Velkommen tilbage !

Beskriv dit projekt herunder. Vi har over 23.7 millioner fagfolk, der er klar til at udføre dit arbejde!

Freelancer indlæses...

Spar tid, og få den bedste oplevelse ved at tilknytte din Facebook-konto.

Forbind med Facebook

Det er gratis at oprette et projekt!

Prøv det i dag!

 • Få bud fra dygtige freelancere inden for få minutter.
 • Se freelancerprofiler og -feedback, og chat med dem med det samme!
 • Din yndlingsfreelancer kan begynde at arbejde for dig i dag, med et provisionsgebyr på kun 3%*!
 • Betal freelanceren, når du er 100% tilfreds. *Minimumsgebyr kan være gældende.
 1. Hvilken type arbejde har du brug for?
  1. Hvorfor opretter du ikke en designkonkurrence?

   Få det perfekte resultat eller dine penge tilbage med garanti! Opret en konkurrence, gennemse hundredvis af indlæg, og betal for det, du bedst kan lide.

 2. Hvad drejer dit projekt sig om?
 3. Fortæl os mere om dit projekt.
  1. Færdighedsforslag (tilføj yderligere 5)
  2. Advarsel om "anmeldelsesprojekter".

   Projekter med det formål at oprette svigagtige eller falske anmeldelser er strengt forbudte og krænker vore Vilkår og betingelser. Oprettelse af sådanne projekter vil resultere i lukning eller suspendering af din konto.

  3. Advarsel! Craigslist, Inc. har gjort os opmærksomme på, at bestemte brugere måske opfordrer andre til at krænke Craigslists Brugsvilkår. Denne meddelelse vises på grundlag af en liste over nøgleord, som Craigslist har forsynet os med. Sørg venligst for ikke at krænke Craigslists brugsvilkår.

 4. Hvilket budget havde du forestillet dig?
  1. EUR
  2. EUR
 5. Få mest muligt ud af dit projekt! (valgfrit)

  Succes-pakke (Spar 59%!)

  Vi har sammensat en skræddersyet pakke, der vil tiltrække de bedste freelancere til dit projekt. Gør dit job mere synligt, modtag hurtigere svar indenfor 24 timer efter projektet er slået op, og få vores praktiske rekrutteringsservice, for at sikre dig, at dit projekt giver de bedste resultater.
  26.00

  250% højere succesrate!

  Vores praktiske rekrutteringsservice sikrer, at du får de bedste resultater ud af dit projekt. Vores rekruttører gennemgår personligt dine bud, så du sparer tid på at gennemse freelancerne. Lad os finde den rette person til opgaven.
  26.00
  Jeg vil gerne have mit projekt anført som et hastende projekt. Få hurtigere respons fra freelancere, så du kan komme i gang med dit projekt inden for 24 timer!
  9.00
  Jeg vil have alle bud til at være forseglede, så freelancerne ikke kan se, hvad andre byder, hvilket resulterer i mere nøjagtige bud af højere kvalitet.
  9.00
  Jeg vil gerne skjule projektoplysninger for søgemaskiner og brugere, der ikke er logget ind. Denne funktion anbefales til projekter, hvor fortrolighed er et krav.
  19.00
  Dette projekt sigter mod at ansætte til en fuldtids- eller provisionslønnet stilling (f.eks. inden for salg), så du vil spare penge, hvis du har løbende arbejde. Gebyrer opkræves kun, hvis projektværdien overstiger $5000 USD.
  181.00
  Freelancere bliver bedt om at underskrive en Fortrolighedsaftale for at kunne arbejde på dit projekt. Freelancerne går med til at hemmeligholde oplysninger, der er blevet udvekslet gennem private beskeder.
  27.00

Når du klikker på 'Opret projekt nu', angiver du, at du har læst og accepteret Vilkår og betingelser og Privatlivspolitik