Find Jobs
Hire Freelancers

Ontwerp een Website Mockup

€30-250 EUR

Lukket
Slået op cirka 8 år siden

€30-250 EUR

Betales ved levering
Hi Ik ben de oprichter van Project Puur een project die zich bezig houdt met de preventie van kindermisbruik in de leeftijdscategorie van 4 tot 7 jaar. Eind Februari zal ik een crowdfunding campagne opzetten om mijn eerste boek uit te brengen. Het is een kinder prentenboek, die op een lieve kindvriendelijke manier kinder onderwijst hoe waardevol hun lichaam is een hoe zich weerbaar kunnen opstellen in een benauwende situatie. Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen om een goede simpele website te bouwen . Ik wil graag een plug in van me website naar me crowdfunding campagne, ik videos kunnen uploaden, ik wil een meter die meer hoeveel geld er binnen komt en ik wil me boek kunnen verkopen op de website. wie kan me helpen. The deadline is 28 februari.
Projekt-ID: 9558168

Om projektet

7 forslag
Projekt på afstand
Aktiv 8 år siden

Leder du efter muligheder for at tjene penge?

Fordele ved budafgivning på Freelancer

Fastsæt dit budget og din tidsramme
Bliv betalt for dit arbejde
Oprids dit forslag
Det er gratis at skrive sig op og byde på jobs
7 freelancere byder i gennemsnit €289 EUR på dette job
Brug Avatar.
Hallo meneer, Ik weet niet of je Engels spreken, dus ik ben met behulp van google vertalen naar mijn bod in het nederlands te plaatsen. Ik hoop dat is ok :) We zijn een stelletje website ontwikkelaars en ontwerpers met een ervaring van 6 jaar en meer dan 150 projecten. Ik las uw project kort en ik begrijp dat u wilt ontwerpen van een website voor uw crowdfunding campagne en de verkoop van de boeken online, en wilt u ook een meter die zou laten zien hoeveel fonds wordt al verhoogd en hoeveel meer je nodig hebt. Ik weet zeker dat ik in staat om te gaan met 100% perfect zal zijn. Ik ben bereid om vanavond beginnen en ik zal de eerste wireframe klaar binnen 24 uur te hebben. en ik zal in staat zijn om wrap up het hele project in 7 dagen tops. U kunt altijd een kijkje nemen op onze freelancer portfolio en onze beoordelingen te krijgen en idee van onze vaardigheden. Wachten voor uw antwoord. groeten, Nilesh
€250 EUR på 10 dage
4,9 (46 anmeldelser)
6,5
6,5
Brug Avatar.
Hello, I have very good knowledge of UI/UX Designing, Graphic designing, HTML, CSS, Bootstrap, Jquery, WordPress and etc. I can make your work done within time frame and fulfill your requirement with full efficiency as I am a professional Designer/ Developer. I am new on freelancer but I have positive attitude toward work. With 5+ year of work experience I have always offer my best quality work. I am online on 11:00 am to 7:00 pm according to the Indian time line if you would like to discuss. hope to hear you. Thanks, Aditya.
€147 EUR på 12 dage
5,0 (4 anmeldelser)
2,9
2,9

Om klienten

Flag for NETHERLANDS
Netherlands
0,0
0
Medlem siden feb. 4, 2016

Klientverificering

Tak! Vi har sendt dig en e-mail med et link, så du kan modtage din kredit.
Noget gik galt, da vi forsøgte at sende din mail. Prøv venligst igen.
Registrerede brugere Oprettede jobs i alt
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Indlæser forhåndsvisning
Geolokalisering er tilladt.
Din session er udløbet, og du er blevet logget ud. Log venligst ind igen.