Færdiggjort

Nederlandse nieuwsberichten selecteren, herschrijven en plaatsen op website

Ik ben op zoek naar iemand die in het Nederlands nieuwsberichten kan selecteren over een bepaald onderwerp, deze te herschrijven en zelf op mijn website kan plaatsen. Het zijn artikelen van ongeveer 300 woorden, en 5 berichten per week. Geef aan of je dit kan en wat het ongeveer kost per artikel of per uur. Na een pilot is het mogelijk dit voor een langere periode te doen.

Evner: Article Writing

Se mere: nieuwsberichten herschrijven, op, nederlands, kan, ik, het, nederlands website, nederlandse artikelen, artikel nederlands, zoek, website en asp net mvc, routeplanner google maps op website, music button op website, m4v op website, google routebeschrijving op website, gadgets twitter plaatsen op website script, forum jw flv player op je website plaatsen, articles en, aggregator op je website, advertisment op website, simpleviewer website plaatsen met dreamweaver

Om arbejdsgiveren:
( 7 bedømmelser ) Westervoort, Netherlands

Projekt ID: #4106321

Tildelt til:

martglaz

Dit bod is per twee weken voor 5 artikelen per week dus in totaal 1500 woorden, ervan uitgaande dat het niet al te veel moeite kost om voldoende nieuwsberichten te vinden.

€40 EUR in 7 dage
(1 bedømmelse)
1.4

1 freelancer byder i gennemsnit €40 på dette job

Emam9109

Hi, I have dutch writer and i can do your project. I am waiting for your response. thanks and best regards hasan ====

€50 EUR in 3 dage
(95 bedømmelser)
5.5