met de link details (formaat zullen wij u geven) en we betalen u voor elke link die aan de bovengenoemde criteria voldoet, op basis van uw offerte voor het project.

Let op:

Wij betalen niet voor links die niet aan de bovenstaande criteria voldoen. Als u niet kunt voldoen aan deze criteria doe dan a.u.b. geen bod.

Hartelijk dank

Evner: Link Bygning

Se mere: freelance linkbuilder, google linkbuilder, wordt linkbuilder, linkbuilder worden, link building uitbesteden nederland, zou, worden, op, offerte, nederlands, meer, mag, het, ge, bod, wij, door door, als, google pagerank project, nederlands website, link criteria, website pagerank, link building adsense site, adsense minimum, reizen

Om arbejdsgiveren:
( 12 bedømmelser ) Manchester, United Kingdom

Projekt ID: #302671