Velkommen tilbage !

Beskriv dit projekt herunder. Vi har over 25.1 millioner fagfolk, der er klar til at udføre dit arbejde!

Freelancer indlæses...

Spar tid, og få den bedste oplevelse ved at tilknytte din Facebook-konto.

Forbind med Facebook

Det er gratis at oprette et projekt!

Prøv det i dag!

 • Få bud fra dygtige freelancere i løbet af minutter.
 • Se freelanceres profiler og vurderinger, derefter kan du chatte med dem.
 • Med et provisionsgebyr på blot 3%* kan dine yndlings-freelancere begynde at arbejde for dig i dag.
 • Pay the freelancer once you're 100% satisfied.

* Minimum fees apply.

 1. Hvilken type arbejde har du brug for?
  1. Hvorfor opretter du ikke en designkonkurrence?

   Få det perfekte resultat eller dine penge tilbage med garanti! Opret en konkurrence, gennemse hundredvis af indlæg, og betal for det, du bedst kan lide.

 2. Hvad drejer dit projekt sig om?
 3. Fortæl os mere om dit projekt.
  1. Færdighedsforslag (tilføj yderligere 5)
  2. Advarsel om "anmeldelsesprojekter".

   Projekter med det formål at oprette svigagtige eller falske anmeldelser er strengt forbudte og krænker vore Vilkår og betingelser. Oprettelse af sådanne projekter vil resultere i lukning eller suspendering af din konto.

  3. Advarsel! Craigslist, Inc. har gjort os opmærksomme på, at bestemte brugere måske opfordrer andre til at krænke Craigslists Brugsvilkår. Denne meddelelse vises på grundlag af en liste over nøgleord, som Craigslist har forsynet os med. Sørg venligst for ikke at krænke Craigslists brugsvilkår.

 4. Hvilket budget havde du forestillet dig?
  1. $ CAD
  2. $ CAD
 5. Få mest muligt ud af dit projekt! (valgfrit)

  Succes-pakke (Spar 49%!)

  Vi har sammensat denne særlige pakke til at tiltrække de bedste freelancere til dit projekt. Gør dit job mere synligt, modtag hurtigere svar indenfor 24 timer efter oprettelse, og få vores praktiske rekrutteringsservice, der sikrer at du får det bedste resultat ud af dit projekt.
  $ 46.80

  250% højere succesrate!

  Vores erfarne rekruteringstjeneste sikrer, at du får de bedste resultater ud af dit projekt. Vores rekrutører gennemser personligt dine forslag, så du sparer tid på at undersøge og vurdere freelancere. Lad os finde den rette person til opgaven.
  $39.00
  Jeg vil gerne have mit projekt anført som et hastende projekt. Få hurtigere respons fra freelancere, så du kan komme i gang med dit projekt inden for 24 timer!
  $13.00
  Jeg vil gerne skjule projektoplysninger for søgemaskiner og brugere, der ikke er logget ind. Denne funktion anbefales til projekter, hvor fortrolighed er et krav.
  $26.00
  Jeg vil have alle bud til at være forseglede, så freelancerne ikke kan se, hvad andre byder, hvilket resulterer i mere nøjagtige bud af højere kvalitet.
  $13.00
  Dette projekt sigter mod at ansætte til en fuldtids- eller provisionslønnet stilling (f.eks. inden for salg), så du vil spare penge, hvis du har løbende arbejde. Gebyrer opkræves kun, hvis projektværdien overstiger $5000 USD.
  $266.00
  Freelancere bliver bedt om at underskrive en Fortrolighedsaftale for at kunne arbejde på dit projekt. Freelancerne går med til at hemmeligholde oplysninger, der er blevet udvekslet gennem private beskeder.
  $39.00

Når du klikker på 'Opret projekt nu', angiver du, at du har læst og accepteret Vilkår og betingelser og Privatlivspolitik