Landingssider - repost

Lukket Opslået Sep 26, 2013 Betalt ved levering
Lukket Betalt ved levering

I udgangspunktet er jeg på udkig efter en dygtig tekstforfatter, der kan hjælpe mig med at skrive firmaprofiler på små og mellemstore virksomheder.

Det er artikler, der skrives på baggrund af interviews. Du får også nogle keywords, som skal optræde hyppigt rundt i artiklen. Artiklerne skal skrives efter AIDA-formlen. De er på min. 250 ord - og du får 500 kr. + moms pr. stk.

Hvis du er interesseret, skal du vide, at det ikke er noget, du bliver rig af.

Til gengæld vil du tjene lidt ekstra penge, samtidig med, at du lærer noget. Du kommer til at spare med mig om artiklerne. De skal være 100 % orden, skal ikke kun kunne rankes i Google, men også være informative og sælge varen.

Jeg leder efter en tekstforfatter, der er ved at etablere sig – eller én studerende, der har lyst til at udøve håndværket, for at blive bedre til det.

Jeg kan endnu ikke sige præcist, hvor meget arbejde, jeg kan love dig – men det ligger i omegnen af 2-8 artikler pr. måned.

Hvis du er god. Hvis du brænder for at gøre dit arbejde ordentligt og hvis kemien passer – kan der sagtens komme andre opgaver end lige de omtalte artikler, men det må vi se hen ad vejen.

Jeg har tit brug for en hjælpende hånd og som freelancer, der sidder meget alene foran tastaturet, kunne jeg også godt bruge en makker og sparringspartner, hvis du er den rette mand eller kvinde. Faktisk har jeg rigtigt godt gang i min bizz og går med tanker om at ekspandere.

Send mig en PM, hvis du er interesseret. Motiver din ansøgning, henvis til noget, du har skrevet via links eller en vedhæftning.

Og ha’ det godt.

Vh.

Torben Slot Dabelsteen

---------------------------

Journalist / Cand. Mag.

Storyhunter

Bymosen 8 | 3220 Tisvildeleje

[url removed, login to view] | [url removed, login to view]

Article Writing Copywriting Ghostwriting SEO

Projekt ID: #4966870

Om projektet

1 bud Remote projekt Aktiv Nov 2, 2013

1 freelancer byder i gennemsnit $144 på dette job

doctorconceptual

can do it with great ease

$144 USD in 3 dage
(19 bedømmelser)
5.0
Sebastianeriksen

Du kan selv se hvilket arbejde jeg kan levere, ved de sendte dokumenter.

$144 USD in 3 dage
(0 bedømmelser)
0.0