I need an accountant at my officeJobs

Filtrér

Mine seneste søgninger
Filtrer ved:
Budget
til
til
til
Slags
Evner
Sprog
  Job-status
  166,472 i need an accountant at my office jobs fundet, i prisklassen EUR
  Transfer pricing documentation 5 dage left
  VERIFICERET

  For our company in denmark i need to have transfer pricing dokumentation made based on sale from our head office in denmark to a company we own in Norway. I need it asap.

  €132 (Avg Bid)
  €132 Gns Bud
  1 bud

  Hej Vi er i gang med at sætte en hjemmeside op, i skal i den forbindelse bruge en række billeder af lastbiler med vores logo. Problemet er vi endnu ikke har søsat nogen lastbiler med vores logo, så det kræver at du er istand til at få vores logo på standardbilleder, gerne også på videoer, uden at det ser "kikset" ud.... Ydermere skal vi måske have kigget på vores logo ift. farve sammensætning osv.

  €1786 (Avg Bid)
  €1786 Gns Bud
  6 bud

  DEKOM AG er en international aktør på medieteknologi- og videokonferencescenen. Med kontorer i 11 lande og mere end 20 års erfaring, er vi et firma med en enorm rækkevidde, ekspertise og erfaring fra branchen. I samarbejde med vores nationale og internationale kunder skaber vi løsninger, der forbedrer deres kommunikation og samarbejde vha. de nyeste og bedste løsninger indenfor medieteknologi. I den forbindelse søger vi: Erfaren AV-tekniker med fast tilknytning til DEKOM Denmark. Dine arbejdsopgaver vil bestå af følgende: - Montering, installation samt slutkonfiguration af medieteknologisystemer og videokonferencerum/udstyr. - Kabling, opstilling, testning samt kontrol af de installerede systemer og produkt...

  €40 / hr (Avg Bid)
  €40 / hr Gns Bud
  1 bud

  Vi er en Dansk virksomhed der udvikler software indenfor social, sundhed og ældresektoren. Projektet vi søger lidt oversættelseshjælp til er i fuld drift i Danmark og er nu ved at blive lanceret hos vores Nordiske naboer. Man kan se løsningen/produktet på Det vi lige nu søger en en person der kan oversætte til Norsk. Opgaven: Mangler en person der kan hjælpe med at oversætte en vejledning fra Dansk til Norsk, ca. 30 sider incl. billeder samt oversætte tekst til vores Flex platform. Oversættelsen vil kunne klares med MS office pakken samt naturligvis, evnen til at oversættes til Norsk.

  €287 (Avg Bid)
  €287 Gns Bud
  3 bud

  Vi skal bruge en researcher til at finde beslutningstagere inden for 3 segmenter online. Opgaver er starter ned at være ca. 12 timer og vi har flere opgaver af samme type. Jeg forventer at du er selvkørende og kan levere leads med kontakt info. skriv gerne hvordan du vil gøre det. Bare kort

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr Gns Bud
  3 bud

  Hej Opencollar Tech. LLC., Jeg lagde mærke til din profil, og vil gerne tilbyde dig et projekt. Vi kan diskutere detaljer over chat.

  €5808 (Avg Bid)
  €5808 Gns Bud
  1 bud

  En kvindelig dansk varm, sød og venlig stemme søges til 3 lydbøger. To af bøgerne har ca. 2000 ord og den treadle har ca. 3000 ord.

  €313 (Avg Bid)
  €313 Gns Bud
  5 bud

  The creation of a virtual office

  €155 (Avg Bid)
  €155 Gns Bud
  4 bud
  Microsoft Typing Udløbet left

  Typer of Files in Microsoft Office

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr Gns Bud
  133 bud

  Jeg har min WP side liggende på domænet ødes.dk. Domænerne er hostet ved www.unoeuro.com. Jeg har en lydfil her: ø som jeg gerne vil have et link til, så den automatisk afspilles på hjemmesiden.

  €25 (Avg Bid)
  €25 Gns Bud
  2 bud

  For dig er det sikkert let, men jeg kan ikke finde ud af få min Outlook og Gmail kalender og mail til at synkronisere

  €11 (Avg Bid)
  €11 Gns Bud
  2 bud

  ...rapport Vi er ved at udvikle et socialt netværk med det særlige formål at være platformen for supportgrupper, med følsomme topics, som idag er spredt ud over facebook i tusindvis af lukkede grupper, hvor medlemmer giver udtryk for at de vil ønske at der var et specifikt netværk kun til denne type networking og support af personlige udfordringer. Projektbeskrivelsen er på ca.4 a 4 sider og skrives ud fra en projekt skabelon, som belyser formål, målgruppe, problemstilling og fordelene ved at udvikle et international socialt netværk (i form af en app) somi mindre skala har basale features fra Facebook, men som er data og reklame beskyttet. Det sociale netværk, et com...

  €236 - €708
  Fremhævet
  €236 - €708
  0 bud

  Skriv nogle artikler Jeg skal have skrevet en helsidet avis artikel om mit firma med 1 til 2 billeder

  €84 (Avg Bid)
  €84 Gns Bud
  3 bud

  Vi leder efter en designer der kan designe 3 rigtig søde plysdyr med et venligt udseende, der ser ud til at være en voksen. KRAV: -Dyrene skal enten sidde ned eller ligge ned på siden. -Dyrenes udseende skal være kært og kærligt -Dyrene skal se glade og venlige ud -Dyrene skal have pyjamas på. -Vi har brug for en tegning / design af: -De 3 plysdyr - helst en bamse, hund, elefant eller abe - Pyjamas til alle 3 dyr -Alle designs / Tegninger skal være klar til at sende til produktion - hvilket betyder at vi skal kunne sende tegningerne til fabrikanten, så de kan producere plysdyrene og pyjamaserne ud fra disse tegninger. -Dyrenes højde maks. 40 cm og bredde max 25 cm. og dybde max ...

  €557 (Avg Bid)
  €557 Gns Bud
  7 bud

  I forbindelse med overgang fra en Windows baseret udviklingsplatform til en Linux baseret platform, søger vi en erfaren Linux udvikler med lyst og evne til at oplære vores udviklingsteam samt tage del i konkrete udviklingsopgaver. Detaljeret kendskab til følgende områder er en forudsætning: Linux, sikkerhed og firewall opsætning på en Linux server, Remote Desktop programmer til Linux, filsysmer, Docker Container, Java programmeing og debugging. Kendskab til et eller flere af følgende områder er en fordel: Open source, IOT, FIWARE, Apache Kafka, ElasticSearch, CKAN.

  €42 / hr (Avg Bid)
  €42 / hr Gns Bud
  3 bud

  Jeg ønsker mulighed for at en formular på en hjemmeside i aspx, automatisk udfyldes med prædeterminerede data, og indsendes hver dag et givent klokkeslæt.

  €9 - €28
  €9 - €28
  0 bud

  Jeg vil gerne have ændret og tilføjet nogle til mit tema fra andre temaer på shopify. Jeg vil gerne have flyttet et nyhedsbrev så det står som i boundless theme. Jeg vil gerne have tilføjet en bobbel det går op i din kurv når du har tilføjet en varer. den er fra simple theme. Jeg kunne godt tænke mig at min header så ud som new standart theme. Med den sorte cirkel og de grå linier faktisk præcis som den er på new standart og så bare med muligheden for at have en tekst neden under linien til venstre hvor der står: Gratis fragt ved køb over 500kr Mit hjemmeside er

  €519 (Avg Bid)
  €519 Gns Bud
  1 bud
  €9 Gns Bud
  1 bud

  I am a photoshop editor. dklfl as;lsa ldfklds; fd ds;l fld fkd;l f;ld ldfk ld lf ;ld f;ld ;lf ; dfldk f' f ldkf;ld's'; f dslkf sd f kd;sl f;l d;lfd ;lds f;ld;l dfsa; df;ldfas ;f ds;l f;lds f;ldsk ;' f'kds;l fds ; dfdlskl;fdk lds ;dfk;lds dflf dslf ldsk fd;l dfldsklf lds flds fklds; a;f ds;l ldfs ld;s fklds f df ;dslk df;l kdfs;l dfs;lkf;l ds;ldfs ;lds kldfs dsl dfkldf sldf klds ;df ldskf;l ds'ldfsk;l;lfd dlkf;lds ;ldf l;ds df;lkdf;ldf ;lds f;ldsk;ldf ;ds;

  €142 (Avg Bid)
  €142 Gns Bud
  1 bud

  gdxg afds fads sadfsadf adfsa fdafdasf afdsa

  €179 - €537
  Lokal
  €179 - €537
  0 bud

  Jeg arbejder på en kortspil hvor spillerne bygger en lille by op og derfor skal jeg bruge en eller flere til at tegne nogle characters til mit spil. Det skal være 4 racer: Human (mennesker), Alien, Mech (Fremtids robotter), Undead (zombier, spøgelser osv.) Det skal være meget pixileret men stadig detaljeret.

  €9 - €28
  €9 - €28
  0 bud

  Vi vil gerne have det lavet således, at billedet på produktprofilen bliver mindre (se vedhæftet billede) og at man kan vælge at se andre billeder og videoer af produktet (se det andet vedhæftet billede). Da vi er 2 unge studerende iværksættere fra Skanderborg håber vi nogle kan hjælpe os med dette. Håber i kan hjælpe os - vi vil meget gerne have det lavet i dag hvis muligt. Mvh. 2 unge håbefulde iværksættere fra Skanderborg

  €9 - €35
  €9 - €35
  0 bud

  Hej, jeg har startet et lille projekt kaldet, ø Jeg har kun meget lidt erfaring med at bygge websites og er derfor løbet panden imod muren. Jeg står derfor og skal bruge en som kan færdiggøre mit projekt. Jeg har købt og betalt for et Theme kaldet Sweetdate Skulle du være den som mener at kunne færdiggøre mit projekt, hører jeg gerne fra dig. Prisen er jeg ikke helt bekendt med, men jeg forventer at du/i kan tilbyde mig et fornuftigt tilbud.

  €578 (Avg Bid)
  €578 Gns Bud
  6 bud
  Find an Accountant Udløbet left

  Bookkeeping

  €415 (Avg Bid)
  €415 Gns Bud
  29 bud

  Har du brug for private eller business lån til forskellige formål? Leder du efter lån til at gennemføre store projekter? Har du søge midler til at betale lån og gæld? Interesserede personer bør kontakte os nu via e-mail for flere detaljer:

  €161 - €484
  €161 - €484
  0 bud

  1. Customized produkter kan ikke slettes og antal kan ikke ændres i indkøbsvognen. 2. Genbestilling af ordrer giver en fejl Hjælp. Du skal være god til Opencart 1.5.6 med Opentshirt 1.2.4. Der vil herefter løbende være opgaver vedrørende mit site.

  €2 - €8 / hr
  €2 - €8 / hr
  0 bud

  We are part of a worldwide network providing drug testing services. We have a presence in multiple countries. Our client wants us to conduct drug testing around Penang, Malaysia. We will train you on how to do it and provide the necessary supplies and tools. You will have to either go to the client's residence or office to collect the provided urine sample or rent a meeting room to host the session. Meeting room rental costs will be borne by us. Thereafter I will guide you on how to perform the testing hygienically and you will send us the result. We will compensate you for every test done. This is a long-term project and we will hire you for the long term.

  €11 (Avg Bid)
  Lokal
  €11 Gns Bud
  3 bud

  We are an education agency sending students abroad (Australia, New Zealand, Canada, Ireland). We are looking for 2 people to be part of our sales conversion team. See job details below: Education Counselor (Sales and Marketing) • Entertain all inquiries, calls, and questions immediately • Generate leads, inquiries, and referrals • Present products, services, and rates • Facilitate client sign ups • Assist in application and walk through the entire process of enrollment • Submit weekly reports and attend weekly meetings • Achieve assigned monthly KPIs • Attend trainings, workshops, and facilitate webinars and other activities • Work with marketing team for required inputs and deliverables • Use all tools and software p...

  €416 (Avg Bid)
  Lokal
  €416 Gns Bud
  23 bud
  Junior Marketing 6 dage left
  VERIFICERET

  ...esterna, al monitoraggio dei risultati conseguiti ed alla predisposizione della relativa reportistica periodica; al supporto del team nell'organizzazione e nella gestione dei progetti. Il/La candidato/a ideale possiede: laurea in Marketing o equipollenti buone competenze in Social Media Management e Copy Writing; buona conoscenza dell'inglese; ottima conoscenza del pacchetto Office conoscenza degli strumenti informatici specifici per l’area social ed in ambito SEO; ...

  €13 / hr (Avg Bid)
  €13 / hr Gns Bud
  13 bud

  The ideal candidate is proficient with Microsoft Office calendar management, travel and expense reporting, supply ordering, and the Microsoft Office software suite and has experience supporting multiple executives. Position Responsibilities: Prioritize and manage schedules and calendars for executive leaders. Represent supported executive leaders in a professional, engaging, and proactive manner. Ability to build strong relationships with key stakeholders including external customers, peers, and leadership team in both onsite and virtual environments. Coordinate and process domestic and international business travel arrangements, monitor designated business travelers' logistics, generate expense reports and assist in reconciling corporate credit card charges. Plan, sup...

  €27 / hr (Avg Bid)
  €27 / hr Gns Bud
  23 bud
  Local Graphic Designer Needed 5 dage left
  VERIFICERET

  Hi all, We're looking for a talented graphic designer Graphic Designer - Required onsite in Neom Tabuk office 1-2 days per week - Approx 20hrs-30 per week. - Dual language : Arabic / English - Rate: market rate. Hourly. Experience required - Presentations - Corporate comms - Previous exp working to corporate brand guidelines. - required a.s.a.p. would ideally like to review profiles early next week.

  €24 - €47 / hr
  Lokal Forseglet NDA
  €24 - €47 / hr
  0 bud

  We need a HMTL5 <Single Page Application> Solution as follows All users in our office will open a webpage for example Webpage will break the page down into 4 sections. Each Section will have a background color. A user at one browser can click the button inside the section to change the color The color should automatically change on the other browsers in Realtime (2 seconds max delay) (not via automatic refreshing of the page). This should be accomplished in a manner as to not performing SQL INSERTS/SELECTS or writing to a file and reading from a file, as both of these will result in a loop that is not sustainable as the number of open browser sessions increases along with the 4 blocks increase. See attached rendering. This must be able to be ran on a NodeJ...

  €184 (Avg Bid)
  €184 Gns Bud
  32 bud

  Hello, I am an independent artist whose been writing songs for a few years. I've never produced anything however, so now that I want to release some songs I prefer to turn to a professional with experience than experiment on my own. Looking for an individual who can help me turn my full-song concepts into professional level music.

  min €47 / hr
  Lokal
  min €47 / hr
  0 bud
  Laser accounts 21 timer left
  VERIFICERET

  We need an accountant bookkeeper that can bring management accounts p to date using Sage 50 software

  €14 / hr (Avg Bid)
  Haster
  €14 / hr Gns Bud
  15 bud

  Need a finance expert who can solve some problems at a pre-agreed date and time. Ideally you'll be a lecturer or a CFA, CA, ACCA or highly in practice finance professional, who can quickly complete my task in 3 hours, at a pre-agreed time and date. It involves finance, insurance, taxation, Excel calculations pertaining to statutory valuations.

  €86 (Avg Bid)
  €86 Gns Bud
  15 bud

  I have an office place with 6 PC and will open another office of 6 PC. I want both of them to be connected in the same LAN. I thought a good plan is to have a managed router, a Firewall and a static IP and a VPN Server. Or you are free to suggest another plan for connecting the two sites. I you want to have the task please comment or write a message of the plan you think about to work. Deadline is very Important !!! Unifi dream machine UDM Ubiquiti Unifi USG fast IP-adress VPN tunnel - Konfigurera VPN

  €29 (Avg Bid)
  €29 Gns Bud
  8 bud
  Odoo Accountant - Functional -- 2 6 dage left
  VERIFICERET

  Dear Freelancer We are looking for Odoo accountant functional who can work with us for some of inquiry related to accounting We are working on Odoo v15

  €21 / hr (Avg Bid)
  €21 / hr Gns Bud
  27 bud
  Zoho CRM and Desk 6 dage left
  VERIFICERET

  We are looking for a Zoho Developer who can mastermind our Zoho CRM and Desk Rollout using MS Office 365 across all our different functions. Must be experienced in Zoho CRM, Desk, Office 365 and Dekluge.

  €26 / hr (Avg Bid)
  €26 / hr Gns Bud
  16 bud

  ...our own spot! I need a walkthrough of what the space will look like! 1. The room is 1,100 sqft. (27.5ft wide and 40ft deep) 2. I will attach pictures of the entire building and show pics of the space we have (the img attachments below) These 3 pics are the actual space. When you see the before and after pic of another unit, they already had Stairs etc. but you can get an idea of how to modernize this industrial space. (pics labeled before and after) 3. I will also attach before and after shots of another units renovations ( you can see what the actual structure looks like) 4. I want the video to start on the outside of the unit. (The unit is a Garage style space (garage door and front door) Both should be yellow. 5. The place is an...

  €94 (Avg Bid)
  Garanteret
  €94
  0 indlæg
  impiegato del back office -- 2 6 dage left
  VERIFICERET

  ...Stiamo selezionando nuovi collaboratori per un'opportunità lavorativa nel mondo digitale Il lavoro è da svolgere totalmente da casa o in un ambiente idoneo proprio, grazie all'utilizzo di una piattaforma online. Settore delle utilities. Sono richieste buone capacità all'utilizzo del pacchetto office, pc/ portatile e disponibilità a fare formazione attraverso strumenti on-line da noi forniti. Il lavoro consiste nel: 1) gestire una rete commerciale; 2)gestire nuovi utenti: 3)formare nuovi collaboratori: I candidati scelti verranno formati GRATUITAMENTE; potrete seguire corsi di formazione di Digital Marketing, Strategia Commerciale, Crescita Personale alla fine dei quali sarà rilasciato un attestato. Potrete lavorare fin da s...

  €497 (Avg Bid)
  €497 Gns Bud
  2 bud
  The Tree People 6 dage left

  I hope you are well? My first enquiry is your current workload, are you free enough to take on another full Android app development project? I am a back-office (database) developer and 'The Tree People' are clients of mine. I am working through various Kotlin training courses but this project would be beyond my capability for my first Android app, hence putting out here to gather thoughts, quotes etc. I have attached a very high level overview document that explains the purpose of the app. The main components of the project are this; 1. Build in Android Studio 2. Code on Kotlin wherever possible 3. App will be run primarily on dedicated Samsung tablets (Active Pro 3), but should be built mobile-first so it can run on al...

  €2486 (Avg Bid)
  €2486 Gns Bud
  68 bud
  Build my an event website -- 4 6 dage left
  VERIFICERET

  Hello, I am looking for someone to build an event website. We have event space and would like to create a website that will allow people to rent the space and also If you have a theme that would be perfect for my Club event space please add it to the message you send over. That way I know you are interested in the job and have an idea of what you can do.z I would like to inform you of my concept. I have a warehouse location that can be used for club membership during the day for the office people in my building to come and chill and relax. Most of the people are in an Office sharing type environment. And I would like to give them a space where they can come upstairs during the day Have a drink or...

  €515 (Avg Bid)
  €515 Gns Bud
  136 bud
  Business case for Immigration 6 dage left
  VERIFICERET

  Dear Team, I need business case for the Immigration purpose . I want to apply for 190 nomination under talent and innovative program. At present I am working as a Accountant from last almost 1 year & 10 month. The purpose of the business case is to demonstrate how my qualification & skills are expectational. How my skills can contributes in South Australia(Australia) economy.

  €10310 (Avg Bid)
  €10310 Gns Bud
  33 bud

  ...regular basis and upselling and cross-selling to existing customers. You should also be able to conduct research on market trends and competitors' products. To be successful as a sales manager you should be persuasive and committed to achieving sales goals. Ultimately, a top-performing inside sales executive should be able to demonstrate strong negotiation, communication, and customer service skills at all times. Responsibilities : Maintaining long-lasting relationships with existing customers through exceptional after-sales service. Actively sourcing new sales opportunities through cold-calling and emailing. Developing in-depth knowledge of product features and benefits. Utilizing virtual meetings to build relationships with new customers. Advise customers on suitable ...

  €329 (Avg Bid)
  €329 Gns Bud
  2 bud

  Needed sufficient experienced freelancer who had worked with development and promotion of E-commerce medicines website at international media marketing of medicines website on Facebook,Instagram and have sound knowledge and experience of restrictions and limitations for promotion of medicines website on google and social be able to generate traffic and sale on website. Key markets USA CANADA AUSTRALIA UK

  €231 (Avg Bid)
  €231 Gns Bud
  17 bud
  Office 365 Technical Support 6 dage left
  VERIFICERET

  Understanding how my accounts have been setup between personal, and business. General office 365 support for our business.

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Gns Bud
  10 bud

  Hello, by default in wp-eventmanager in combination with woocommerce the subscriber registration data is requested only after the billing data. I would like to have this changed. 1. attendees registration data 2. payment type 3. invoice data This can be done on one page or on separate pages. This task needs to be implemented today. Unfortunately, it is urgent.

  €531 (Avg Bid)
  €531 Gns Bud
  97 bud

  We are part of a worldwide network providing drug testing services. We have a presence in multiple countries. Our client wants us to conduct drug testing around Cork, Ireland. We will train you on how to do it and provide the necessary supplies and tools. You will have to either go to the client's residence or office to collect the provided urine sample or rent a meeting room to host the session. Meeting room rental costs will be borne by us. Thereafter I will guide you on how to perform the testing hygienically and you will send us the result. We will compensate you for every test done. This is a long-term project and we will hire you for the long term.

  €39 (Avg Bid)
  Lokal
  €39 Gns Bud
  5 bud
  US IT Recruiter 6 dage left
  VERIFICERET

  ...resumes and submit them to hiring managers via the vendor portals * Uploading and updating information into corporate back office application while utilizing our systems to track opportunities and candidates * Participate in weekly meetings, provide feedback and updates on open positions and active candidates * Manage relationships with existing clients by identifying needs and/or issues * Development of strong relationships with your candidate pool of resources * Develop and maintain relationships with local universities and colleges * Perform Salary/Rate Negotiations while meeting Company’s goals * Conduct reference checks as needed Qualifications: * 5+ years of experience as an IT Technical Recruiter * Must have on all US hiring term experience like C2C, C2H, Fu...

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr Gns Bud
  6 bud