Filtrér

Mine seneste søgninger
Filtrer ved:
Budget
til
til
til
Slags
Evner
Sprog
  Job-status
  1,595 proiect virtual jobs fundet, i prisklassen EUR

  landseping, design interior, proiecting, topograf proiect, i resolved eniting proiect.etc....................

  €118 (Avg Bid)
  €118 Gns Bud
  5 bud

  landseping, design interior, proiecting, topograf proiect, i resolved eniting proiect.etc....................

  €134 (Avg Bid)
  €134 Gns Bud
  1 bud

  Cautam proiect insertare plicuri , mape , felicitari personalizate si in serie

  €13 - €22 / hr
  €13 - €22 / hr
  0 bud

  Buna ziua . Doresc sa am un wire frame de calitate pentru proiectul meu Proiectul include circa 40 de pagini Eu am facut wi...pentru proiectul meu Proiectul include circa 40 de pagini Eu am facut wire frame 30 de pagini Restul ar depinde mult de comunicare me cu persoana aleasă pentru acest proiect Va mulțumesc si sper sa ne auzim cu bine

  €202 (Avg Bid)
  €202 Gns Bud
  4 bud
  Randari 3d fotorealiste 14 timer left
  VERIFICERET

  Am un proiect local de constructii care implica randari de perspectiva dar si de detaliu pentru prezentare. NU e nevoie momentan de animare sau ceva de genul asta. Ai calculator puternic? Cauti o colaborare de termen lung? Ai atentie la detalii si nu exagerezi cu bugetul? Arata-mi ce ai lucrat pana acum si te caut daca suntem potriviti.

  €197 (Avg Bid)
  €197 Gns Bud
  14 bud

  Exista de ceva vreme acest setup dar anul asta au fost enorm de multe spam-uri. Doresc sa adaug un r...reCAPTCHA sau ceva similar in tentativa de a reduce loadul inutil. De asemenea, baza de date trebuie curatata de toate acele inregistrari SPAM (drop la tabela etc). Nu e un proiect de durata, astept pe cineva care a facut deja si nu pierde vremea!

  €31 (Avg Bid)
  €31 Gns Bud
  3 bud

  Manager de proiect responsabil cu intocmirea si implementare proiectelor cu finantare nerambursabila (PNDR, POR)

  €643 (Avg Bid)
  €643 Gns Bud
  7 bud
  Scriu articol Udløbet left

  Management de proiect in urbanism

  €38 / hr (Avg Bid)
  €38 / hr Gns Bud
  8 bud
  De creat site Udløbet left

  Am nevoie de un site facut In Wix pentru promovarea noii mele afaceri despre sanatate prin mancare unde sa prezint informatii despre idee, ceea ce fac si proiect in sine.

  €126 (Avg Bid)
  €126 Gns Bud
  21 bud

  Doresc sa personalizez o tema in Osclass de la 0 pana la final de proiect pentru un website de anunutri.

  €674 (Avg Bid)
  €674 Gns Bud
  4 bud
  Proiect Excel Udløbet left

  Caut specialist Excel pentru un mic proiect 2-3 zile. Este necesara prelucrarea unor date brute din categoria comert, ordonari, clasificari, formule.

  €178 (Avg Bid)
  €178 Gns Bud
  1 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Realizează un logo

  €265 (Avg Bid)
  €265 Gns Bud
  28 bud

  ce faci we? ai mai dat de tanti aia? Da accept la proiect

  €178 (Avg Bid)
  €178 Gns Bud
  1 bud
  MTV-Art Photography Udløbet left

  MTV-Art Photography este un proiect propriu ce se bazeaza pe participarea la diverse evenimente cu scopul de a face fotografii si filmari, dar si de editate foto/video.

  €7 - €13 / hr
  €7 - €13 / hr
  0 bud

  Salut Mihai. Caut un programator pe partea de backend si front pentru un proiect care este in productie. Eu tot din constanta sunt. Putem sa avem o discutie pe aceasta tema? mersi

  €9 - €9
  €9 - €9
  0 bud

  Este vorba despre traducerea unui talon auto si a trei pagini din franceza in romana. Foarte putin de tradus asa cum se va constata din documente. Este nevoie...talon auto si a trei pagini din franceza in romana. Foarte putin de tradus asa cum se va constata din documente. Este nevoie de un traducator autorizat (cu stampila). Pret proiect - 40 de lei.

  €16 (Avg Bid)
  €16 Gns Bud
  3 bud

  Suntem Stifl...- coperti de video youtube/ facebook - modificari de poze Pentru a aplica la acest job te rog sa raspunzi la urmatoarele intrebari: 1. Cum vrei sa lucram? la ora sau la proiect/banner/imagine? 2. Putem face un pachet de imagini lunar? Eg. 50/100 de imagini/bannere? 3. La ce suma te-ai gandit? 4. Un link catre portofoliul tau, te rog!

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Gns Bud
  16 bud

  Incepem un proiect de promovare pe retele de Social Media (Facebook, Linkedinn, Instagram). Avem nevoie de un plan, implementare si supervizare/optimizare saptamanala/lunara. Orice alte propuneri sau planuri de proiect sunt binevenite.

  €121 (Avg Bid)
  €121 Gns Bud
  15 bud
  Developer Joomla Udløbet left

  Caut colaborare / proiect Developer Joomla

  €2203 (Avg Bid)
  €2203 Gns Bud
  5 bud

  Caut programator junior pentru proiect JQuery Mobile, 2 saptamani + mentenanta si update-uri 1 an. Bucuresti si imprejurimi, Ploiesti, Campina, Brasov.

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Gns Bud
  4 bud

  Implementarea regulilor MISRA C, proiect de licenta

  €188 (Avg Bid)
  €188 Gns Bud
  2 bud

  ...unei persoane vom organiza un proiect cu scopul de a rescrie o scurta prezentare a companiei pe baza informatiilor oferite de catre noi. Aceasta trebuie sa fie scurta, concisa si atractiva incat vizitatorii website-ului sa fie atrasi sa o citeasca si dornici sa afle mai multe. La finalizarea termenului acestui proiect vom alege o persoana pentru colaborare

  €20 (Avg Bid)
  €20 Gns Bud
  10 bud
  Proiect teologie Udløbet left

  Proiect Teologie România. Avem nevoie de un cunoscator în Teologie.

  €24 (Avg Bid)
  €24 Gns Bud
  4 bud

  Buna ziua, am uramtorul proiect pe care doresc sa il dezvolt. Pe scurt, vrem sa analizam variatii ale consumului de ingredente in productie si apoi sa dezvoltam diverse alte analize pentru firma noastra (carmangerie). Va scriu mai jos descrierea unui proiect pe care l-am postat, in engleza> We are a small business and need an online system to analyse

  €223 (Avg Bid)
  NDA
  €223 Gns Bud
  1 bud

  Am nevoie de ajutor in transpunerea unui memoriu de arhitectura de la faza DALI la faza PT, conform anexa 10 HG907-2016. Precizez ca este vorba de un proiect de conservare a unui monument.

  €22 (Avg Bid)
  €22 Gns Bud
  2 bud

  Caut programator junior pentru proiect JQuery Mobile, 2 saptamani + mentenanta si update-uri 1 an. Bucuresti si imprejurimi, Ploiesti, Campina, Brasov.

  €483 (Avg Bid)
  €483 Gns Bud
  14 bud

  Salut! M-ai contactat zilele trecute pentru un proiect dar nu am apucat sa discutam detalii. Daca mai este de actualitate putem discuta. Multumesc!

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Gns Bud
  1 bud
  Ios developer Udløbet left

  Dca online development are nevoie de un ios developer pentru a finaliza un proiect terminat in proportie 80%. Trebuie sa fie din Romania de preferat din Bucuresti.

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr Gns Bud
  12 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Am nevoie de câteva modificări la un site existent. Am modificat un fișier json file, iar acum am probleme la server. Mai exact am tradus tema în română.

  €23 (Avg Bid)
  €23 Gns Bud
  8 bud

  Jobul consta in contactarea firmelor sau punctelor de reciclare sau colectare deseuri pentru prezentare aplicatia androi...aplicatie primit prin SMS de catre Buyer. Strategia de abordare a firmelor de reciclare este in responsabilitatea voastra si cerem seriozitate maxima celor interesati de acest proiect. Colaborarea va fi pe termen mediu spre lung.

  €27 (Avg Bid)
  €27 Gns Bud
  3 bud

  Servicii de realizare site-uri la cele mai mici preturi de pe piata. Pretul difera in functie de proiect. Pentru mai multe detalii te rog sa ma suni 0722.469.617 Creare site de prezentare sau magazin online cu domeniu RO, COM, ORG, EU inclus Gratuit Realizare site de anunturi: Anunturi imobiliare, anunturi auto-Moto, site-uri de matrimoniale-Dating

  €166 (Avg Bid)
  €166 Gns Bud
  12 bud

  Buna ziua. Am un proiect personal, care implica realizarea unui tabel excel complex, (1000linii) si as dori sa filtrez aceste date, conform cerintelor mele. Se vor folosi macros si vba, deci am nevoie de cineva care chiar stie sa lucreze in excel. Cei care stiti sa faceti o comparare intre doua coloane, dar asemanarea sa fie de 85%, puteti sa ma contactati

  €268 (Avg Bid)
  €268 Gns Bud
  4 bud

  Caut pe cineva pt un simplu proiect pe FB. Detalii in privat.

  €20 (Avg Bid)
  €20 Gns Bud
  12 bud

  DOAR PENTRU CEI DIN IASI! Avem nevoie de o persoana serioasa, care sa poata lucra de la sediul nostru, pentru un proiect de 1 saptamana (aproximativ) Aplicatia actuala necesita imbunatatiri si cateva adaugiri.

  €501 (Avg Bid)
  €501 Gns Bud
  24 bud

  Salut Sergiu, Am gasit profilul tau pe Freelancer si am vazut la sectiunea Skills ca stii VBA si Excel. Am un proiect despre care as vrea sa discut cu tine. Ma poti contacta la adresa de email [log ind for at se URL]@[log ind for at se URL]

  €223 (Avg Bid)
  €223 Gns Bud
  1 bud

  Doresc sa investesc intr-un proiect la care lucrezi tu si ai nevoie de bani/investitori... sau intr-un business care e deja functional. Proiectul trebuie sa fie viabil si profitabil, poate fi online (site-uri web, servicii online, softuri, aplicatii, etc) sau offline. Suma pe care o pun la dispozitie deocamdata este de 10 mii euro. Daca e nevoie de

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Gns Bud
  10 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Modifică niște imagini Salutare, în materie de design grafic pot face diverse: profile, layout-uri pentru diverse site-uri, editări foto, ajustări și modificări, logo-uri profesionale. Toată cariera mea a început doar de la crearea unor layout-uri pentru canale de YouTube (sau cu le mai spun: bannere), thumbnails, poze de avatar și asa mai departe. As dori foarte mult ca să lucrez pen...

  €1038 (Avg Bid)
  €1038 Gns Bud
  27 bud

  Buna ziua. Am un proiect personal, care implica realizarea unui tabel excel complex, (1000linii) si as dori sa filtrez aceste date, conform cerintelor mele. Se vor folosi macros si vba, deci am nevoie de cineva care chiar stie sa lucreze in excel. Cei care stiti sa faceti o comparare intre doua coloane, dar asemanarea sa fie de 85% ca si caractere,

  €443 (Avg Bid)
  €443 Gns Bud
  9 bud

  Realizează un logo

  €306 (Avg Bid)
  €306 Gns Bud
  36 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Realizează un logo

  €61 (Avg Bid)
  €61 Gns Bud
  34 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Am nevoie de servicii de design grafic

  €96 (Avg Bid)
  €96 Gns Bud
  11 bud

  Este vorba despre un proiect avand ca unic scop realizarea, introducerea si prezentarea pe toate platformele din domeniu a unei afaceri de inchiriere in regim hotelier - DOMENII PLAZA BOUTTIQUE.

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr Gns Bud
  2 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Modifică niște imagini

  €78 (Avg Bid)
  €78 Gns Bud
  31 bud

  Hello, Suntem o companie care comercializam produse profesionale pentru bucatarii - hoteluri - restaurante. Prezentul proiect presupune redactarea a 5 comunicate care sa respecte standardele unui comunicat de presa (vezi comunicate de presa ro - serviciul premium - 3 link-uri pe produse), respectiv vrem sa prezentam cateva categorii din portofoliul

  €103 (Avg Bid)
  €103 Gns Bud
  24 bud

  Salut. Sunt in cautarea unui developer pe backend si frontend pentru un proiect care este finalziat, in ideea de a coordona si aduce modificari in caz de nevoie, la un proiect care se afla in acest moment in faza de teste in doua locatii si urmeaza in a fi implementant in alte cateva locatii in cursul acestei veri. Node js, angular js, express js. Colaboare

  €9 (Avg Bid)
  €9 Gns Bud
  1 bud
  Project for wyvasi Udløbet left

  Salut. Sunt in cautarea unui developer pe backend si frontend pentru un proiect care este finalziat, in ideea de a coordona si aduce modificari in caz de nevoie, la un proiect care se afla in acest moment in faza de teste in doua locatii si urmeaza in a fi implementant in alte cateva locatii in cursul acestei veri. Node js, angular js, express js. Colaboare

  €9 (Avg Bid)
  €9 Gns Bud
  1 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Realizează un logo

  €288 (Avg Bid)
  €288 Gns Bud
  39 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Realizează modelare 3D -execut schite 3D de proiectare mobilier de interior si randarea acestora cat mai aproape de realitate -pe baza acestor schite realizez un design de interior -schitele 3D vor fi transpuse 2d pe dimensiuni,iar pe baza acestora se va proiecta mobilierul

  €140 (Avg Bid)
  €140 Gns Bud
  9 bud

  Realizează modelare 3D -execut schite 3d de mobilier si randare 3d a spatiului cu mobilierul -schite de executie mobilier cu dimensiuni -masuratori ale spatiului unde se va amplasa mobilierul

  €140 (Avg Bid)
  €140 Gns Bud
  17 bud

  Salut! Suntem o companie care activeaza in domeniul curatatoriilor- spalatoriilor de haine si suntem pe piata din Romania de 12 ani. Avem un nou proiect si anume realizarea unui spot radio de 20 de secunde. Obiectivul spotului radio este acela de a promova brandul nostru si de a ii indemna sa aleaga serviciile de curatatorie in detrimentul spalatului

  €1129 (Avg Bid)
  €1129 Gns Bud
  3 bud