Annulleret

Analyse de mots cles - 944 urls

Analyse de mots cles - 946 URLs

Proiectul consta in a deschide niste URLuri date in franceza, a citi titlul si articolul respectiv (cuvintele cheie trebuie sa fie din titlu - doar daca titlul este prea sec te poti ajuta si de continutul articolului) si a stabili ce cuvinte cheie in franceza reprezinta textul respectiv cel mai bine [acestea putand fi chiar alese din excelul [url removed, login to view]]. Apoi acele cuvinte cheie trebuie verificate folosind 2 tooluri online pentru a vedea daca sunt suficient de relevante. In total sunt 944 de URLuri.

Descrierea detaliata a procesului si fisierele necesare sunt atasate.

Fisierul de lucru este: Audit_de_contenus_à_compléter_-_SFR_Assistance - ReB1001.

Este atasat si un fisier exemplu care are 500 de linkuri facute: Audit_de_contenus_à_compléter_-_SFR_Assistance - ReB - [url removed, login to view]

Mai jos sunt descrisi pasii care trebuiesc facuti:

1. Se copiaza linkul din coloana C (exemplu fisier Audit_de_contenus_à_compléter_-_SFR_Assistance - ReB - [url removed, login to view]) in browser: Exemplu: link 1 (rand 3) din Audit_de_contenus_à_compléter_-_SFR_Assistance - ReB - [url removed, login to view]: [url removed, login to view]

Se pare ca acest link este valid. In caz ca linkul nu este valid sau nu exista in excel se cauta cu ID-ul de pe coloana B pe website-ul [url removed, login to view] in casuta de cautare. Pentru o identificare mai precisa se compara Subiectul de pe coloana D cu subiectul paginii gasite in search. Linkul nou gasit se bolduieste. Daca nici printr-o cautare in site nu se identifica linkul se apeleaza la google cautand Subiectul paginii (coloana D).

2. Se identifica cuvintele cheie din titlul. In caz ca titlul este prea sec te poti ajuta si de continutul articolului. Te poti ajuta si de lista de cuvinte cheie data de client ([url removed, login to view] - atasat). Eu am identificat urmatoarele cuvinte cheie pentru exemplul dat:

resiliation adsl sfr

resilier sfr mobile

resilier adsl sfr

3. Se verifica volumul de cautare pentru fiecare cuvant cheie pe site-ul [url removed, login to view]

Se pot baga mai multe cuvinte cheie de-o data. Se da click pe tabul Keyword ideas.

E posibil sa trebuiasca cont de Google adwords.

Volumul identificat de mine corespunzator fiecarui cuvand cheie este:

260

210

110

4. Se verifica gradul de dificultate al fiecarui cuvant cheie pe site-ul [url removed, login to view] Detalii de login pe site la cerere.

Se pot introduce mai multe cuvinte cheie de-o data.

Gradul de dificultate identificat de mine pt cuvintele (grupurile) cheie este:

34

35

31

Cuvintele cheie nu trebuiesc extrase exclusiv din lista de cuvinte cheie Liste_Totale_MC_actuels.xlsx.

5. Se adauga cuvintele cheie in coloana E (Mot clé ciblé)

Nota importanta: Se vor alege cuvintele / sau cuvantul cheie cu volumul de cautare cel mai mare si gradul de dificultate cel mai mic. Daca unele cuvinte cheie nu au nici un volum de cautare (in dreptul cuvantului cheie pe coloana Avg. monthly searches in [url removed, login to view] nu apare nici o cifra) acestea vor fi ignorate. Se vor ignora cuvintele cheie cu grad de dificultate mai mare de 60.

Se vor introduce maxim 3 cuvinte cheie.

Plata este de 0.3 Ron per link.

Am atasat toate documentele necesare.

Termen limita joi seara. Daca sunteti interesati va rog sa-mi comunicati disponibilitatea cat mai curand si sa faceti 3-5 exemple. Va stau la dispozitie pentru intrebari.

Multumesc,

Daniel S.

Rent eBrains

Evner: Dataindførsel, Databehandling, Excel

Se mere: mots cles, ul com, rent a care, rent a ca, relevante, online jos, jos search, home ko, ebrains, doar, data entry jos, avg com, adwords login, din.com, adwords mobile, excel assistance online, vor, sfr, sa home data entry, pare, online dat, online da, mot, maxim de, joi

Om arbejdsgiveren:
( 0 bedømmelser ) Zurich, Romania

Projekt ID: #6055753

5 freelancere byder i gennemsnit $192 på dette job

srikumar88

Dear Sir/Maam, I take pleasure in working with you. I would like to extend my association with you in delivering your requirements. Being from a dynamic customer service and support background, i feel confiden Flere

$233 USD in 5 dage
(13 bedømmelser)
4.6
mariannadg11

Non hai ancora fornito una proposta

$166 USD in 5 dage
(0 bedømmelser)
0.0
sajjadjaan

A proposal has not yet been provided

$155 USD in 3 dage
(0 bedømmelser)
0.0
etherianetwork

A proposal has not yet been provided

$155 USD in 3 dage
(0 bedømmelser)
0.0
Mexxy

Propunerea nu a fost încă furnizată

$250 USD in 7 dage
(0 bedømmelser)
0.0