Find Jobs
Hire Freelancers

Helfen Sie mir beim Internet-Marketing obracun bodova-poena. Automatizirana evidencija.

€250-750 EUR

Lukket
Slået op over 5 år siden

€250-750 EUR

Betales ved levering
U principu kada sve polazi od jedne osobe pa se dalje "geometrijskom progresijom" siri na 1. prvoj liniji.. pa odatle na2. na 3. 4. 5. 6. Naravno to je osnova koju koriste svi u poslu a posebno marketingu… Tada nastupa potreba da se to prilagodi i usmeri na one Elemente i pravila koi odgovaraju direktno zahtevima posla koima se svako na svoj nacin organizuje… Znaci mora imati visoko razumevanje o ovoj temi ili znati o alatima koi vec postoe u ovom smeru i samo ich prilagoditi zahtevima ovog projekta. Ovde govorimo o ovoj automatiziranoj evidenciji- obracunu poena-bodova a posebno se moze pricati o manjoj web strani koju treba napraviti. Webstrana je skoro 100% nezavisna od ovog obracuna-evidencije koi se desava i integrira u pozadini a izlaze samo nekoliko rezultata koi se upisuju na odredjena mesta kada se god neka promena desi… Prvenstveno trazim osobe sa prostora ex YU prostora korektne, skromne, uporne za detalje i uz nekoliko konsultacja i informacija samnom nebitrebalo biti problema da se ovo zavrsi. A onda za dalje se naknadno dogovaramo a ima prostora u nekoliko smerova. Naravno molim vas bez nekih naduvanih umisljenih Cena jer ja nitisam englez niti sam pao sa kruske.( Ali sam prosle godine pao u jedan gradjevinski Kanal, jos uvek se lecim. Nebojtese nisam na glavu. Ha, ha...)
Projekt-ID: 17933913

Om projektet

5 forslag
Projekt på afstand
Aktiv 5 år siden

Leder du efter muligheder for at tjene penge?

Fordele ved budafgivning på Freelancer

Fastsæt dit budget og din tidsramme
Bliv betalt for dit arbejde
Oprids dit forslag
Det er gratis at skrive sig op og byde på jobs
5 freelancere byder i gennemsnit €377 EUR på dette job
Brug Avatar.
Dobro veče. Ramona (osoblje Freelancer.com) mi je preko chata pokazala Vaš projekat i preporučila da se prijavim, s obzirom na to da sam vjerodostojan freelancer, sa mnogo praktičnog iskustva na polju Internet marketinga i Web produkcije. Moje ime je Neven, imam 42 godine i full time freelancer sam već skoro 10 godina. Certifikovan sam od strane Google za oglase, e-commerce i analitiku, skoro isti taj period. Imam veliko iskustvo u Web produkciji, tako da bilo kakva aplikacija, bilo koje vrste dolazi u obzir. Iskreno, nije mi najjasnije šta je konkretan predmet projekta, tako da Vas molim za dodatno objašnjenje (odnosno, možemo preko chata prodiskudovati i utanačiti sve detalje). Hvala i lijep pozdrav!
€250 EUR på 8 dage
5,0 (20 anmeldelser)
4,9
4,9
Brug Avatar.
Pozdrav, prijavio sam se za ovaj projekat jer volim da ucim i saznajem nove stvari vezane za online posao. Ucenje i zarada u jednom? To se danas retko vidja. Iskreno pricano, bas i ne razumem koji bi moj posao ovde tacno bio, ali kao sto sam vec rekao, volim da ucim nove stvari i nece mi biti problem da naucim i ukapiram o cemu se radi. Voleo bih da saznam vise o ovom projektu, koji su uslovi, koliko vremena je potrebno itd. Nadam se da cete me kontaktirati i da cemo porazgovarati o detaljima ovog posla. S postovanjem, Nikola B.
€250 EUR på 10 dage
5,0 (5 anmeldelser)
3,0
3,0
Brug Avatar.
Postovani, Zovem se Anita i iz Srbije sam. Ispunjavam uslove koje trazite u opisu posla, korektna sam, neko na koga se mozete oslonite, uporna i ono sto ne znam dajem sve od sebe da naucim. Ako Vam moj profil odgovara, zamolila bih za vise detalja o poslu koji nudite. Sto se cene tice, uglavnom radim na sat, ali se uvek mozemo dogovoriti u zavisnosti sta trazite i ocekujete. Unapred se zahvaljujem Srdacan pozdrav Anita
€277 EUR på 30 dage
5,0 (5 anmeldelser)
1,8
1,8
Brug Avatar.
Hallo, gerne helfe ich Ihnen beim Internetmarketing. Ich bin seit 2007 im Onlinemarketing und bin absoluter Experte. Ich bin ebenfalls vernetzt mit den bekanntesten und besten Onlinemarketern aus Deutschland.
€555 EUR på 10 dage
0,0 (0 anmeldelser)
0,0
0,0

Om klienten

Flag for SWITZERLAND
Winterthur, Switzerland
0,0
0
Medlem siden okt. 10, 2018

Klientverificering

Tak! Vi har sendt dig en e-mail med et link, så du kan modtage din kredit.
Noget gik galt, da vi forsøgte at sende din mail. Prøv venligst igen.
Registrerede brugere Oprettede jobs i alt
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Indlæser forhåndsvisning
Geolokalisering er tilladt.
Din session er udløbet, og du er blevet logget ud. Log venligst ind igen.