Filtrér

Mine seneste søgninger
Filtrer ved:
Budget
til
til
til
Slags
Evner
Sprog
  Job-status
  1,904 proiect simplu jobs fundet, i prisklassen EUR

  landseping, design interior, proiecting, topograf proiect, i resolved eniting proiect.etc....................

  €116 (Avg Bid)
  €116 Gns Bud
  5 bud

  landseping, design interior, proiecting, topograf proiect, i resolved eniting proiect.etc....................

  €132 (Avg Bid)
  €132 Gns Bud
  1 bud

  ...Full-Stack Developer pentru pozitia de Chief Technical Officer in vederea dezvoltarii unor proiecte pentru clienti straini. Colaborarea se bazeaza pentru inceput pe baza de proiect, activitatea se desfasoare remote, responsabilitatile CTO se refera la proiectele contractate cu partenerii externi. Reprezinta un plus daca viitorul CTO dispunde de o echipa

  €40 / hr (Avg Bid)
  €40 / hr Gns Bud
  4 bud

  ...priceput la WooCommerce care sa faca modificari de tema pt ca versiunea finala sa fie foarte aproape de cea de la [log ind for at se URL] Pentru cineva cu experienta taskul acesta e simplu. Ca si task suplimentar, pe siteul actual exista un bug ce reseteaza step 3 din checkout, presupun ca de la ceva ce tine de sesiune dar nu am timp sa investighez si sa repar

  €133 (Avg Bid)
  €133 Gns Bud
  19 bud

  Salut , Am un proiect pt un magento e-commerce aproximativ 200-250 produse , pti sa-mi dai un pret aproximativ ?

  €11 (Avg Bid)
  €11 Gns Bud
  1 bud

  Cautam proiect insertare plicuri , mape , felicitari personalizate si in serie

  €13 - €22 / hr
  €13 - €22 / hr
  0 bud

  Am un proiect local de constructii care implica randari de perspectiva dar si de detaliu pentru prezentare. NU e nevoie momentan de animare sau ceva de genul asta. Ai calculator puternic? Cauti o colaborare de termen lung? Ai atentie la detalii si nu exagerezi cu bugetul? Arata-mi ce ai lucrat pana acum si te caut daca suntem potriviti.

  €194 (Avg Bid)
  €194 Gns Bud
  14 bud

  Exista de ceva vreme acest setup dar anul asta au fost enorm de multe spam-uri. Doresc sa adaug un r...reCAPTCHA sau ceva similar in tentativa de a reduce loadul inutil. De asemenea, baza de date trebuie curatata de toate acele inregistrari SPAM (drop la tabela etc). Nu e un proiect de durata, astept pe cineva care a facut deja si nu pierde vremea!

  €31 (Avg Bid)
  €31 Gns Bud
  3 bud

  Manager de proiect responsabil cu intocmirea si implementare proiectelor cu finantare nerambursabila (PNDR, POR)

  €634 (Avg Bid)
  €634 Gns Bud
  7 bud
  Scriu articol Udløbet left

  Management de proiect in urbanism

  €38 / hr (Avg Bid)
  €38 / hr Gns Bud
  8 bud

  Doresc un site/script online in ...acel script pentru ca ulterior eu sa le pot trimite comenzile mai departe la furnizori. Doresc sa fie un script online pe un domeniu web pe care il detin deja. Doresc ceva simplu cu niste rubrici de completat gen: nume, prenume, nr. telefon, pret intreg, avans, rest de plata, denumire produs comandat de catre client.

  €39 (Avg Bid)
  €39 Gns Bud
  9 bud

  Siteul trebuie sa fie foarte simplu, cu posibillitatea autentificarii cu FB/Google, in care se pot posta anunturi. Nu ma deranjeaza nici o tema wordpress insotita de cateva pluginuri. Totul trebuie sa fie simplist, usor de incarcat si usor de publicat anunturi. Nu e nevoie de prea multe campuri.

  €136 (Avg Bid)
  €136 Gns Bud
  15 bud
  De creat site Udløbet left

  Am nevoie de un site facut In Wix pentru promovarea noii mele afaceri despre sanatate prin mancare unde sa prezint informatii despre idee, ceea ce fac si proiect in sine.

  €125 (Avg Bid)
  €125 Gns Bud
  21 bud

  Doresc sa personalizez o tema in Osclass de la 0 pana la final de proiect pentru un website de anunutri.

  €645 (Avg Bid)
  €645 Gns Bud
  4 bud
  Proiect Excel Udløbet left

  Caut specialist Excel pentru un mic proiect 2-3 zile. Este necesara prelucrarea unor date brute din categoria comert, ordonari, clasificari, formule.

  €176 (Avg Bid)
  €176 Gns Bud
  1 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Realizează un logo

  €261 (Avg Bid)
  €261 Gns Bud
  28 bud

  doresc realizarea unui meniu elegant si simplu, in lb spaniola. toate informatiile sunt scrise intr-un doc.word. doresc sa tin stransa legatura cu graficianul pentru a aproba sau a modifica ideile acestuia. multumesc!

  €83 (Avg Bid)
  €83 Gns Bud
  16 bud

  ..."[log ind for at se URL]" ca aceasta integrare este posibila, de aceea am nevoie de serviciile cuiva care se pricepe. Ideea este ca pot adauga in pagina mea un simplu iframe src="[log ind for at se URL]" , dar cu aceasta optiune, catalogul nu poate fi vazut corect decat de pe sistemele desktop. Catalogul trebuie sa fie responsiv, exact

  €119 (Avg Bid)
  €119 Gns Bud
  13 bud

  ce faci we? ai mai dat de tanti aia? Da accept la proiect

  €176 (Avg Bid)
  €176 Gns Bud
  1 bud
  MTV-Art Photography Udløbet left

  MTV-Art Photography este un proiect propriu ce se bazeaza pe participarea la diverse evenimente cu scopul de a face fotografii si filmari, dar si de editate foto/video.

  €7 - €13 / hr
  €7 - €13 / hr
  0 bud

  Salut Mihai. Caut un programator pe partea de backend si front pentru un proiect care este in productie. Eu tot din constanta sunt. Putem sa avem o discutie pe aceasta tema? mersi

  €9 - €9
  €9 - €9
  0 bud

  Este vorba despre traducerea unui talon auto si a trei pagini din franceza in romana. Foarte putin de tradus asa cum se va constata din documente. Este nevoie...talon auto si a trei pagini din franceza in romana. Foarte putin de tradus asa cum se va constata din documente. Este nevoie de un traducator autorizat (cu stampila). Pret proiect - 40 de lei.

  €16 (Avg Bid)
  €16 Gns Bud
  3 bud

  Suntem Stifl...- coperti de video youtube/ facebook - modificari de poze Pentru a aplica la acest job te rog sa raspunzi la urmatoarele intrebari: 1. Cum vrei sa lucram? la ora sau la proiect/banner/imagine? 2. Putem face un pachet de imagini lunar? Eg. 50/100 de imagini/bannere? 3. La ce suma te-ai gandit? 4. Un link catre portofoliul tau, te rog!

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Gns Bud
  16 bud

  Incepem un proiect de promovare pe retele de Social Media (Facebook, Linkedinn, Instagram). Avem nevoie de un plan, implementare si supervizare/optimizare saptamanala/lunara. Orice alte propuneri sau planuri de proiect sunt binevenite.

  €119 (Avg Bid)
  €119 Gns Bud
  15 bud
  Developer Joomla Udløbet left

  Caut colaborare / proiect Developer Joomla

  €2173 (Avg Bid)
  €2173 Gns Bud
  5 bud

  Caut programator junior pentru proiect JQuery Mobile, 2 saptamani + mentenanta si update-uri 1 an. Bucuresti si imprejurimi, Ploiesti, Campina, Brasov.

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Gns Bud
  4 bud

  Implementarea regulilor MISRA C, proiect de licenta

  €185 (Avg Bid)
  €185 Gns Bud
  2 bud

  ...unei persoane vom organiza un proiect cu scopul de a rescrie o scurta prezentare a companiei pe baza informatiilor oferite de catre noi. Aceasta trebuie sa fie scurta, concisa si atractiva incat vizitatorii website-ului sa fie atrasi sa o citeasca si dornici sa afle mai multe. La finalizarea termenului acestui proiect vom alege o persoana pentru colaborare

  €19 (Avg Bid)
  €19 Gns Bud
  10 bud
  Proiect teologie Udløbet left

  Proiect Teologie România. Avem nevoie de un cunoscator în Teologie.

  €24 (Avg Bid)
  €24 Gns Bud
  4 bud

  Buna ziua, am uramtorul proiect pe care doresc sa il dezvolt. Pe scurt, vrem sa analizam variatii ale consumului de ingredente in productie si apoi sa dezvoltam diverse alte analize pentru firma noastra (carmangerie). Va scriu mai jos descrierea unui proiect pe care l-am postat, in engleza> We are a small business and need an online system to analyse

  €220 (Avg Bid)
  NDA
  €220 Gns Bud
  1 bud

  Am nevoie de ajutor in transpunerea unui memoriu de arhitectura de la faza DALI la faza PT, conform anexa 10 HG907-2016. Precizez ca este vorba de un proiect de conservare a unui monument.

  €22 (Avg Bid)
  €22 Gns Bud
  2 bud

  Caut programator junior pentru proiect JQuery Mobile, 2 saptamani + mentenanta si update-uri 1 an. Bucuresti si imprejurimi, Ploiesti, Campina, Brasov.

  €476 (Avg Bid)
  €476 Gns Bud
  14 bud

  Salut! M-ai contactat zilele trecute pentru un proiect dar nu am apucat sa discutam detalii. Daca mai este de actualitate putem discuta. Multumesc!

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Gns Bud
  1 bud
  Ios developer Udløbet left

  Dca online development are nevoie de un ios developer pentru a finaliza un proiect terminat in proportie 80%. Trebuie sa fie din Romania de preferat din Bucuresti.

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr Gns Bud
  12 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Am nevoie de câteva modificări la un site existent. Am modificat un fișier json file, iar acum am probleme la server. Mai exact am tradus tema în română.

  €23 (Avg Bid)
  €23 Gns Bud
  8 bud

  Am nevoie de logo pentru un stand cu bubble tea. Numele este TEALICIOUS. Culorile preferate : baby pink, baby blue si auriu. Designul il vreau cat mai simplu

  €21 (Avg Bid)
  €21 Gns Bud
  44 bud

  Jobul consta in contactarea firmelor sau punctelor de reciclare sau colectare deseuri pentru prezentare aplicatia androi...aplicatie primit prin SMS de catre Buyer. Strategia de abordare a firmelor de reciclare este in responsabilitatea voastra si cerem seriozitate maxima celor interesati de acest proiect. Colaborarea va fi pe termen mediu spre lung.

  €26 (Avg Bid)
  €26 Gns Bud
  3 bud

  Servicii de realizare site-uri la cele mai mici preturi de pe piata. Pretul difera in functie de proiect. Pentru mai multe detalii te rog sa ma suni 0722.469.617 Creare site de prezentare sau magazin online cu domeniu RO, COM, ORG, EU inclus Gratuit Realizare site de anunturi: Anunturi imobiliare, anunturi auto-Moto, site-uri de matrimoniale-Dating

  €163 (Avg Bid)
  €163 Gns Bud
  12 bud

  Buna ziua. Am un proiect personal, care implica realizarea unui tabel excel complex, (1000linii) si as dori sa filtrez aceste date, conform cerintelor mele. Se vor folosi macros si vba, deci am nevoie de cineva care chiar stie sa lucreze in excel. Cei care stiti sa faceti o comparare intre doua coloane, dar asemanarea sa fie de 85%, puteti sa ma contactati

  €264 (Avg Bid)
  €264 Gns Bud
  4 bud

  Caut pe cineva pt un simplu proiect pe FB. Detalii in privat.

  €19 (Avg Bid)
  €19 Gns Bud
  12 bud

  DOAR PENTRU CEI DIN IASI! Avem nevoie de o persoana serioasa, care sa poata lucra de la sediul nostru, pentru un proiect de 1 saptamana (aproximativ) Aplicatia actuala necesita imbunatatiri si cateva adaugiri.

  €494 (Avg Bid)
  €494 Gns Bud
  24 bud

  Salut Sergiu, Am gasit profilul tau pe Freelancer si am vazut la sectiunea Skills ca stii VBA si Excel. Am un proiect despre care as vrea sa discut cu tine. Ma poti contacta la adresa de email [log ind for at se URL]@[log ind for at se URL]

  €220 (Avg Bid)
  €220 Gns Bud
  1 bud

  Avem nevoie de o persoana care sa adauge produse in...activitati de vanzari in Romania. Este important ca persoana care o cautam sa fie din Bucuresti si poate lucra de acasa sau la biroul nostru. Proiectul este unul destul de simplu, atata timp cat gasim aplecare tehnica catre produse industriale. :) Nu acceptam straini, doar vorbitori de limba romana

  €270 (Avg Bid)
  €270 Gns Bud
  8 bud

  Doresc sa investesc intr-un proiect la care lucrezi tu si ai nevoie de bani/investitori... sau intr-un business care e deja functional. Proiectul trebuie sa fie viabil si profitabil, poate fi online (site-uri web, servicii online, softuri, aplicatii, etc) sau offline. Suma pe care o pun la dispozitie deocamdata este de 10 mii euro. Daca e nevoie de

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Gns Bud
  10 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Modifică niște imagini Salutare, în materie de design grafic pot face diverse: profile, layout-uri pentru diverse site-uri, editări foto, ajustări și modificări, logo-uri profesionale. Toată cariera mea a început doar de la crearea unor layout-uri pentru canale de YouTube (sau cu le mai spun: bannere), thumbnails, poze de avatar și asa mai departe. As dori foarte mult ca să lucrez pen...

  €1024 (Avg Bid)
  €1024 Gns Bud
  27 bud

  Buna ziua. Am un proiect personal, care implica realizarea unui tabel excel complex, (1000linii) si as dori sa filtrez aceste date, conform cerintelor mele. Se vor folosi macros si vba, deci am nevoie de cineva care chiar stie sa lucreze in excel. Cei care stiti sa faceti o comparare intre doua coloane, dar asemanarea sa fie de 85% ca si caractere,

  €436 (Avg Bid)
  €436 Gns Bud
  9 bud

  Realizează un logo

  €302 (Avg Bid)
  €302 Gns Bud
  36 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Realizează un logo

  €61 (Avg Bid)
  €61 Gns Bud
  34 bud
  Proiect de design Udløbet left

  Am nevoie de servicii de design grafic

  €95 (Avg Bid)
  €95 Gns Bud
  11 bud

  Este vorba despre un proiect avand ca unic scop realizarea, introducerea si prezentarea pe toate platformele din domeniu a unei afaceri de inchiriere in regim hotelier - DOMENII PLAZA BOUTTIQUE.

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Gns Bud
  2 bud