I need someone to design at shirtJobs

Filtrér

Mine seneste søgninger
Filtrer ved:
Budget
til
til
til
Slags
Evner
Sprog
  Job-status
  143,787 i need someone to design at shirt jobs fundet, i prisklassen EUR

  Hej Vi er i gang med at sætte en hjemmeside op, i skal i den forbindelse bruge en række billeder af lastbiler med vores logo. Problemet er vi endnu ikke har søsat nogen lastbiler med vores logo, så det kræver at du er istand til at få vores logo på standardbilleder, gerne også på videoer, uden at det ser "kikset" ud.... Ydermere skal vi måske have kigget på vores logo ift. farve sammensætning osv.

  €1860 (Avg Bid)
  €1860 Gns Bud
  6 bud

  Vi skal bruge en researcher til at finde beslutningstagere inden for 3 segmenter online. Opgaver er starter ned at være ca. 12 timer og vi har flere opgaver af samme type. Jeg forventer at du er selvkørende og kan levere leads med kontakt info. skriv gerne hvordan du vil gøre det. Bare kort

  €18 / hr (Avg Bid)
  €18 / hr Gns Bud
  3 bud

  Designing af woocommerce webshop

  €164 (Avg Bid)
  €164 Gns Bud
  38 bud
  T-shirt Design Udløbet left

  T-shirt designing: To be agreed.

  €56 (Avg Bid)
  €56 Gns Bud
  59 bud

  En kvindelig dansk varm, sød og venlig stemme søges til 3 lydbøger. To af bøgerne har ca. 2000 ord og den treadle har ca. 3000 ord.

  €326 (Avg Bid)
  €326 Gns Bud
  5 bud

  Need Azure, DevOps, Zuul, Docker, Openstack

  €13 / hr (Avg Bid)
  €13 / hr Gns Bud
  7 bud

  Jeg har min WP side liggende på domænet ødes.dk. Domænerne er hostet ved www.unoeuro.com. Jeg har en lydfil her: ø som jeg gerne vil have et link til, så den automatisk afspilles på hjemmesiden.

  €27 (Avg Bid)
  €27 Gns Bud
  2 bud
  t shirt designing Udløbet left

  t shirt designing for yoga institute

  €36 (Avg Bid)
  €36 Gns Bud
  21 bud

  For dig er det sikkert let, men jeg kan ikke finde ud af få min Outlook og Gmail kalender og mail til at synkronisere

  €12 (Avg Bid)
  €12 Gns Bud
  2 bud
  €8 Gns Bud
  1 bud

  ...rapport Vi er ved at udvikle et socialt netværk med det særlige formål at være platformen for supportgrupper, med følsomme topics, som idag er spredt ud over facebook i tusindvis af lukkede grupper, hvor medlemmer giver udtryk for at de vil ønske at der var et specifikt netværk kun til denne type networking og support af personlige udfordringer. Projektbeskrivelsen er på ca.4 a 4 sider og skrives ud fra en projekt skabelon, som belyser formål, målgruppe, problemstilling og fordelene ved at udvikle et international socialt netværk (i form af en app) somi mindre skala har basale features fra Facebook, men som er data og reklame beskyttet. Det sociale netværk, et com...

  €246 - €738
  Fremhævet
  €246 - €738
  0 bud

  Logo type cryptogramme

  €23 (Avg Bid)
  €23 Gns Bud
  30 bud

  Skriv nogle artikler Jeg skal have skrevet en helsidet avis artikel om mit firma med 1 til 2 billeder

  €88 (Avg Bid)
  €88 Gns Bud
  3 bud

  Vi leder efter en designer der kan designe 3 rigtig søde plysdyr med et venligt udseende, der ser ud til at være en voksen. KRAV: -Dyrene skal enten sidde ned eller ligge ned på siden. -Dyrenes udseende skal være kært og kærligt -Dyrene skal se glade og venlige ud -Dyrene skal have pyjamas på. -Vi har brug for en tegning / design af: -De 3 plysdyr - helst en bamse, hund, elefant eller abe - Pyjamas til alle 3 dyr -Alle designs / Tegninger skal være klar til at sende til produktion - hvilket betyder at vi skal kunne sende tegningerne til fabrikanten, så de kan producere plysdyrene og pyjamaserne ud fra disse tegninger. -Dyrenes højde maks. 40 cm og bredde max 25 cm. og dyb...

  €580 (Avg Bid)
  €580 Gns Bud
  7 bud

  I forbindelse med overgang fra en Windows baseret udviklingsplatform til en Linux baseret platform, søger vi en erfaren Linux udvikler med lyst og evne til at oplære vores udviklingsteam samt tage del i konkrete udviklingsopgaver. Detaljeret kendskab til følgende områder er en forudsætning: Linux, sikkerhed og firewall opsætning på en Linux server, Remote Desktop programmer til Linux, filsysmer, Docker Container, Java programmeing og debugging. Kendskab til et eller flere af følgende områder er en fordel: Open source, IOT, FIWARE, Apache Kafka, ElasticSearch, CKAN.

  €44 / hr (Avg Bid)
  €44 / hr Gns Bud
  3 bud

  Jeg ønsker mulighed for at en formular på en hjemmeside i aspx, automatisk udfyldes med prædeterminerede data, og indsendes hver dag et givent klokkeslæt.

  €10 - €30
  €10 - €30
  0 bud
  Design en T-Shirt Udløbet left

  Jeg vil gerne have en skrædder, der kan lave mit kommende firma's designs. De skal kunne lave t-shirt's og hoodie's, med mit logo på, både i nakken og skrevet foran på maven. Skriften på maven, ønskes at være med velour tryk, (eller højt kvalitets tryk) og er derfor vigtigt at jeg finder en der kan det.

  €84 (Avg Bid)
  €84 Gns Bud
  8 bud

  Jeg har vedblivende arbejde relateret til vores tidligere projekt 'Design en T-Shirt'

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Gns Bud
  1 bud

  Jeg vil gerne have ændret og tilføjet nogle til mit tema fra andre temaer på shopify. Jeg vil gerne have flyttet et nyhedsbrev så det står som i boundless theme. Jeg vil gerne have tilføjet en bobbel det går op i din kurv når du har tilføjet en varer. den er fra simple theme. Jeg kunne godt tænke mig at min header så ud som new standart theme. Med den sorte cirkel og de grå linier faktisk præcis som den er på new standart og så bare med muligheden for at have en tekst neden under linien til venstre hvor der står: Gratis fragt ved køb over 500kr Mit hjemmeside er

  €541 (Avg Bid)
  €541 Gns Bud
  1 bud
  Design en T-Shirt Udløbet left

  Vi har brug for atat desginet en t-shirt til vores personale. Vi vil gerne have logoet indgår i designet. Det kan være dyrt at printe 7 farver, som har med i logoet, der vil vi gerne have reduceret farverne.

  €34 (Avg Bid)
  €34 Gns Bud
  12 bud
  €10 Gns Bud
  1 bud
  New shirt design Udløbet left

  "Mi Vida Es Un Desmadre" Shirt

  €54 (Avg Bid)
  €54 Gns Bud
  1 bud

  gdxg afds fads sadfsadf adfsa fdafdasf afdsa

  €187 - €560
  Lokal
  €187 - €560
  0 bud

  As discussed....................Thanks for help

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Gns Bud
  7 bud
  Design a T-Shirt Udløbet left

  T-Shirt Design for several designs.

  €109 (Avg Bid)
  NDA
  €109 Gns Bud
  2 bud

  Vi leder efter en designer som kan få fremstillet en lækker t-shirt, der er nogle få krav angående udseede. T-shirt skal være lavet af mørkeblåt / navy blå - og være fremstillet af bomuld På T-shirten skal der være et lille våbenskjold i venstre side, med vores mærkenavn "Tievér" Hvis du som designer kunne fremstille et våbenskjold hvor Tievér kunne fremgå indeni ville vi være dybt taknemmelige.

  €142 (Avg Bid)
  €142 Gns Bud
  2 bud

  Vi leder efter en designer som kan få fremstillet en lækker t-shirt, der er nogle få krav angående udseede. T-shirt skal være lavet af mørkeblåt / navy blå - og være fremstillet af bomuld På T-shirten skal der være et lille våbenskjold i venstre side, med vores mærkenavn "Tievér" Hvis du som designer kunne fremstille et våbenskjold hvor Tievér kunne fremgå indeni ville vi være dybt taknemmelige.

  €59 (Avg Bid)
  €59 Gns Bud
  1 bud

  Jeg arbejder på en kortspil hvor spillerne bygger en lille by op og derfor skal jeg bruge en eller flere til at tegne nogle characters til mit spil. Det skal være 4 racer: Human (mennesker), Alien, Mech (Fremtids robotter), Undead (zombier, spøgelser osv.) Det skal være meget pixileret men stadig detaljeret.

  €10 - €30
  €10 - €30
  0 bud

  Vi vil gerne have det lavet således, at billedet på produktprofilen bliver mindre (se vedhæftet billede) og at man kan vælge at se andre billeder og videoer af produktet (se det andet vedhæftet billede). Da vi er 2 unge studerende iværksættere fra Skanderborg håber vi nogle kan hjælpe os med dette. Håber i kan hjælpe os - vi vil meget gerne have det lavet i dag hvis muligt. Mvh. 2 unge håbefulde iværksættere fra Skanderborg

  €10 - €36
  €10 - €36
  0 bud

  Hej, jeg har startet et lille projekt kaldet, ø Jeg har kun meget lidt erfaring med at bygge websites og er derfor løbet panden imod muren. Jeg står derfor og skal bruge en som kan færdiggøre mit projekt. Jeg har købt og betalt for et Theme kaldet Sweetdate Skulle du være den som mener at kunne færdiggøre mit projekt, hører jeg gerne fra dig. Prisen er jeg ikke helt bekendt med, men jeg forventer at du/i kan tilbyde mig et fornuftigt tilbud.

  €602 (Avg Bid)
  €602 Gns Bud
  6 bud

  Har du brug for private eller business lån til forskellige formål? Leder du efter lån til at gennemføre store projekter? Har du søge midler til at betale lån og gæld? Interesserede personer bør kontakte os nu via e-mail for flere detaljer:

  €168 - €504
  €168 - €504
  0 bud
  Design en T-Shirt Udløbet left

  Hej Jeg vil gerne have produceret en T-shirt med et bestemt print. Problemet ligger i jeg ikke er den skarpeste i noget design-vækrtøj. Men har fundet et billede som jeg gerne vil have skåret til så det kun er personen på billedet man kan se og det skal så over på en sort t-shirt. hvis folk ligger inde med andre designs indenfor samme kategori er de meget velkommne til og skrive tilbage. jeg vedhæfter billedet så det muligt for jer og skære eller hvad i nu gør for og redigere det til mine behov. det ene billede viser hvordan jeg vil have t-shirten skal se ud og det andet er selve billedet som skal til klippes. Mvh. Joakim Thiessen

  €91 (Avg Bid)
  €91 Gns Bud
  14 bud
  T shirt design Udløbet left

  Per email fort shirts

  €148 (Avg Bid)
  €148 Gns Bud
  1 bud

  1. Customized produkter kan ikke slettes og antal kan ikke ændres i indkøbsvognen. 2. Genbestilling af ordrer giver en fejl Hjælp. Du skal være god til Opencart 1.5.6 med Opentshirt 1.2.4. Der vil herefter løbende være opgaver vedrørende mit site.

  €2 - €8 / hr
  €2 - €8 / hr
  0 bud

  Vi har brug for en online flashapplikation, hvor brugeren kan vælge mellem 5 hvide produkter, f.eks. en T-shirt eller en kop, mfl. Det skal herefter være muligt at udføre følgende funktioner: - Male på produktet med forskellige farver - vælge forskelliige tykkelser af brushes - Zoome ud og ind - Skrive tekster på produktet - vælge fonte og farver til teksten - Slette eller Flytte tekster og malerier rundt og ændre lag rækkefølgen - og endelig skal det være muligt at gemme sit design som en jpg/png på sin egen computer Designet skal ikke gemmes i Flashen. Vi leverer designfiler i Flash.

  €766 (Avg Bid)
  €766 Gns Bud
  3 bud

  Hey everyone, I am here to hire some people for my project in which it will matter alot how much connection you have in your life. Basically you have to work on Refer and Sign Up program and you will get 750rs per refer and you will be paid after each Sign Up . My projects ask for Communications Skills, Data Entry and Mobile only. And the most important is I need well dedicated and disciplined people for my project, to complete it in or before the given span of time. If you work good , you will be hired for my future projects also and can even get a permanent job also. Thank You!

  €661 (Avg Bid)
  €661 Gns Bud
  18 bud

  Need an expert in higher level Mathhs - Specially Optimization/Machine learning/SVM I can share further details on chat

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr Gns Bud
  6 bud

  I'm writing a 'Medium' blog in English and think many of my readers will be in Francophone Africa so I'd like to put up the article in both languages.

  €421 (Avg Bid)
  €421 Gns Bud
  77 bud

  I have a selection of quotes I would like creating into designs to go on clothing and accessories to be sold. I need someone to take the text quotes I provide and produce designs that fit onto a square canvas. Most are text based, however some may benefit from having graphics or other designs added to them. Some of the quotes are based on literature, others are custom. There will be a maximum of 30 quotes that need designing. I will need original files providing at the end and the right to retain any copyright of the designs.

  €146 (Avg Bid)
  €146 Gns Bud
  55 bud

  ...following illustration which I need to have changed: In the top left, you see three people on a monowheel and on a tandem. I need these people removed and replaced by: One tall guy, wearing blue jeans, brown shoes, and white long-sleeve shirt, black hair. He has a young child on his hand: Age 2. Boy. Blonde. Beige trousers. Blue-white striped shirt. In front of them, there is a woman pushing a darkgrey stroller. She is wearing a light-red summer dress and a beige hat with a wide brim. She has brown shoulder length hair. In the stroller, there is a newborn - so you probably won't see the baby. All caucasians, normal build. In the picture, they are going on the path to the right. The style should match

  €27 (Avg Bid)
  €27 Gns Bud
  20 bud

  Hi Modern Technology, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €502 (Avg Bid)
  €502 Gns Bud
  1 bud

  Need an expert in higher level Mathhs - Specially Optimization/Machine learning/SVM I can share further details on chat

  €40 / hr (Avg Bid)
  €40 / hr Gns Bud
  10 bud

  ...300/month 2 junior developers each salary 200/month We are going to achieve something similar to: The most senior developer will provide you support and tasks to achieve to complete the above mentioned ( ) digital product. It’s long term project and exciting part of the project is a friendly and supportive environment. That's why we are going to share the workload for better results. If your dedication and skills can inspire us to increase the budget in the future, believe me it's the perfect place and opportunity to start and you will have a big project to display in your profile to win the big dream projects in future. Really excited to see challenging personalities Now it's time to...

  €562 (Avg Bid)
  €562 Gns Bud
  28 bud

  Looking for someone who can make follow up calls to clients who I book in for appointments. Many times someone will confirm an appointment and not fill out a form, or I’ll send a confirmation email and won’t be sure they received it. This job will just be doing ‘clerical’ follow up so to speak - * Confirming emails have been received * Confirming appointments Things as such - this is more a secretarial position and not sales - this is just ‘gathering data’ from clients and confirming. You will need to be well presented - preferably female (yes call me sexist but most of my clients are male and would prefer a slight “nudge” from a female or maybe I’m old fashioned). Have good English ...

  €27 / hr (Avg Bid)
  €27 / hr Gns Bud
  83 bud

  Wanted to get help for my health coaching business to start getting traffic to the site google adwords pay per click campaign so I can start getting some business, and second for my other business wanted if you could quote me on a one page landing page and also google campaign to start getting customer traffic. Thanks

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Gns Bud
  24 bud

  .Net Project to send database information on SMS using AT Command through Modem

  €131 (Avg Bid)
  €131 Gns Bud
  8 bud

  Hello there! I got married a month ago and realised my grandma is not on any picture of my wedding and I was wondering if it would be possible to add her in one with me? Thank you!

  €180 (Avg Bid)
  €180 Gns Bud
  67 bud

  ...simultaneously) who work hard at housework and childcare in the U.S. 【Summary】 We plan to provide a service that will help housewives and househusbands to solve their problems so that they can be "proud" of themselves. In order to do this, firstly, we would like to learn more about the concerns and problems of housewives and househusbands who work hard at housework and childcare, and knowing the services they are currently using to solve their problems. 【Research Items】 ■Compared to other types of work, how well do you think the lifestyle as a housewife/househusband who works hard at housework and childcare is understood and appreciated by society or others around them? Also, do they feel that they are underst...

  €34 / hr (Avg Bid)
  €34 / hr Gns Bud
  20 bud