Book spillesteder for vores band

Lukket Opslået 5 måneder siden Betalt ved levering
Lukket

Dansktalende person søges til at finde og booke spillesteder til vores band.

Vi er et nyt festband, som spiller cover musik - specifikt Creedence Clearwater Revival. Kvaliteten er høj - men vi er nye og skal ud og spille de rigtige steder for at blive kendte blandt spillestederne.

I starten søger vi en blanding af små og mellemstore steder indtil vi har meritter til at fokusere på mellemstore steder.

Vi har (næsten) alt klart: indspilning i studie, live video, pressemeddelelse, logo, osv. Vi har allerede en liste af relevante spillesteder og finder hele tiden flere.

Det vi mangler nu er en person som kan tage personligt ud til spillestederne (eller ringe hvis det er langt væk). Som kan vise vores video, afspille vores optagelser - og overbevise bookeren at vi er de rette.

Erfaring fra musikscenen er vigtigt, så du taler deres sprog. Dansk er et must!

Event Management Music Management Salg Callcenter Begivenheds Planlægning Event-bemanding Almen arbejdskraft Kontor generelt Human Resources Local Job Secretarial Virtuel Assistent

Projekt ID: #36522172

Om projektet

1 bud Aktiv 3 måneder siden

Placering: Copenhagen, Denmark

1 freelancer byder i gennemsnit $25 på dette job

AtwaArt

Hello there, Good morning! I am professional Video Editor and Motion Graphic Designer with skills including Event Management, Music Management and Sales. I would like to offer you,my services. I have edited and cre Flere

$25 USD / time
(0 bedømmelser)
0.0