Annulleret

Insurance Broker - Manager Romanian only

Socitatea de brokeraj Campion Broker cu o experienta de peste 4 ani, cu o echipa tanara si dinamica doreste sa anunte publicul ca pana la 1 Mai se mai poate intra in sistemul de brokeraj si de asigurari cu o taxa de doar 40 lei. Incapand cu 1 Mai 2011 taxa de inscriere ca asistent de brokeraj si de agent de asigurari va fi de peste 500Euro conform legiilor Romanesti.

Recrutarea se poate face in orice oras din tara avand in vedere ca sunt paste 5000 de posturi disponibile pentru a putea acoperi numarul urias de polite obligatorii pentru casa, RCA si intr-un viitor destul de apropiat o forma de pilon II pentru asigurarile de sanatate.

O piata extrem de mare si cu un trend crescator an de an care se va specializa din ce in ce avand in vedere ca pretul prohibitiv de plata pentru a intra intr-o pozitie de asistent de brokeraj sau de agent de asigurari.

Pozitiile disponibile:

Consultant

Broker Junior

Broker Principal

Broker senior

Evner: Human Resources, Ledelse, Rekruttering

Se mere: la care, Human Resources consultant, doar, c.n.a. insurance, ce-broker, ce broker, agent asigurari, la casa de, junior\, Cu, casa, ani, Forma, pentru, manager consultant, broker insurance, intra, insurance broker, senior care, senior management, drupal broker insurance, insurance broker dashboard, website design insurance broker, joomla insurance broker extension, insurance broker graphic templates

Om arbejdsgiveren:
( 1 bedømmelse ) Buzau, Romania

Projekt ID: #989841

1 freelancer is bidding on average $250 for this job

TheEmpireGroup

Interested, check inbox please.

$250 USD in 10 dage
(0 bedømmelser)
0.0