Lukket

Tekstforfattere, Korrekturlæsere

Arbejdet

Vi søger freelancere (Clickworkers), som kan skrive eller korrekturlæse fri-formet tekst som f.eks. produkt- eller bybeskrivelser og hotelanmeldelser. Alt du behøver er en computer med internetforbindelse. Du bestemmer selv hvor og hvornår, du vil arbejde!

Vores virksomhed

[url removed, login to view] er en crowdsourcing platform. Vores klienter har store projekter, der bliver udarbejdet af freelancere, som vi kalder Clickworkers. Vi deler hvert projekt ind i mikro-opgaver og betaler så Clickworkers for at fuldføre disse opgaver.

Nødvendige færdigheder

Perfekt, skriftilig dansk er essentielt. Herudover vil godt kendskab til engelsk eller tysk være en nødvendighed for at navigere rundt på den internet-baserede arbejdsplatform.

Din ansøgning

Registrér venligst her og påbegynd nogle af vores ledige opgaver:

[url removed, login to view]

Send venligst ikke dokumenter via post eller e-mail! Du ansøger direkte på vores hjemmeside.

Evner: Dansk, Engelsk(UK)

Se mere: www freelancer uk, www freelancer og, uk mail, tekst freelancer, som freelancer, opgaver til freelancer, har com, freelancer platform uk, freelancer hjemmeside, freelancer en internet, freelancer en english, freelancer der, dk freelancer, der freelancer, c# projekt freelancer, c# freelancer projekt, arbejde som freelancer, arbejde med en freelancer, translation dansk english, translator fra dansk til svensk

Om arbejdsgiveren:
( 0 bedømmelser ) Spain

Projekt ID: #7912499