I need an accountant in my company at ghaziabadJobs

Filtrér

Mine seneste søgninger
Filtrer ved:
Budget
til
til
til
Slags
Evner
Sprog
  Job-status
  172,402 i need an accountant in my company at ghaziabad jobs fundet, i prisklassen EUR

  Hej Vi er i gang med at sætte en hjemmeside op, i skal i den forbindelse bruge en række billeder af lastbiler med vores logo. Problemet er vi endnu ikke har søsat nogen lastbiler med vores logo, så det kræver at du er istand til at få vores logo på standardbilleder, gerne også på videoer, uden at det ser "kikset" ud.... Ydermere skal vi måske have kigget på vores logo ift. farve sammensætning osv.

  €1803 (Avg Bid)
  €1803 Gns Bud
  6 bud

  A new hosting company is arising from Scandinavia, and are looking for a Lead Designer who can control and engage in the Wordpress theme setup and functional design. The Website is supposed to be multilangual, by using WPML, and the control panel for the Hosting services is supposed to be build into Wordpress. For the sake of this, the designer will be required to think outside the box, and be able to work from a framework-thinking. The Wordpress tool WHMCS is not part of the project. Find ideas from:

  €25 / hr (Avg Bid)
  €25 / hr Gns Bud
  26 bud

  Vi skal bruge en researcher til at finde beslutningstagere inden for 3 segmenter online. Opgaver er starter ned at være ca. 12 timer og vi har flere opgaver af samme type. Jeg forventer at du er selvkørende og kan levere leads med kontakt info. skriv gerne hvordan du vil gøre det. Bare kort

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr Gns Bud
  3 bud

  En kvindelig dansk varm, sød og venlig stemme søges til 3 lydbøger. To af bøgerne har ca. 2000 ord og den treadle har ca. 3000 ord.

  €316 (Avg Bid)
  €316 Gns Bud
  5 bud

  Jeg har min WP side liggende på domænet ødes.dk. Domænerne er hostet ved www.unoeuro.com. Jeg har en lydfil her: ø som jeg gerne vil have et link til, så den automatisk afspilles på hjemmesiden.

  €26 (Avg Bid)
  €26 Gns Bud
  2 bud

  For dig er det sikkert let, men jeg kan ikke finde ud af få min Outlook og Gmail kalender og mail til at synkronisere

  €11 (Avg Bid)
  €11 Gns Bud
  2 bud

  ...rapport Vi er ved at udvikle et socialt netværk med det særlige formål at være platformen for supportgrupper, med følsomme topics, som idag er spredt ud over facebook i tusindvis af lukkede grupper, hvor medlemmer giver udtryk for at de vil ønske at der var et specifikt netværk kun til denne type networking og support af personlige udfordringer. Projektbeskrivelsen er på ca.4 a 4 sider og skrives ud fra en projekt skabelon, som belyser formål, målgruppe, problemstilling og fordelene ved at udvikle et international socialt netværk (i form af en app) somi mindre skala har basale features fra Facebook, men som er data og reklame beskyttet. Det sociale netværk, et com...

  €238 - €715
  Fremhævet
  €238 - €715
  0 bud

  Skriv nogle artikler Jeg skal have skrevet en helsidet avis artikel om mit firma med 1 til 2 billeder

  €85 (Avg Bid)
  €85 Gns Bud
  3 bud

  Vi leder efter en designer der kan designe 3 rigtig søde plysdyr med et venligt udseende, der ser ud til at være en voksen. KRAV: -Dyrene skal enten sidde ned eller ligge ned på siden. -Dyrenes udseende skal være kært og kærligt -Dyrene skal se glade og venlige ud -Dyrene skal have pyjamas på. -Vi har brug for en tegning / design af: -De 3 plysdyr - helst en bamse, hund, elefant eller abe - Pyjamas til alle 3 dyr -Alle designs / Tegninger skal være klar til at sende til produktion - hvilket betyder at vi skal kunne sende tegningerne til fabrikanten, så de kan producere plysdyrene og pyjamaserne ud fra disse tegninger. -Dyrenes højde maks. 40 cm og bredde max 25 cm. og dybde max ...

  €563 (Avg Bid)
  €563 Gns Bud
  7 bud

  I forbindelse med overgang fra en Windows baseret udviklingsplatform til en Linux baseret platform, søger vi en erfaren Linux udvikler med lyst og evne til at oplære vores udviklingsteam samt tage del i konkrete udviklingsopgaver. Detaljeret kendskab til følgende områder er en forudsætning: Linux, sikkerhed og firewall opsætning på en Linux server, Remote Desktop programmer til Linux, filsysmer, Docker Container, Java programmeing og debugging. Kendskab til et eller flere af følgende områder er en fordel: Open source, IOT, FIWARE, Apache Kafka, ElasticSearch, CKAN.

  €43 / hr (Avg Bid)
  €43 / hr Gns Bud
  3 bud

  Logo designing

  €72 (Avg Bid)
  €72 Gns Bud
  21 bud

  Jeg ønsker mulighed for at en formular på en hjemmeside i aspx, automatisk udfyldes med prædeterminerede data, og indsendes hver dag et givent klokkeslæt.

  €10 - €29
  €10 - €29
  0 bud
  ISP COMPANY LOGO Udløbet left

  REQUIRE ISP COMPANY LOGO - Discuss after final bit .

  €16 (Avg Bid)
  €16 Gns Bud
  11 bud

  Jeg vil gerne have ændret og tilføjet nogle til mit tema fra andre temaer på shopify. Jeg vil gerne have flyttet et nyhedsbrev så det står som i boundless theme. Jeg vil gerne have tilføjet en bobbel det går op i din kurv når du har tilføjet en varer. den er fra simple theme. Jeg kunne godt tænke mig at min header så ud som new standart theme. Med den sorte cirkel og de grå linier faktisk præcis som den er på new standart og så bare med muligheden for at have en tekst neden under linien til venstre hvor der står: Gratis fragt ved køb over 500kr Mit hjemmeside er

  €524 (Avg Bid)
  €524 Gns Bud
  1 bud

  Jeg har vedblivende arbejde relateret til vores tidligere projekt 'Design a logo for a SandBlasting company (FAST)'

  €24 / hr (Avg Bid)
  €24 / hr Gns Bud
  1 bud
  €10 Gns Bud
  1 bud
  €38 Gns Bud
  1 bud

  Jeg har vedvarende arbejde med relation til vores tidligere projekt 'Main logo for my company (ServON)'

  €91 / hr (Avg Bid)
  €91 / hr Gns Bud
  1 bud

  gdxg afds fads sadfsadf adfsa fdafdasf afdsa

  €181 - €543
  Lokal
  €181 - €543
  0 bud

  Jeg arbejder på en kortspil hvor spillerne bygger en lille by op og derfor skal jeg bruge en eller flere til at tegne nogle characters til mit spil. Det skal være 4 racer: Human (mennesker), Alien, Mech (Fremtids robotter), Undead (zombier, spøgelser osv.) Det skal være meget pixileret men stadig detaljeret.

  €10 - €29
  €10 - €29
  0 bud

  Vi vil gerne have det lavet således, at billedet på produktprofilen bliver mindre (se vedhæftet billede) og at man kan vælge at se andre billeder og videoer af produktet (se det andet vedhæftet billede). Da vi er 2 unge studerende iværksættere fra Skanderborg håber vi nogle kan hjælpe os med dette. Håber i kan hjælpe os - vi vil meget gerne have det lavet i dag hvis muligt. Mvh. 2 unge håbefulde iværksættere fra Skanderborg

  €9 - €35
  €9 - €35
  0 bud

  Flyer for Advert Company

  €29 (Avg Bid)
  €29 Gns Bud
  1 bud

  Hej, jeg har startet et lille projekt kaldet, ø Jeg har kun meget lidt erfaring med at bygge websites og er derfor løbet panden imod muren. Jeg står derfor og skal bruge en som kan færdiggøre mit projekt. Jeg har købt og betalt for et Theme kaldet Sweetdate Skulle du være den som mener at kunne færdiggøre mit projekt, hører jeg gerne fra dig. Prisen er jeg ikke helt bekendt med, men jeg forventer at du/i kan tilbyde mig et fornuftigt tilbud.

  €584 (Avg Bid)
  €584 Gns Bud
  6 bud
  Find an Accountant Udløbet left

  Bookkeeping

  €419 (Avg Bid)
  €419 Gns Bud
  29 bud

  Har du brug for private eller business lån til forskellige formål? Leder du efter lån til at gennemføre store projekter? Har du søge midler til at betale lån og gæld? Interesserede personer bør kontakte os nu via e-mail for flere detaljer:

  €163 - €489
  €163 - €489
  0 bud

  1. Customized produkter kan ikke slettes og antal kan ikke ændres i indkøbsvognen. 2. Genbestilling af ordrer giver en fejl Hjælp. Du skal være god til Opencart 1.5.6 med Opentshirt 1.2.4. Der vil herefter løbende være opgaver vedrørende mit site.

  €2 - €8 / hr
  €2 - €8 / hr
  0 bud

  Jeg har vedvarende arbejde relateret til vores tidligere projekt ' Transfer 20 sites from one Hosting company to another'

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Gns Bud
  1 bud

  Jeg har vedvarende arbejde relateret til vores tidligere projekt ' Logo for designer company'

  €10 - €10 / hr
  €10 - €10 / hr
  0 bud
  New company logo 6 dage left

  I’m looking for Great logo Design for my cabinets business .The name of the company is : Smart Cabinet Solution We do fine cabinetry for many residential and comercial applications. The enclosed file is the actual logo we are using but want some more refine and profesional that represent the essence of our company

  €53 (Avg Bid)
  €53 Gns Bud
  54 bud
  Trophy icon Develop Company Logo 2 dage left

  Develop Company logo for Clothing (and other items) dropshipping store Mostly T-Shirts The store name "Avestium" I will need different file formats, including a transparent background PNG 300 DPI.

  €24 (Avg Bid)
  €24
  23 indlæg
  Trophy icon Logo Design For Company 6 dage left

  I need a new modern-looking sophisticated logo for my steel frame kit home website. I am rebranding and rebuilding my site, so I am open to a completely new colour scheme. Please provide various colour schemes. Final artwork to be vector, and include versions such as portrait, landscape, greyscale, transparent background etc. I have attached the current logo.

  €95 (Avg Bid)
  €95
  16 indlæg
  Simple Company Website 6 dage left
  VERIFICERET

  New company website. You will suggest few styles for us to cloone from. Thank you.

  €115 (Avg Bid)
  €115 Gns Bud
  39 bud

  Note: We are looking for professional technicians only. Please send over credentials for verification when considering this project. We need to update and reinstall the sound system at our building (which has a maximum capacity of 250 people). Job includes: 1. *Evaluating* the current state of the sound system in its totality. 2. *Recommendations* for proper equipment purchases. 3. *Installation* of said equipment and full setup of the new sound system. Currently, the mixing board is non-functioning. Therefore, we are needing assistance *immediately* . Project Job Offer: Negotiable

  €48 / hr (Avg Bid)
  €48 / hr Gns Bud
  2 bud
  Trophy icon LOGO FOR COMPANY 9 dage left

  Hi , i need a logo for my company and also for the car of the company in the images you will see the model of the car where i need the logo , is a painting and stucco ( plastering) company so the name is : Propaint & Stucco LLC, the logo must contain the plaster tool and a brush or a roller paint.... in the images you can see some examples whith painting and plastering , my favorit colors is yellow , blue , red . IMPORTANT : DONT COPY LOGOS FROM GOOGLE . the logo must be in PSD files . THANKS

  €99 (Avg Bid)
  Garanteret
  €99
  76 indlæg
  Company Logo 6 dage left

  I need to have a company logo created for my startup business.

  €67 (Avg Bid)
  €67 Gns Bud
  114 bud

  Need a Technical writer to write company report.

  €2 - €6 / hr
  Forseglet
  €2 - €6 / hr
  9 bud

  Short task. As well as, explanation is required based on the code.

  €28 (Avg Bid)
  €28 Gns Bud
  22 bud

  I need an individual who is willing to call warm and cold leads to see if the prospect would be willing to schedule an introductory meeting that can be held by telephone or virtually. The prospects are both individuals and businesses.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Gns Bud
  7 bud

  We are searching for a French accountant to declare the result of our company to the tax authorities. It is about the year 2019. Our company is a EURL "centre de formation". The tax model is IS (Impot sure less Sociétés). We will help you to do that as it is very urgent. We will provide you with the bank account details, and all the invoices. You will have to fill out the official cerfa forms: You may need to fill out other cerfa forms. We need as a result: bilan, compte de résultat, balance, grand livre. Your work will be controlled by another Accounting expert who will do the same job for 2020 and 2021. We will need a few days to check your work. If there is any mistakes, you will have to correct it

  €504 (Avg Bid)
  €504 Gns Bud
  13 bud

  Need chartered accountant to verify and file our mca documents with digital signature

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr Gns Bud
  4 bud

  Our company provide a line of furniture that is modern oriented and delightful in style.

  €317 (Avg Bid)
  €317 Gns Bud
  11 bud

  Hi i will share the details with the shortlisted candidates. Thanks

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr Gns Bud
  19 bud

  We want to new product commentary video at the exhibition in Hannover. First, you will shoot the commentary at some booths in the exhibition. Second, you will edit the commentary videos. You can shoot a commentary by 5 minuets, and you can edit the commentary videos by 15 minuets. It is easy because we give you the shooting and editing manual. You can shoot and edit in your spare time. One video is 1 or 2 minutes. We need 12 videos at an exhibition. We will pay US$250 by one project. We want you to shoot 2 exhibition a month if you can.

  €262 (Avg Bid)
  Lokal
  €262 Gns Bud
  2 bud

  We want to new product commentary video at the exhibition in Las Vegas. First, you will shoot the commentary at some booths in the exhibition. Second, you will edit the commentary videos. You can shoot a commentary by 5 minuets, and you can edit the commentary videos by 15 minuets. It is easy because we give you the shooting and editing manual. You can shoot and edit in your spare time. One video is 1 or 2 minutes. We need 12 videos at an exhibition. We will pay US$250 by one project. We want you to shoot 2 exhibition a month if you can.

  €1836 (Avg Bid)
  Lokal
  €1836 Gns Bud
  2 bud

  ...operates overseas We want to hire a full time VA for our company Work duties will be make 200 to 300 calls a dayc book minimum of 4 appointments on a daily basis, be well versed with emailing take follow up of potential propects send time to time meeting remainder be able to available in the EST time zone have min 6 months to 1 year experience in appointment setting , be hardworking and honest is a full time work will be trained by us Min 8 to 10 hours of work on a daily basis is a must This is going to be a long term project NOTE-i am going to pay you on a monthly basis for the first few months and payment will be done by the end of the month First i want to see good results and dedication from your

  €667 (Avg Bid)
  €667 Gns Bud
  8 bud

  Need Consultancy on which company incorporation and software patent registration in US. Please share the total cost Government fees + Professional fees. Please note this pricing is only a placeholder. The best quotation will be selected for the Project.

  €86 (Avg Bid)
  €86 Gns Bud
  1 bud

  Our group works in the energy and green energy space. Projects that exist in nature, for example wind turbines across the great plains. We're looking for something that shows that we build large infastructure in remote areas that is beneficial for nature and humanity. I would like to have the image of a forge in logo possibly, maybe some element that shows nature as well. These are just thoughts, open to anything

  €114 (Avg Bid)
  Haster Garanteret
  €114
  190 indlæg