Lukket

Skriv nogle Blog Indlæg

Vi er en nye fodbold site, der netop er gået i luften, og vi beskæftiger os med odds på fodbold. I den forbindelse søger vi fodboldinteresserede og skriveglade blogger til at give deres tips på aktuelle kampe.

Hjemmesiden er en dansk version af [url removed, login to view], og du kan få lov til selv at vælge hvilke kampe du ønsker at skrive om samt hvor mange.

Vi søger fodboldinteresserede, researchstærke skriverkarle, så hvis du kan nikke genkendende til det, så søge endelig. Vi aflønner per tip samt for en oversættelse af et tip, så du kan selv vælge hvor meget du vil tjene og hvor meget du vil arbejde. Det er det perfekte freelance job for boldnørden, der drømmer om at formidle sport som en profession.

Hvis det har vakt din interesse, så giv lyd, og så kan vi snakke nærmere.

Jens Poulsen

Marketing Manager [url removed, login to view]

Evner: Article Writing, Blog, Copywriting

Se mere: www freelance blog, tips freelance com, tips freelance, site freelance job, site en freelance, profession freelance, marketing freelance job, marketing freelance blogger, manager tips, job freelance sport, job freelance site manager, har com, freelance tips, freelance sport articles, freelance sport, freelance som, freelance site manager job, freelance os, freelance og, freelance marketing sport

Om arbejdsgiveren:
( 0 bedømmelser ) Malta

Projekt ID: #6712076