Lav en hjemmeside

Lukket Opslået Aug 29, 2015 Betalt ved levering
Lukket Betalt ved levering

Jeg har brug for en hjemmeside til online vurderingsrapporter. Rapporterne laves offline i en skapelon i et regneark og uploades. Der skal desuden være mulighed for online redigering.

Rapporten skal indeholde kategoriopdeling i to niviauer og sammentælling inden for kategorier og total.

Desuden skal der være en teksredigeringsside til forside og en side med tekst til understøttelse og forklaring af vurderingsrapporten.

Foruden regnearket skal online rapporten indeholde et billedgalleri af de vurderede emner. Der skal derfor være en upload mulighed til Amazon billedserver og S3 upload af billeder. Der skal være billedskalering til små oversigtsbilleder, mellemstore billeder til billedgalleri og store billeder til billedgalleriet.

Rapporterne skal ikke kunne indekseres af søgemaskiner, men alene være tilgængelige for administrator og for kunder, som modtager links til online rapporter af forskellige formater. Kunderne skal desuden kunne videresende en rapport i et bestemt format til en eller flere modtagere.

Rapporten skal kunne udskrives til PDF.

Der skal være et antal sider til tekst og billeder, som administrator kan redigere (Hvem er vi / Arbejdsområde / Produkter / Kontakt)

Der skal laves design af hjemmeside.

Grafisk design HTML PHP Web Design

Projekt ID: #8361173

Om projektet

1 bud Remote projekt Aktiv 7 år siden

1 freelancer byder i gennemsnit $300 på dette job

subratawsk

Hi There, Hope you are doing well. Thanks for the requirement. We have gone through your description and we are confident to deliver you best solution. Your Goal of the project and your requirement is very clear to Flere

$300 USD in 8 dage
(24 bedømmelser)
4.6
T2Work

A proposal has not yet been provided

$147 USD in 3 dage
(4 bedømmelser)
4.2