Tildelt

Sisällöntuotantoa

Moi,

Etsin sisällöntuottajaa juuri avatulle verkkosivustolle. Työhön kuuluuu keskustelupalstalle aloitusviestien tekemistä eri aihealueista.

Tehtävä vaatii hyvää suomenkielentaitoa ja asiantuntevaan näkemystä ajankohtaisista asioista.

Jos yhtään homma kiinnostaa, niin voisin tarjota väliaikaista sopimusta kiinteällä kuukausimaksulla. Eli ottaisit niin sanotusti palvelun käyttöön, tuottaisit sinne sisältöä ja vastailisit keskusteluketjuihin jos niihin syntyy keskustelua. En kykene maksamaan kovin suuria summia, mutta ei tämä kovin aikaanvievääkään välttämättä ole.

Meillä on ollut ongelmana uuden palvelun suhteen se, että jostain syystä kun pitäisi sisältöä saada sivuille ja kirjoittaa jotain, niin ei se kirjoittaminen sitten onnistukkaan.

En tiedä [url removed, login to view]:n sääntöjä, mutta saako tässä antaa sähköpostiosoitteen? No annan sen kuitenkin jarikaa@[url removed, login to view]

Voisitteko tuohon osoitteeseen vastata.

Færdigheder: Finsk

Se mere: ole freelancer, freelancer jos, Sis, SEN, saada, freelancer se, com ole, jarikaa, ole, com ole freelancer, sip e65 sis, s60 sip voip sis 2008, develop sis symbian project, start sis file j2me, focus sis free taril use, focus sis installation, reviews focus sis software, centre focus sis comparison, xml sis, sis design studio

Om arbejdsgiveren:
( 0 bedømmelser ) Salo, Finland

Projekt-ID: #6004923

1 freelancer is bidding on average $50 for this job

MaryaLe

Hired by the Employer

$50 USD in 4 dage
(1 bedømmelse)
1.0