I need an accountant at my officeJobs

Filtrér

Mine seneste søgninger
Filtrer ved:
Budget
til
til
til
Slags
Færdigheder
Sprog
  Job-status
  177,071 i need an accountant at my office jobs fundet, i prisklassen EUR

  Knife USP Glock Desert Eagle Sig P228 Five-Seven Dual Elites M3 XM1014 MP5 MAC-10 TMP UMP45 P90 FAMAS Galil Steyr Scout AK-47 Colt M4A1 Steyr AUG Sig 552 AWP SIG SG 550 G3/SG- M249 Grenades ...Desert Eagle Sig P228 Five-Seven Dual Elites M3 XM1014 MP5 MAC-10 TMP UMP45 P90 FAMAS Galil Steyr Scout AK-47 Colt M4A1 Steyr AUG Sig 552 AWP SIG SG 550 G3/SG- M249 Grenades Shield C4 Bomb 28 models of weapons Assault Dust2 Inferno Aztec Office These are the 5 most famous cards everyone has played, we will use them as a background 8 characters, 5 backgrounds, 28 models of weapons as a result should be = 1120 art, quality art, if you do not understand something looks like I wrote you all the names, the Internet wil...

  €113 (Avg Bid)
  €113 Gns Bud
  10 bud

  For our company in denmark i need to have transfer pricing dokumentation made based on sale from our head office in denmark to a company we own in Norway. I need it asap.

  €132 (Avg Bid)
  €132 Gns Bud
  1 bud

  Hej Vi er i gang med at sætte en hjemmeside op, i skal i den forbindelse bruge en række billeder af lastbiler med vores logo. Problemet er vi endnu ikke har søsat nogen lastbiler med vores logo, så det kræver at du er istand til at få vores logo på standardbilleder, gerne også på videoer, uden at det ser "kikset" ud.... Ydermere skal vi måske have kigget på vores logo ift. farve sammensætning osv.

  €1789 (Avg Bid)
  €1789 Gns Bud
  6 bud

  DEKOM AG er en international aktør på medieteknologi- og videokonferencescenen. Med kontorer i 11 lande og mere end 20 års erfaring, er vi et firma med en enorm rækkevidde, ekspertise og erfaring fra branchen. I samarbejde med vores nationale og internationale kunder skaber vi løsninger, der forbedrer deres kommunikation og samarbejde vha. de nyeste og bedste løsninger indenfor medieteknologi. I den forbindelse søger vi: Erfaren AV-tekniker med fast tilknytning til DEKOM Denmark. Dine arbejdsopgaver vil bestå af følgende: - Montering, installation samt slutkonfiguration af medieteknologisystemer og videokonferencerum/udstyr. - Kabling, opstilling, testning samt kontrol af de installerede systemer og produkt...

  min €35 / hr
  min €35 / hr
  0 bud

  Vi er en Dansk virksomhed der udvikler software indenfor social, sundhed og ældresektoren. Projektet vi søger lidt oversættelseshjælp til er i fuld drift i Danmark og er nu ved at blive lanceret hos vores Nordiske naboer. Man kan se løsningen/produktet på Det vi lige nu søger en en person der kan oversætte til Norsk. Opgaven: Mangler en person der kan hjælpe med at oversætte en vejledning fra Dansk til Norsk, ca. 30 sider incl. billeder samt oversætte tekst til vores Flex platform. Oversættelsen vil kunne klares med MS office pakken samt naturligvis, evnen til at oversættes til Norsk.

  €244 (Avg Bid)
  €244 Gns Bud
  3 bud

  Vi skal bruge en researcher til at finde beslutningstagere inden for 3 segmenter online. Opgaver er starter ned at være ca. 12 timer og vi har flere opgaver af samme type. Jeg forventer at du er selvkørende og kan levere leads med kontakt info. skriv gerne hvordan du vil gøre det. Bare kort

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr Gns Bud
  3 bud

  Hej Opencollar Tech. LLC., Jeg lagde mærke til din profil, og vil gerne tilbyde dig et projekt. Vi kan diskutere detaljer over chat.

  €4892 (Avg Bid)
  €4892 Gns Bud
  1 bud

  En kvindelig dansk varm, sød og venlig stemme søges til 3 lydbøger. To af bøgerne har ca. 2000 ord og den treadle har ca. 3000 ord.

  €313 (Avg Bid)
  €313 Gns Bud
  5 bud

  The creation of a virtual office

  €155 (Avg Bid)
  €155 Gns Bud
  4 bud
  Microsoft Typing Udløbet left

  Typer of Files in Microsoft Office

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr Gns Bud
  132 bud

  Jeg har min WP side liggende på domænet ødes.dk. Domænerne er hostet ved www.unoeuro.com. Jeg har en lydfil her: ø som jeg gerne vil have et link til, så den automatisk afspilles på hjemmesiden.

  €26 (Avg Bid)
  €26 Gns Bud
  2 bud

  For dig er det sikkert let, men jeg kan ikke finde ud af få min Outlook og Gmail kalender og mail til at synkronisere

  €11 (Avg Bid)
  €11 Gns Bud
  2 bud

  ...rapport Vi er ved at udvikle et socialt netværk med det særlige formål at være platformen for supportgrupper, med følsomme topics, som idag er spredt ud over facebook i tusindvis af lukkede grupper, hvor medlemmer giver udtryk for at de vil ønske at der var et specifikt netværk kun til denne type networking og support af personlige udfordringer. Projektbeskrivelsen er på ca.4 a 4 sider og skrives ud fra en projekt skabelon, som belyser formål, målgruppe, problemstilling og fordelene ved at udvikle et international socialt netværk (i form af en app) somi mindre skala har basale features fra Facebook, men som er data og reklame beskyttet. Det sociale netværk, et com...

  €236 - €709
  Fremhævet
  €236 - €709
  0 bud

  Skriv nogle artikler Jeg skal have skrevet en helsidet avis artikel om mit firma med 1 til 2 billeder

  €84 (Avg Bid)
  €84 Gns Bud
  3 bud

  Vi leder efter en designer der kan designe 3 rigtig søde plysdyr med et venligt udseende, der ser ud til at være en voksen. KRAV: -Dyrene skal enten sidde ned eller ligge ned på siden. -Dyrenes udseende skal være kært og kærligt -Dyrene skal se glade og venlige ud -Dyrene skal have pyjamas på. -Vi har brug for en tegning / design af: -De 3 plysdyr - helst en bamse, hund, elefant eller abe - Pyjamas til alle 3 dyr -Alle designs / Tegninger skal være klar til at sende til produktion - hvilket betyder at vi skal kunne sende tegningerne til fabrikanten, så de kan producere plysdyrene og pyjamaserne ud fra disse tegninger. -Dyrenes højde maks. 40 cm og bredde max 25 cm. og dybde max ...

  €444 (Avg Bid)
  €444 Gns Bud
  7 bud

  I forbindelse med overgang fra en Windows baseret udviklingsplatform til en Linux baseret platform, søger vi en erfaren Linux udvikler med lyst og evne til at oplære vores udviklingsteam samt tage del i konkrete udviklingsopgaver. Detaljeret kendskab til følgende områder er en forudsætning: Linux, sikkerhed og firewall opsætning på en Linux server, Remote Desktop programmer til Linux, filsysmer, Docker Container, Java programmeing og debugging. Kendskab til et eller flere af følgende områder er en fordel: Open source, IOT, FIWARE, Apache Kafka, ElasticSearch, CKAN.

  €34 / hr (Avg Bid)
  €34 / hr Gns Bud
  3 bud

  Jeg ønsker mulighed for at en formular på en hjemmeside i aspx, automatisk udfyldes med prædeterminerede data, og indsendes hver dag et givent klokkeslæt.

  €9 - €28
  €9 - €28
  0 bud

  Jeg vil gerne have ændret og tilføjet nogle til mit tema fra andre temaer på shopify. Jeg vil gerne have flyttet et nyhedsbrev så det står som i boundless theme. Jeg vil gerne have tilføjet en bobbel det går op i din kurv når du har tilføjet en varer. den er fra simple theme. Jeg kunne godt tænke mig at min header så ud som new standart theme. Med den sorte cirkel og de grå linier faktisk præcis som den er på new standart og så bare med muligheden for at have en tekst neden under linien til venstre hvor der står: Gratis fragt ved køb over 500kr Mit hjemmeside er

  €520 (Avg Bid)
  €520 Gns Bud
  1 bud
  €9 Gns Bud
  1 bud

  I am a photoshop editor. dklfl as;lsa ldfklds; fd ds;l fld fkd;l f;ld ldfk ld lf ;ld f;ld ;lf ; dfldk f' f ldkf;ld's'; f dslkf sd f kd;sl f;l d;lfd ;lds f;ld;l dfsa; df;ldfas ;f ds;l f;lds f;ldsk ;' f'kds;l fds ; dfdlskl;fdk lds ;dfk;lds dflf dslf ldsk fd;l dfldsklf lds flds fklds; a;f ds;l ldfs ld;s fklds f df ;dslk df;l kdfs;l dfs;lkf;l ds;ldfs ;lds kldfs dsl dfkldf sldf klds ;df ldskf;l ds'ldfsk;l;lfd dlkf;lds ;ldf l;ds df;lkdf;ldf ;lds f;ldsk;ldf ;ds;

  €142 (Avg Bid)
  €142 Gns Bud
  1 bud

  gdxg afds fads sadfsadf adfsa fdafdasf afdsa

  €166 - €498
  Lokal
  €166 - €498
  0 bud

  Jeg arbejder på en kortspil hvor spillerne bygger en lille by op og derfor skal jeg bruge en eller flere til at tegne nogle characters til mit spil. Det skal være 4 racer: Human (mennesker), Alien, Mech (Fremtids robotter), Undead (zombier, spøgelser osv.) Det skal være meget pixileret men stadig detaljeret.

  €9 - €28
  €9 - €28
  0 bud

  Vi vil gerne have det lavet således, at billedet på produktprofilen bliver mindre (se vedhæftet billede) og at man kan vælge at se andre billeder og videoer af produktet (se det andet vedhæftet billede). Da vi er 2 unge studerende iværksættere fra Skanderborg håber vi nogle kan hjælpe os med dette. Håber i kan hjælpe os - vi vil meget gerne have det lavet i dag hvis muligt. Mvh. 2 unge håbefulde iværksættere fra Skanderborg

  €7 - €28
  €7 - €28
  0 bud

  Hej, jeg har startet et lille projekt kaldet, ø Jeg har kun meget lidt erfaring med at bygge websites og er derfor løbet panden imod muren. Jeg står derfor og skal bruge en som kan færdiggøre mit projekt. Jeg har købt og betalt for et Theme kaldet Sweetdate Skulle du være den som mener at kunne færdiggøre mit projekt, hører jeg gerne fra dig. Prisen er jeg ikke helt bekendt med, men jeg forventer at du/i kan tilbyde mig et fornuftigt tilbud.

  €579 (Avg Bid)
  €579 Gns Bud
  6 bud
  Find an Accountant Udløbet left

  Bookkeeping

  €415 (Avg Bid)
  €415 Gns Bud
  29 bud

  Har du brug for private eller business lån til forskellige formål? Leder du efter lån til at gennemføre store projekter? Har du søge midler til at betale lån og gæld? Interesserede personer bør kontakte os nu via e-mail for flere detaljer:

  €144 - €431
  €144 - €431
  0 bud

  1. Customized produkter kan ikke slettes og antal kan ikke ændres i indkøbsvognen. 2. Genbestilling af ordrer giver en fejl Hjælp. Du skal være god til Opencart 1.5.6 med Opentshirt 1.2.4. Der vil herefter løbende være opgaver vedrørende mit site.

  €2 - €8 / hr
  €2 - €8 / hr
  0 bud
  Sales Representative -- 8 6 dage left
  VERIFICERET

  ...experience. Job Type: Part-time (20-40 hours/week) (remote – contractor) Job Description: Kev’s Gym is a health & fitness business that provides fitness classes to seniors who are living at retirement communities throughout the US. We are looking to on-board experienced sales professionals to help us prospect for and qualify new clients. The Sales Representative will be responsible for calling retirement/senior communities in select markets and selling the services that we provide. The ideal candidate brings great enthusiasm, excitement, a positive attitude, is highly ambitious and autonomous and can commit to work at least 20 hours per week. Services that we provide: We offer four types of in-person senior fitness classes: Chair Yoga, Seated Exercis...

  €6 / hr (Avg Bid)
  €6 / hr Gns Bud
  5 bud

  US Secondary Market Investment Analyst Needed - I am seeking an experienced investment analyst to analyze specific types of investments in the US secondary market (late stage companies) with market capitalisation over 1 bln $ - The primary focus will be on analyzing stocks. - The ideal candidate should have a strong background in stock analysis and a deep understanding of the US secondary market, as well as access to sources of information. - The successful candidate should be able to provide detailed analysis, invest memo, including financial modeling, valuation, and risk assessment. - Strong analytical and research skills, as well as proficiency in financial software and tools, are required. - Excellent communication skills are necessary to effectively communicate investm...

  €120 (Avg Bid)
  €120 Gns Bud
  7 bud

  ...or related fields is a plus. Proven experience in data entry or a related role is preferred. Strong computer skills, including proficiency in data entry software and Microsoft Office Suite (e.g., Excel, Word). Excellent attention to detail and accuracy. Strong organizational and time management skills. Ability to work independently and remotely with minimal supervision. Strong written and verbal communication skills. A commitment to maintaining confidentiality and data security. Familiarity with data entry best practices and quality control processes is a plus. Reliable internet connection and a suitable home office setup. Working Conditions: This is a remote position; candidates must have access to a quiet and secure workspace. Flexible work hours may be available based ...

  €564 (Avg Bid)
  €564 Gns Bud
  35 bud

  ...manner. The property is in Richmond, Virginia and is a roughly 200,000 square foot warehouse / office building that recently has been used by multiple sports based tenants, office tenants, and a church. It is important to me to craft a detailed analysis pro forma for existing conditions with the ability to plan and project potential future uses, leases, proposed tenant improvements and redevelopment opportunities. I'm looking for an experienced professional who is comfortable generating a complex real estate financial models for this site and one that could be used as a template for future redevelopment projects. This project requires someone with strong research and analysis skills as well as an ability to clearly analyze data and offer advice. ...

  €30 / hr (Avg Bid)
  €30 / hr Gns Bud
  2 bud

  Hi, I am looking for an experienced freelancer to help me with my woo commerce store. I had work done a few days ago but the freelancer did not complete the job properly. The payment system is still not working and this is urgent that I get it rectified. The ideal candidate would have experience in setting up payment systems for online stores with woo commerce. Our primary goal is to make sure that our store runs smoothly by having an effective payment system. We look forward to having a reliable and professional freelancer help us with this task. Thank you!

  €90 (Avg Bid)
  €90 Gns Bud
  53 bud
  Space Plans 6 dage left

  I am looking for someone to create a detailed office space plan for a large space of more than 5000 square feet. I have a general idea of what I'm looking for, but am open to suggestions on the best way to maximize the space and utilize the available area. The layout should be able to maximize the number of employees and make the most of the square footage available. The plan should also adhere to safety regulations and building codes, and optimize for both natural and artificial lighting. I'm looking for someone with experience in creating office space plans for large spaces, and for a plan that is functional, efficient, and visually appealing.

  €147 (Avg Bid)
  €147 Gns Bud
  38 bud

  ...include; Oversized front door Glass Fascia (we want to alot of natural light all around the house and the ability to see the sun rise and set High ceilings Balcony on first floor/ Outdoor dining on balcony Large kitchen area with enough cooking surface plus island Preferably would like 5 bedrooms (including master bedroom) 4 ensuite bathrooms (2 bedrooms will have access to one bathroom) 1 toilet Office/ Library/ Quiet area 20 seater dining area Green lawn Spacious and clean lines / minimal pillars Flat roofing Land size is 90ft x 70ft Concept is for a mountain home Skills and Experience Required: - Proficiency in architectural design and rendering software - Experience in creating modern architectural designs - Ability to incorporate specific elements and features into t...

  €180 (Avg Bid)
  €180 Gns Bud
  58 bud

  ...sleep brand looking for a customer service & excellence expert to support daily operations and reporting in our Offline segment (retail), overseeing major European markets (Germany; UK; Iberia). We are looking for a Freelancer (located CEST +/- 1h time zone) with availability of 100-160h per month (5 days work 6h/8h day) in Remote with the possibility of offering an internal position by two-agreement in 3 months (we have an Office in Lisbon and Frankfurt and we work hybrid). The role will include monitoring and steering external customer service agents and tracking quality & costs. Perform reporting over claims, agent performance and costs and coordinate operational actions across teams leveraging customer insights. Implement training programs and improv...

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr Gns Bud
  15 bud

  ...affiliates for collaboration. - Support partnership outreach and relationship management. Legal and Compliance: - Help ensure compliance with data protection and other relevant regulations. - Assist with contract management and legal document organization. Qualifications: - Excellent proficiency in spoken and written English is essential for effective communication. - Proficiency in Microsoft Office Suite and Google Workspace. - Strong organizational and time management abilities. - Attention to detail and problem-solving skills. - Experience in customer service, marketing, or administrative roles is a plus. - Familiarity with SaaS products or the technology industry is advantageous. - Basic design skills using Canva or similar tools. - Reliable internet connection and remote...

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr Gns Bud
  35 bud

  I am looking for a skilled React Native developer to join our team at our onsite office in Lahore for a duration of 1 to 2 weeks. The ideal candidate should have experience in developing new features and be able to work on-site. Specific tasks for the developer include: - Developing new features based on a provided list - Fixing any bugs and issues that may arise - Optimizing existing code for better performance Communication with the developer is preferred to be through in-person meetings, allowing for direct and efficient collaboration. Skills and experience required for this job: - Strong proficiency in React Native development - Experience in developing new features and fixing bugs - Knowledge of optimizing existing code for better performance If you are a skil...

  €406 (Avg Bid)
  €406 Gns Bud
  17 bud

  I am seeking a graphic designer based in Mumbai to assist me with a print design project. It's a 2-day work. Interested people must work at my office on Coral Draw as we cannot share that content on Drive. Requirements: - Experience in print design - Proficiency in graphic design software - Strong attention to detail and ability to meet deadlines Specific Design Elements: - The project requires incorporating specific design elements that I have in mind. Final Design Output: - I want the final design to be delivered in an editable source file format. If you are a skilled graphic designer based in Mumbai and have experience in print design, please reach out to discuss further details and provide examples of your previous work.

  €14 (Avg Bid)
  €14 Gns Bud
  8 bud

  About the job Vue.js Developer (JavaScript Web) *Hybrid / Billericay* to £60k Are you a talented technologist who's fluent in Vue.js? Are you looking for a role that offers a good work life balance and excellent career profession opportunities? You could be joining an E-commerce payments solutions provider that has experienced great success in the last year and is growing rapidly. Salary & Benefits: Up to £60k plus a 10% bonus Hybrid working (4 days a week remote) Comprehensive training and career progression opportunities Your Role: As a Vue.js Developer, you will focus on using Vue.js to help evolve and scale the existing payment platforms as well as working on several Greenfield projects. There is a large scope of responsibility, and you

  €32 / hr (Avg Bid)
  €32 / hr Gns Bud
  69 bud

  I am looking for a freelancer to help me with redesigning my office layout and interior. I have shared the tentative layout that i have designed but i am open to suggestions. Requirements within the office space are mentioned below.I need professional 2D layout with furniture placements, 3D rendered images for every office or complete walkthrough. After awarding contest i will also be needing lighting and electrical plans to release award money. Requirements: Director office:2 Director Common washroom:1 GM Office: 2 Accounts Room:1 Reception Area:1D Waiting Area:1 Mini Pantry Cum Dining Area:1 Open Seating Workstations: for 12persons Total Size: Width 57feet and depth 21 feet Compulsory doors Front door...

  €170 (Avg Bid)
  €170
  3 indlæg
  Cad drawing 6 dage left

  I'm looking for an experienced CAD draftsperson to create a detailed 2D drawing based on very simple floor plan measurement / photos and specifications I'll provide. It is an office + warehouse approximately 260 square meter. 2 levels. The type of drawing I need is an architectural floor plan drawing. I have all of the required detailed photos, measurement and specifications ready to go, and am looking for someone who can accurately convert them into a 2D design, file needs to be saved as CAD file. This desired level of detail is to be medium-high - I'm looking for careful attention to detail and precision. It is important to me to find someone who is experienced in architectural drawings and can ensure that the design meets ...

  €77 (Avg Bid)
  €77 Gns Bud
  51 bud

  Virtual assistant needed for long term: - able to transcribe scanned PDFs or images in editable files, e.g. MS Word keeping same layout - Knowledge of MS Office - fluent in English

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Gns Bud
  122 bud
  Virtual assistant needed for 2024. 6 dage left
  VERIFICERET

  Virtual assistant needed for long term: - able to transcribe scanned PDFs or images in editable files, e.g. MS Word keeping same layout - Knowledge of MS Office - fluent in English

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Gns Bud
  96 bud
  Trophy icon logo design 5 dage left

  I am looking for two logo designs for my office furniture business. I would like wordmarks and I am open to any color scheme. The Brand Name are No 1 " BlacSteel" No2 "Verdex" Skills and Experience: - Graphic design skills - Experience in creating wordmark logos - Creativity and ability to design a logo that represents an office furniture business

  €11 (Avg Bid)
  Garanteret
  €11
  93 indlæg
  VA Accountant 6 dage left

  I am looking for a virtual assistant with accounting skills to assist me with bookkeeping tasks. Skills and experience required: - Strong bookkeeping knowledge and experience - Proficiency in using various accounting software - Ability to work independently and accurately - Good communication skills Responsibilities: - Maintaining accurate financial records - Recording and reconciling transactions - Managing accounts payable and receivable - Assisting with financial reporting The ideal candidate will be able to work efficiently and meet deadlines while working less than 10 hours per week.

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Gns Bud
  41 bud

  Ziprun Cannabis Delivery is partnering with the CannaVenture Capital fund and the city of Boston to provide new opportunities for growth and expansion. With the support of this partnership, Ziprun will be able to secure licensing opportunities in new markets, establish a second location, form strategic alliances with brands, and enhance revenue and ROI for everyone involved. I need a simple business plan that can include a organization growth diagram, also the strategic partnership and its growth connections Proposal Overview: The core of this proposal is the formation of the 'CannaVenture Capital Family and Friends Fund.' This fund is envisioned as a strategic alliance between ZYPRUN, our valued network of supporters, and a host of prominent cannabis industry ent...

  €348 (Avg Bid)
  €348 Gns Bud
  45 bud

  I am looking for a freelancer to create a macro that will automatically update bids for me on a daily basis. The macro should be written in Python. Requirements: - The macro should be able to automatically update bids at certain days and times. - The bids should be updated daily. - The macro should be user-friendly and easy to navigate. - The macro should be compatible with Excel. - The freelancer should have experience in Python programming and creating macros. - The freelancer should have a good understanding of bid management and automation. See screenshot for website and the different bulk edit options. Basically I am trying to reduce bids over the weekend for all geographies, but may have more complex use case in the future. For example, increase bids for begin...

  €157 (Avg Bid)
  €157 Gns Bud
  35 bud

  ...edit documents, presentations, and reports with a high level of accuracy and attention to detail. - Conduct online research on various topics, gather data, and present findings in a concise manner. - Assist in managing email correspondence, responding to inquiries, and handling basic customer queries. Requirements: - Proven experience as an Administrative Assistant or Virtual Assistant, preferably in a remote work setting. - Proficient in Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint) and digital collaboration tools (Google Workspace, Trello, Asana, etc.). - Excellent written and verbal communication skills. - Ability to prioritize tasks and meet deadlines in a fast-paced environment. - Strong attention to detail and ability to maintain confidentiality. This is a part...

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr Gns Bud
  68 bud

  I am looking for an experienced architect in Singapore to build an extension of my house. The purpose of the extension is to create additional living space, a home office and an entertainment area. I have some ideas about what the design should look like, but I'm open to suggestions. I would like to start right away. If you are interested in this project and think you have the skills to make it happen, please apply.

  €2478 (Avg Bid)
  €2478 Gns Bud
  33 bud