Illustrator layout galleryJobs

Filtrér

Mine seneste søgninger
Filtrer ved:
Budget
til
til
til
Slags
Evner
Sprog
  Job-status
  376,500 illustrator layout gallery jobs fundet, i prisklassen EUR

  At our woocommerce we have many products, but even more varieties of products that are a product themselves. These variants need their own price, EAN code, and even their own dimension...Geometry, NOBB no, etc. We want it to be available to write it on woocommerce underweight, height, etc. If you enter the value it should appear in the same table as weight, height, etc in the product page of our online store. If you do not enter a value for one of these dimensions of the variant, it should either not appear in the table on the product page, or just be I / A. Appendix for how the layout is in the appendix. If you feel this you can help, contact sander@goj.no. When you get in touch, you will also receive a full list of all the different diameters we need. Looking forward to hearing f...

  €29 - €239
  €29 - €239
  0 bud

  Har et projekt der skal pitches på 3-5 slides. Har brug for layout og nogle skitser, der kommunikerer indholdet og formålet med projektet bedst muligt.

  €75 (Avg Bid)
  €75 Gns Bud
  8 bud
  Design project Udløbet left

  Jeg søger illustrator til børnebog

  €315 (Avg Bid)
  €315 Gns Bud
  23 bud
  Regntegning af logo Udløbet left

  Jeg vil gerne have dette logo regntegning fra en jpg fil til en adobe illustrator fil med outline.

  €23 (Avg Bid)
  €23 Gns Bud
  9 bud

  Jeg vil gerne aktivere min nye hjemmeside, men den ser ikke godt ud på mobilen, og jeg ved ikke hvordan den ser ud på en ipad, det hele skal bare være iorden! Så uanset hvor man ser min side, så skal den være lækker som når man ser den på computer!

  €38 (Avg Bid)
  €38 Gns Bud
  2 bud
  Design til bil Udløbet left

  Vi ønsker at få udarbejdet et design til en ny bil. Vi har illustrator template og ønsker en designer til at lave et super fedt design til vores firma. Vi regner med du er kreativ og selv kan udtænke et lækkert design hvor følgende budskaber skal frem: logo, online mægler, pris fra kr 495 pr md, inkl boligsiden (logo) og vores 3 lokationer Aalborg, Aarhus og København (kort med 3 pile eller lign). Telefonnr og email skal selvfølgelig også med-:) Kontakt os for mere information.

  €333 (Avg Bid)
  €333 Gns Bud
  24 bud
  Design project Udløbet left

  Opsætning/layout af sanghæfte, så det er klart til tryk. Jeg har et word dokument med al tekst samt den ønskede opsætning. Opgaven består i at finpudse og aflevere en .pdf der er klar til trykkeriet.

  €102 (Avg Bid)
  €102 Gns Bud
  9 bud

  Jeg skal ha lavet et database program hvor jeg kan indføre forskellige data hver dag. Skal helst kunne køre som app på både android og ios, ios i første omgang Jeg skal selv kunne skrive og lave nye data der skal indføres. Der skal være et pænt layout og være meget nemt at gå til Der skal være en backend, hvor man selv kan tilføje og rette i de ting der skal indtastes. Der skal ikke være begrænsninger for hvor mange indtastninger man kan lave Alt skal kunne konverteres og udskrives i pdf og excel Der vil være småting der skal ændres og tilføjes løbende, så det skal være en der kan arb på projektet noget tid

  €147 (Avg Bid)
  €147 Gns Bud
  5 bud
  Design project Udløbet left

  Jeg har brug for noget grafisk design Har brug for en dygtig illustrator der kan levere vector baserede illustrationer til en ny app til børn.

  €2105 (Avg Bid)
  €2105 Gns Bud
  9 bud

  ...postcode, the city name is found in an underlying base. Furthermore, there is the creation date / correction date 3 text fields and 2 dropdown field - and a note field. One drop down box shows the default login person (which is part of the drop down option) Searching is done on 3-4 fields individually, and results are displayed as list, which can be clicked on, as each result is displayed. The layout may be edit via CSS. The database must be a SQL database. The database must be able to handle Danish characters as “æøå” __________________________________________________________________ Database som skal afvikles på internet, med et lille antal brugere, nu 6 brugere. Login for hver af brugerne, databasen er ikke synlig uden man er log...

  €262 (Avg Bid)
  Fremhævet Haster
  €262 Gns Bud
  9 bud

  Jeg har brug for at få et færdigt layout, jeg har lavet ud fra "seven" skabelonen, eksekveret i Wordpress inden torsdag.

  €132 (Avg Bid)
  €132 Gns Bud
  4 bud

  I forbindelse med opstart af virksomhed har jeg brug for hjælp til logo og grafiske elementer. Det grafiske look og forslag til detaljer er på plads, så jeg har blot brug for hjælp til at få det endeligt lavet i inDesign/illustrator og både få filerne klar til brug som billedfiler og som rå filer til videre udvikling. Der ud ovr skal jeg bruge hjælp til endeligt farvevalg og fonte, som jeg skal bruge en tydelig oversigt over efterfølgende - altså en endelig liste med brugte fonte, størrelsesforhold, farvekoder mm.

  €64 (Avg Bid)
  NDA
  €64 Gns Bud
  16 bud
  Design project Udløbet left

  Design et logo Hey Jeg har brug for at få tegnet et layout til min mærker i min mc club. Så det kan sendes til godkendelse i biker fonden.

  €26 (Avg Bid)
  €26 Gns Bud
  5 bud

  Leder efter en kunstner/tegner/illustrator, der kan designe coveret til min podcast. Er interesseret i at arbejde med en kunstner, der er inspireret af tegnefilm/tegneseriebøger etc.

  €399 (Avg Bid)
  €399 Gns Bud
  11 bud

  Design af emballage og kartoner til vore produkter, afleveret digital til brug direkte hos emballage producenter i Indonesien og Kina Looking for a designer with solid experience in designing layout and carton folding composition for our various furniture products. Design of packaging and cartons for our products, delivered digitally to be used directly from the packaging producers in Indonesia and China

  €988 (Avg Bid)
  €988 Gns Bud
  58 bud

  Hej, Jeg har nogle produkter hvor bagsiderne skal oversættes, samlet har jeg 60 produkter men vi skal starte med at oversætte 5. Det er både bagside og meget lidt på forsiderne. Det skal rettes direkte i Illustrator (ikke super indviklet). Jeg har en master example som er både på engelsk og dansk. Det er kosttilskud - så kendskab til medicin og kosttilskud er stor fordel.

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Gns Bud
  2 bud

  Wordpress skabelonen skal være responsiv. Hastigheden skal være så høj som mulig - min. 90/100 Mulighed for selv at vælge farver Mulighed for selv at vælge font Mulighed for selv at oprette CTA buttons, med et pre-defineret layout Forsiden skal kunnde indeholde 2-6 indgange (disse indgange skal hver have mulighed for egen menu) Integration til diverse sociale medier skal være muligt - på forside niveau, men også på de 2-6 niveauer/indgange.

  €161 (Avg Bid)
  €161 Gns Bud
  5 bud

  Jeg skal have produceret papir stjerner, julestjerner. Er der nogle af jer der har erfaringer med det? Jeg har alt design i Jpeg og Adobe Illustrator. Størrelser: 30 cm og 50 cm. Fra top til bund. 2 forskellige designs - 3 forskellige farver - ca. 800 stk. i alt. Gerne med kuvert.

  €869 (Avg Bid)
  €869 Gns Bud
  1 bud

  This is a fill site development. The mobile layout is in there too. let me know if you need anything else Here is access, FTP----------------------------------------------- Server: UN: freelancer@ PW: T#89X6]Xu9b! WP: UN:beingforever PW: E*zIJ1WQz]Bn

  €192 (Avg Bid)
  €192 Gns Bud
  1 bud
  design og layout Udløbet left

  Jeg har behov for at få lavet et oplæg på hvordan et nyt annonce format skal se ud samt et forslag til hvordan det kan se ud på en webside

  €141 (Avg Bid)
  €141 Gns Bud
  1 bud
  €14 Gns Bud
  1 bud
  Lav en hjemmeside Udløbet left

  ...Wordpress men det er en gratis skabelon, Customizr Theme, som også er rigtig godt, men jeg kunne godt tænke mig noget endnu mere elegant og indbydende, med god mulighed for at vise værkerne frem. Jeg har uploadet de fleste billeder og de sider jeg umiddelbart gerne vil have, men der er nogle tiltag jeg gerne vil have udover det: Virtuelt gallery hvor man ser mine billeder i en stue, køkken, eller i et galleri som det jeg har allerede, under virtuelt gallery. Dette er meget vigtigt for mig. Wordpress da jeg allerede kender til det, dette er et ønske men ikke et must, men jeg skal også selv kunne vedligeholde det. To- eller flersproget mulighed, dansk engelsk tysk spansk og hvis det ikke er muligt, så dansk/engelsk. ...

  €631 (Avg Bid)
  €631 Gns Bud
  9 bud

  Need a functional and layout similar to acnestudios.com.

  €35 (Avg Bid)
  €35 Gns Bud
  4 bud

  Min hjemmeside skal blot efterligne, habbo hotel som overhovdet muligt. Udover at selveste hoved menuen, efter man har logget sig ind. Der skal være "Mig" "Min Side" "Community" "Staff" "Expert" "Vip" Og det skal være det same layout og design og index og client på forsiden og inde i hotelet. Jeg betaler: $35,- $15,- Hvis det ikke lever op til det jeg skrev det skulle.

  €10 - €19
  €10 - €19
  0 bud

  ACLS is privately owned construction and logistic company with its offices in United States, Arab Emirates and Afghanistan. The Company has been responsibl...and logistic company with its offices in United States, Arab Emirates and Afghanistan. The Company has been responsible for the design and construction of some of the most significant projects in Afghanistan. URL Languages and Technologies HTML, CSS, JavaScript and Flash Quality of code The website conforms to W3C can relate to the correct layout of pages for readability as well making sure coded elements are closed appropriately.

  €1056 (Avg Bid)
  €1056 Gns Bud
  15 bud

  df hdd jdj d d d dri dtidrueue ue4u 4e ue4u e4u 4eu erujdru jdrudrudr udr udru drudgdxtwseudr sr ursdu dr dr dru

  €337 (Avg Bid)
  €337 Gns Bud
  1 bud

  I need you to write a research methodology. The project will follow a set layout of that below, for a specific topic will be discussed in chat. Title - Analysis of virtual reality/ design in construction with real time construction project using BIM model, case study Research question - Provide an overview of my research question, explaining why it is of academic and/or practical importance. Objectives - Describe the main objectives of my research, providing details of two or three key aspects. Research techniques - State the main research techniques (interviews, case studies, modeling etc.) and data collection procedures I might use. Timeline - Outline my proposed timetable of activities.

  €37 / hr (Avg Bid)
  €37 / hr Gns Bud
  11 bud
  Make a mockup for B2B product 6 dage left
  VERIFICERET

  We are manufacturing not retail We need a portfolio or brochure layout combined with the mockup Mockup requires: - 1 image has all product lines (pomade, comb, perfume, shampoo,...). - each product has a single mockup with elements and packaging for our clients can visualise their product. - Our product strength is the scent. So mockup should visualise the scent for our clients can understand our strength. We also attach the ref below about the shape of packaging, please take a look We already have logo guidelines and logo mood boards to make you understand our brand DNA and make it easy to work for you. Thank you for reading our brief.

  €80 (Avg Bid)
  €80 Gns Bud
  42 bud
  Trophy icon Need Flyer for Softball Created 6 dage left

  I need a flyer for a softball team created. Attached is my current ad. I need the information the same, but I am looking for a new design/layout. Looking for a quick turnaround. Need fuller layered PSD, JPG, PNG, PDF

  €24 (Avg Bid)
  Garanteret
  €24
  2 indlæg

  ...applications that address this problem (or address some aspect of the problem if that is all you can find). Do not use any large-scale applications such as any social media apps, YouTube, Google Maps, Uber etc. • Critically review and analyse the strengths and weaknesses of each mobile application in respect to features, operation, and layout • Propose a new app that would present a better solution in terms of its features, and also its design and layout. Include layout diagrams of your app. You may use low fidelity rough sketches (including as photos of sketches in your document) or any other drawing. • What are the points of difference (advantages/improvements) for your solution over existing solutions? • Who is your target market? • How w...

  €36 (Avg Bid)
  €36 Gns Bud
  16 bud

  ...be. Site Features/Scope: Responsive (Should be built into the shopify theme, but could need tweaks) Custom Fonts and layouts (based on existing theme) Filterable product categories 2 product page templates (1 simple one with the normal checkout options, 1 alt with an “inquire for more info” button rather than a checkout interface - button would lead to contact pg) Blog layout (based on existing design) About Page Layout (based on existing design) Please bid to match the design exactly + 1-2 rounds of QA Also, please include the word "painting" as the last word in your proposal. All other bids will be ignored for not reading the listing. ...

  €530 (Avg Bid)
  €530 Gns Bud
  28 bud
  Freelancer en Marketing Digital 6 dage left
  VERIFICERET

  Buenas tardes, Por favor propuestas de personas de habla hispana. Soy propietario de una empresa dedicada a diseñar cursos online relacionados a temas de ciencia de datos. El proyecto tiene las siguientes tareas: 1. Diseño gráfico, elaborar flyers, posts, videos y demás contenido en illustrator para la publicidad en facebook, instagram y linkedin. Tenemos algunos flyers desarrollados que podrían ser mejorados y complementados. 2. Publicidad: Desarrollar una estrategia de publicaciones. 3. Campaña en Facebook Ads, elaborar la segmentación y definir una estrategia de publicaciones. 4. Elaborar un flujo de conversación en ManyChat. Tenemos un flujo que podría ser complementado y mejorado. 5. Elaborar una estrategia de em...

  €481 (Avg Bid)
  €481 Gns Bud
  15 bud

  ...Final Cut, Avid, and Adobe Products such as Premiere, After Effects, Photoshop, and Illustrator. A bachelor's degree in production or a similar field and previous experience is strongly preferred. Please submit your demo reel when you apply for this role. Video Editor Duties and Responsibilities Cut and assemble recorded footage and audio Create title and motion graphics Format images to use in videos and perform color corrections Edit audio tracks as needed Follow production deadlines Video Editor Requirements and Qualifications Bachelor's degree in video production, film, or a related field is strongly preferred Experience with Adobe products, including Premiere, After Effects, Photoshop, and Illustrator Experience with Final Cut or similar editing software, ...

  €1436 - €2873
  Lokal
  €1436 - €2873
  0 bud
  Trophy icon Logo for NFT gallery 14 dage left

  Im looking for someone to create a logo to be used fin my NFT Gallery, the logo must be easily applied to business cards, logo created in two presentations (Full word and Ideogram or Image are a plus.) Check my opensea account and my twitter for a better idea of the concept. , @MrRobZD (twitter)

  €19 (Avg Bid)
  Garanteret
  €19
  3 indlæg
  Quote Magazine Design 6 dage left
  VERIFICERET

  Please consider the following points: - 1st edition of the magazine - 32 pages - To be published every 2 months - The work most include: + Magazine layout creation + Ads Design + Content Pages Design - We will provide all the content and most of the photos, there may be a chance of you having to find and buy (you will quote those) some - It is not clear yet how many content and ads pages there will be - There is a basic idea of the style the client wants, but he is expecting some design proposals before choosing 1 - At the end of the project you will have to deliver: + Original Design Files in InDesign or whatever software you use + Formatted PDF for printing (8.125 x 10.75 in) - There will be revisions along the project to review the design Please quote the followi...

  €501 (Avg Bid)
  €501 Gns Bud
  42 bud

  Hello. We are looking for an expert mobile developer in android and iOS, to code 15 slides of a layout of an app and connect them to our APIs. Must be very experienced, and have great understanding of both UX and UI logic. Designs will be provided. Thank you.

  €1276 (Avg Bid)
  €1276 Gns Bud
  62 bud

  ...Luogo - Nome e Cognome - Codice Fiscale - IBAN - Descrizione servizio - Importo 1 - Importo 2 - Importo 3 Riga 4: Data - Luogo - Nome e Cognome - Codice Fiscale - IBAN - Descrizione servizio - Importo 1 - Importo 2 - Importo 3 dopodiché lanciando un comando di stampa, Google Sheets Foglio stampi n+ documenti diversi compilati in base al contenuto delle righe sopra descritte. Allego un esempio di layout del modello che sarà stampato per ogni riga compilata....

  €160 (Avg Bid)
  €160 Gns Bud
  4 bud

  I am looking for a talented illustrator who can complete a set of colorful illustrations for a children’s book for kids 2 to 5 years old. The project scope is 14 full - scene colorful illustrations of 2 characters playing in a child’s bedroom. I am including a couple of sample illustration below to get a feel I am looking for. The illustrations shall not have been previously used anywhere, nor can they be used in the future. I am requesting copyright/commercial rights. A transfer of copyright agreement will be signed in addition to the source files. I am requesting original source files and JPG files for all illustrations for the final submission. Payments will be released based on set millstones. Time frame: 8 weeks max. Thank you.

  €377 (Avg Bid)
  €377 Gns Bud
  38 bud

  I am needing three concept designs for small (approx 30-50m2) eco cabins. The plans must be to scale and include: an annotated floor layout plan, building elevations and a concept plan of what the cabin could look like. One concept must be two levels (or have a loft) and two single level concepts. Each cabin must have: a lounge area with large window looking to views, one or two bedrooms, a small kitchen area, a toilet and shower, a fire place. A deck must be around at least part of the exterior. The property is off grid with no power or phone. There needs to be a solar panel shown on the roof. These plans are not for construction purposes at this stage. I have attached a range of photos to show some general ideas of form and claddings.

  €327 (Avg Bid)
  €327 Gns Bud
  31 bud

  Hi We are interested to work on an ongoing basis with a true landing pages talent. the freelancer will provide all the graphical component for the landing pages, and we ill reconstruct them on the landing pages called The freelancer will design the general layout according to our guidelines, and the various graphics modules as mentioned. Currently we have 4 pages in the pipeline, but the fact of the matter is that we a growing need for landing pages for various needs, so we expect this number to be considerably higher eventually. PLEASE NOTE: 1. Your bid is for a single landing page. The stated budget ($180) is for the whole package of 4 landing pages 2. We work on a milestones basis. Each page is a milestone. We can cancel the job after each milestone should we are not

  €167 (Avg Bid)
  €167 Gns Bud
  29 bud
  Daycare Website 6 dage left
  VERIFICERET

  I’m looking to build a daycare website on Wordpress. 6-9 pages (homepage, about us, programs, testimonials, admissions, blog, contact us, gallery, etc) seo video integration schedule tours for specific preset dates on the site blog space Needs to have samples of daycare ready to show me of previous work or design on proposal when reaching out. Thanks!

  €436 (Avg Bid)
  €436 Gns Bud
  141 bud

  Hi , I am owner of Luvecloset a customized gift gallery I want hire a person who will able to make sale of my product in india , i will give commission of 10% on successfully sale of products by him/her , yes i offer a business not job, i don't want you to be servent I want boss of market , and i will make payment to you by using freelancer payment gateway

  €22 / hr (Avg Bid)
  €22 / hr Gns Bud
  6 bud
  Adobe Illustrator edits 6 dage left
  VERIFICERET

  I need a simple label created in .AI and .pdf. I have the template. I also need someone to do on-going small jobs for creating labels and things.

  €25 (Avg Bid)
  €25 Gns Bud
  84 bud

  Looking for a programmer familiar with CSS and Shopify Theme to do the following modifications on my website: Website Settings: Layout - Boxed instead of full width Collection Images zoom out Product Page: Remove “hyperlink” from product title to text only Reduce product image size to 500x500 px Collection Page: Extend the length of the filter block so customers do not need to scroll down to see more filter options Footer: Create text block on one the column

  €103 (Avg Bid)
  €103 Gns Bud
  36 bud

  Hi this is Anil Illustrator designer. 5 years of experience in graphic designer

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Gns Bud
  6 bud

  ...still prefer to print a copy and hang on their refrigerator or bulletin board. A "large print" version would also be preferred, but not required. 2. Must be maintained offline. No cloud-based service, whether free or paid, should be used. So no google sheets/docs, no , etc. Ideally this continues as an MS Word file, but I'm open to other suggestions. 3. Must closely mimic the original layout, organizing the names from oldest to youngest, keying off the eldest generation with their families organized below them. Example below: Gen 1.A name Gen 1.A Spouse Gen 2.A (child 1 of Gen 1.A) Gen 2.A Spouse Gen 3.A Gen 2.B (child 2 of Gen 1.A) Gen 2.3 (child 3 of Gen 1.A) Gen 1.B name Gen 1.B Spouse etc. 5...

  €351 (Avg Bid)
  €351 Gns Bud
  40 bud

  We have a finished website project running on Laravel 8. We need a laravel developer who has amazing frontned skills to do two things: 1- have laravel-mix combine all css files into 1 css file, all js files into 1 js file. and minify them. and require the minified files in the default layout. Whenever we run npm run production, laravel-mix should combine and minify the files 2- we have a small frontend responsive bug. when you view the website in mobile view, there is an overflow-x that seems to not go away. please find whatever elements are causing this and fix them. since the tweaks are small, we want it to be done within a couple of hours after you accepting the project

  €30 (Avg Bid)
  €30 Gns Bud
  15 bud

  website Design and Branding for a Corporate company We need assistance to improve the content and make it stand out.I need someone to update my website with new contents and design. redesign wordpress website Changes required are Pages layout, new Logo, and New branding. Copy paste old webpages, change images etc. The potentially successful bid will be someone or a team who understands the essence and brand of the company offering the services and our uniqueness. If you have previous experience developing a psychologist or online courses training website or similar business website, you will stand a better chance. The individual will also be responsible for finding the most effective keywords and performing SEO accordingly. Images & Content development are significant, too, a...

  €240 (Avg Bid)
  €240 Gns Bud
  105 bud
  ROPI 6 dage left

  We want to make a website focused on dropshipping, selling all kinds of trendy products in all categories. The important aspects of the website are that it is simple, elegant and modern looking, and also easy to use with its main focus on converting sales. This is an example of a website layout we would like : , but it's up for discussion. The deadline for the documentation process of the website is by June, and we would love to get started as soon as possible. Thank you.

  €210 (Avg Bid)
  €210 Gns Bud
  17 bud

  1. The purpose of the article is to provide useful resources to students, parents, families, teachers, etc. Therefore, the types and quantities of resources provided need to be sorted according to the target group and the current situation. The resource section is required to be logically clear, selected high-quality, and practical. 2. The total numb... The resource section is required to be logically clear, selected high-quality, and practical. 2. The total number of words in the article is between 2500 and 3000. The pictures involved in it need to be prepared by yourself. The requirements are that the pictures are highly relevant; the data involved in the article needs to be authentic and reliable; 3. 3 reference articles and the paragraph layout requirements of the article will b...

  €333 (Avg Bid)
  €333 Gns Bud
  94 bud