Lukket

intranet inventar

Doresc o pagina web pentru intranet in care sa pot indroduce o lista de obiecte si firme si sa scot raporte cu obiectele respective.

Evner: CSS, Grafisk Design, HTML, PHP, Web Design

Se mere: joomla intranet, intranet homepage, joomla intranet development, intranet document search, joomla intranet module, multilingual intranet, intranet video, intranet home, php javascript template intranet, intranet lotpl, project intranet website, intranet synchronization, messenger intranet php, mambo template intranet, build intranet php, intranet church script, best php intranet projects details

Om arbejdsgiveren:
( 0 bedømmelser ) Bucharest, Romania

Projekt ID: #17991061

4 freelancere byder i gennemsnit $140 på dette job

racasanucrinel

Salut, Va pot ajuta cu acest proiect. Va propun sa il facem de la zero cu laravel. Astept mai multe detalii in privat. O zi buna!

$250 USD in 3 dage
(2 bedømmelser)
3.0
alexcoliba

Buna ziua va pot ajuta sa faceti asta in 3 zile depinde de CMS dorit. Acceptati va rog propunerea si sa ne apucam de proiect. Multumesc

$55 USD in 3 dage
(1 bedømmelse)
0.6
csuciu38

Buna, am abilitatile si cunostintele necesare pentru dezvoltarea acestei aplicatii. Propun o aplicatie web instalata pe un server local.

$100 USD in 10 dage
(0 bedømmelser)
0.0
upitdevelopers

Buna ziua, Echipa noastra are o experienta vasta in domeniul apliocatiilor de tip web si android. Putem sa oferim si factura pe baza serviciilor oferite. Cu stima, Samson Gabriel.

$155 USD in 5 dage
(0 bedømmelser)
0.0