Studenterkørsel

Annulleret Opslået 7 år siden Betalt ved levering
Annulleret Betalt ved levering

Artikel om studenterkørsel i København - 1200 ord

Jeg er i gang med en omfattende optimering og omskrivning af hjemmesiden, og har brug for nogle ekstra tekster, som jeg ikke selv har tid til at lave.

Jeg søger en dansksproget person, der kan skrive tekster om studenterkørsel og alle de ting der er i forbindelse med studenterkørsel.

Det er en optimering af det eksisterende, så vedkommende skal være villig til at læse op på hvad der er i forvejen, og så supplere med det der mangler - jeg har en liste med overskrifter og stikord som inspiration til det ekstra indhold der ønskes på de enkelte sider.

Der er også en del nye sider, hvor det er vigtigt det ikke blot bliver en gentagelse af de eksisterende, igen er der en liste med overskrifter og stikord, som inspiration. Det er muligt at udvide emnet hvis du falder over noget interessant, der bør komme med ved din research til emnet. Dog hele tiden med tanke på, at der er en del oplysninger i forvejen, som der ikke skal skrives om igen.

Sproget må gerne være ungt og friskt, uden at være for friskt! Dvs. lidt mere ungt og friskt end det eksisterende, der sikkert trænger til en omskrivning en dag!

Listen med overskrifter og stikord sendes ved projektets igangsættelse

Copywriting Dansk Oversætter

Projekt ID: #11687188

Om projektet

3 bud Remote projekt Aktiv 6 år siden

3 freelancere byder i gennemsnit €113 timen for dette job

ligato

Hej, Jeg er ledig til at tage denne opgave i den kommende uge. Jeg har erfaring som skribent og skribent, og jeg er sikker på at jeg kan levere et tidsstillende stykke arbejde for dig. Jeg vil selvfølgelig læse op p Flere

€155 EUR in 3 dage
(1 bedømmelse)
0.7