Fortæl os, hvad du har brug for at få gjort

Få gratis tilbud fra dygtige freelancere inden for få minutter, se profiler, vurderinger og porteføljer og chat med dem. Betal kun freelanceren, når du er 100% tilfreds med deres arbejde.

  1. Vælg et navn til dit projekt
  2. Fortæl os mere om dit projekt
    1. Gode projektbeskrivelser indeholder lidt om dig selv, detaljer om hvad du forsøger at opnå, og eventuelle beslutninger, du allerede har foretaget om dit projekt. Hvis der er ting, du er usikker på, skal du ikke bekymre dig, en freelancer vil være i stand til at hjælpe dig.
    2. Advarsel om "anmeldelsesprojekter".

      Projekter, der tilsigter at oprette svigagtige eller falske bedømmelser, er strengt forbudte og krænker vores Vilkår og Betingelser. Oprettelse af sådanne projekter vil resultere i suspendering eller lukning af din konto.

    3. Advarsel! Craigslist, Inc. har meddelt, at visse brugere muligvis opfordrer andre til at krænke Craigslists Brugsbetingelser. Denne meddelelse vises på baggrund af en liste over nøgleord, som Craigslist har forsynet os med. Sørg venligst for, at du ikke krænker Craigslists brugsvilkår.

  3. Hvilke færdigheder er påkrævet?
    1. Forslag til færdigheder
    2. Would you like to post a contest instead?

      Med en konkurrence, kan hundredvis af freelancere indsende arbejde som du kan gennemse inden du tildeler en vinder. Tilbagebetalingsgaranti.

      Switch to Contest →
  4. Hvordan vil du gerne betale?
    Hvad er dit anslåede budget?
    1. EUR
    2. EUR
  5. Valgfrie opgraderinger

    By clicking 'Post My Project’, you agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy
    If you decide to award your project we charge a 3% commission (minimum project fees apply).