Graphic design for print and webJobs

Filtrér

Mine seneste søgninger
Filtrer ved:
Budget
til
til
til
Slags
Evner
Sprog
  Job-status
  461,359 graphic design for print and web jobs fundet, i prisklassen EUR
  €353 Gns Bud
  1 bud

  I have a logo, I need to redraw it.

  €54 (Avg Bid)
  €54 Gns Bud
  92 bud
  Graphic designing Udløbet left

  Designing posters, pamphlets, logos

  €15 (Avg Bid)
  €15 Gns Bud
  5 bud
  €11 Gns Bud
  1 bud

  i have some designing wrk , required immediately

  €15 (Avg Bid)
  €15 Gns Bud
  6 bud
  I need a developer Udløbet left

  Lorem Ipsum er ganske enkelt fyldtekst fra print- og typografiindustrien. Lorem Ipsum har været standard fyldtekst siden 1500-tallet, hvor en ukendt trykker sammensatte en tilfældig spalte for at trykke en bog til sammenligning af forskellige skrifttyper.

  €204 (Avg Bid)
  €204 Gns Bud
  3 bud
  Design project -- 2 Udløbet left

  Jeg har brug for noget grafisk design _____________________________________________ I need some graphic design

  €25720 (Avg Bid)
  €25720 Gns Bud
  2 bud
  Design project Udløbet left

  Jeg har brug for noget grafisk design _______________________________________________ I need some graphic design

  €26972 (Avg Bid)
  €26972 Gns Bud
  4 bud
  €62 Gns Bud
  15 bud

  logo designing

  €308 (Avg Bid)
  €308 Gns Bud
  41 bud

  Brochure designing

  €71 (Avg Bid)
  €71 Gns Bud
  34 bud

  designing a magazine

  €1246 (Avg Bid)
  €1246 Gns Bud
  99 bud

  Designing

  €299 (Avg Bid)
  €299 Gns Bud
  19 bud

  Vil gerne have lavet en hjemmeside hvor jeg kan tilbyde print og indramning af fotos. Er inspireret af disse 2 sider: https://www.framebridge.com/build#odc=true;s=artTypeSelection Det skal være muligt at oploade sit billede, og herefter vælge ramme og paspetu type/farve, og se disse med sit eget billede inden bestilling.

  €1049 (Avg Bid)
  €1049 Gns Bud
  40 bud

  Hej derude! - Jeg står og er igang med at lave et projekt. Projektet er at starte en Livestream på "". Og derfor søger jeg nogle til at lave noget Graphic Design arbejde for mig, i vil få lidt for det, men det er begrænset hvor meget jeg lige har til det. Men skriv så finder vi ud af det arbejde der skal udføres, det ville være perfekt hvis der var mulighed for at se med mens arbejdet udføres, så jeg kan have et indblik i hvordan og hvorledes det hele skal laves og stilles op.

  €28 (Avg Bid)
  €28 Gns Bud
  12 bud
  Web development Udløbet left

  online finger print attendance system

  €116 (Avg Bid)
  €116 Gns Bud
  4 bud

  Hej alle, Jeg skal et lille VB.net program der kan udskrive noget tekst fra 5 textboxe. Bare kald dem Text1, Text2 osv.. Jeg skal bruge en combo hvor jeg kan vælge en værdi. Disse værdie...vil bruge i en combo / dropdown box. Ved udskrift skal hver værdi skrive på hver sin line. HVER værdi skal skrive to gange lige underhinanden. Jeg skal kunne vælge to forskellige fonte i koden (ikke i GUI). Bare brug af de gængse. Det hele skal printes på en A4-side ved tryk på "Print"-knap. Bare funktionaliteten er i orden med printet og data fra XML/text-filer til comboboxe, så skal jeg nok selv sættes labels på og får det til at se fint ud. Jeg skal derfor have koden og den skal væ...

  €181 (Avg Bid)
  €181 Gns Bud
  3 bud

  Design boardgame: box, cards ... 1930's gangster style

  €286 (Avg Bid)
  €286 Gns Bud
  6 bud

  Design af emballage og kartoner til vore produkter, afleveret digital til brug direkte hos emballage producenter i Indonesien og Kina Looking for a designer with solid experience in designing layout and carton folding composition for our various furniture products. Design of packaging and cartons for our products, delivered digitally to be used directly from the packaging producers in Indonesia and China

  €911 (Avg Bid)
  €911 Gns Bud
  58 bud

  2 posters W45 x 86.5 H for dinu 3605

  €208 (Avg Bid)
  €208 Gns Bud
  16 bud

  Skal til at lave egen fitness tøj mærke har brug for nogen som kan designe logo, forskellige prints og komme med ideer.

  €366 (Avg Bid)
  €366 Gns Bud
  4 bud

  dhiutrifgyetrkgtj 4235465 fghjdj

  €93 (Avg Bid)
  €93 Gns Bud
  3 bud

  Need a skateboard deck design print

  €68 (Avg Bid)
  €68 Gns Bud
  5 bud

  Jeg skal ha designet 4-5 emballager til food produkter: 1. Sushi ris 20kg sæk 2. Jasmin ris (Thailand) 20kg sæk og 5 kg sæk 3. En blanding af vilde ris og parboil ris 4. Mel 10kg Jeg har billeder af flere produkter så man får et indtryk af design på nogle af vores andre produkter samt andre konkurrenters produkter i samme kategori. Jeg bekræfter ønsker om farve og kommer med alt teks.

  €364 (Avg Bid)
  €364 Gns Bud
  3 bud
  €132 / hr Gns Bud
  1 bud
  Graphic Designer Udløbet left

  Design (Budget $30-250USD Per month)

  €145 (Avg Bid)
  €145 Gns Bud
  6 bud
  €21 Gns Bud
  3 bud
  €95 Gns Bud
  3 bud
  €301 Gns Bud
  7 bud
  Graphic Designer Udløbet left

  Web banner for web hosting site

  €22 (Avg Bid)
  €22 Gns Bud
  11 bud

  Jeg søger en der kan lave en pdf-generator til en hjemmeside. Den skal kunne lave en pdf, ud fra hvilke opskrifter en bruger har valgt. Dvs. brugeren trykker "tilføj til kort" og når brugeren har valgt de opskrifter de ønsker, kan de herefter generere en print-klar pdf med deres valgte opskrifter på. Det skal kunne køre både på webshops og blogs, så det skal kunne køre isoleret og uden at forstyrre andre dele af sitet.

  €33 - €272
  €33 - €272
  0 bud
  Design en T-Shirt Udløbet left

  Hej Jeg vil gerne have produceret en T-shirt med et bestemt print. Problemet ligger i jeg ikke er den skarpeste i noget design-vækrtøj. Men har fundet et billede som jeg gerne vil have skåret til så det kun er personen på billedet man kan se og det skal så over på en sort t-shirt. hvis folk ligger inde med andre designs indenfor samme kategori er de meget velkommne til og skrive tilbage. jeg vedhæfter billedet så det muligt for jer og skære eller hvad i nu gør for og redigere det til mine behov. det ene billede viser hvordan jeg vil have t-shirten skal se ud og det andet er selve billedet som skal til klippes. Mvh. Joakim Thiessen

  €81 (Avg Bid)
  €81 Gns Bud
  14 bud

  Jeg tilbyder professionelle tekster og korrektur af høj kvalitet. Jeg skriver levende, flydende og fejlfrit. Både til web og print. Som cand. merc. med kommunikation som speciale har jeg mere end 8 års erfaring med at kommunikere til forskellige målgrupper, bl.a. som redaktør på blade og web samt med at lave foldere, nyhedsbreve, undervisningsmateriale, sprogrevision på interne/eksterne tekster, pressemeddelelser og artikler. Jeg er uddannet korrekturlæser og har fuldstændig styr på grammatik og kommaregler. Jeg har blandt meget andet skrevet web-tekster, bagsidetekster til bogudgivelser, nyhedsbreve, været redaktør på personaleblad, været skribent og gæsteblogger...

  €316 (Avg Bid)
  €316 Gns Bud
  3 bud
  Graphic Design Udløbet left

  I mit projekt kan jeg hjælpe dig med at få dine billeder til at se 100% bedre ud i kvaliteten og jeg kan få det til at blive en succes. Jeg er specielt god til at få skiftet baggrunden og få en god kontrast og en masse livlige farver eller meget sorte farver hvis det er det der skal bruges. Jeg er meget hurtig og det hele forgår med omhu, jeg tager alt arbejde seriøst og vil derfor bruge meget tid på det.

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Gns Bud
  4 bud
  Graphic Desig Udløbet left

  I mit projekt kan jeg hjælpe dig med at få dine billeder til at se 100% bedre ud i kvaliteten og jeg kan få det til at blive en succes. Jeg er specielt god til at få skiftet baggrunden og få en god kontrast og en masse livlige farver eller meget sorte farver hvis det er det der skal bruges. Jeg er meget hurtig og det hele forgår med omhu, jeg tager alt arbejde seriøst og vil derfor bruge meget tid på det.

  €272 - €816
  €272 - €816
  0 bud
  Graphic designer 6 dage left

  Seeking a creative graphic designer who can provide design services for my start up Home interiors company Need Brand name and logo concept. Final files in multiple formats. Colour palette.

  €79 (Avg Bid)
  €79 Gns Bud
  55 bud

  ...should be well made and extremely detailed. These scenes should cause awe, shock, amazement, and horror. There will be no audio to these scenes, only video and still photographs of the scenes. All animation files should be provided to me at the end of the project also. We will also reuse some of these scenes for future videos that I want to do. 1. Animation of a beast rising from the sea, which then stands on some rocks amidst the sea. The beast has 7 heads, and 10 horns on one of the heads, the center head. The feet of the beast are like a bear. The appearance of the beast is like a leopard. And the mouths of each of the heads are like a lion. The ocean waters are rough from stormy weather. And the sky is stormy with dark clouds and<...

  €2425 (Avg Bid)
  €2425 Gns Bud
  2 bud
  Graphic Design 6 dage left
  VERIFICERET

  ...(motorcyle club) themed team shirts made up for my team at work ... we are not a biker club. I need a logo like you would see on the back of a biker vest with rockers and a logo in the centre designed. We're a propane distribution business. I attached a pdf with some ideas. The "Beard Gang" top rocker would be replaced with "Propane" something - a play on words type thing. Like, Propane Prophets, Propane Power or something along that lines. The bottom rocker will have different locations - like "SASKATCHEWAN" The 1%er patch would be replaced with the 1075 placard or we could do the exact same as the 1%er but change it to "80%er" -- were not outlaws...we fill tanks to 80% capacity. The MC (Motorcylce Club) patch would be ...

  €60 (Avg Bid)
  €60 Gns Bud
  55 bud

  WE ARE A STARTUP IN FINTECH SPACE. LOOKING FOR A CREATIVE GRAPHIC DESIGNER FOR INHOUSE DEVELOPMENT OF PITCH DOCUMENTS, SOCIAL MEDIA AD TEMPLATES, FESTIVAL GREETINGS, STATIONARY AND MERCHANDISE DESIGNS ETC.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Gns Bud
  4 bud

  I would like to hire a CAD 3d modeling artist to do very simple 8 objects. I will use it for 3D print. Should only take few hours for the experience modeler to do it. I already have all the details and would like to start on it asap! More details on chat! Thank you

  €26 (Avg Bid)
  €26 Gns Bud
  28 bud
  Looking for SOCIAL MEDIA MANAGER. 6 dage left
  VERIFICERET

  Hey I am looking for a social media manager for my Jewellery business. Someone who can handle our social media pages like Instagram, Facebook, etc. The concerned person will be responsible for: 1. Creating content, posts and stories for our Instagram and Facebook handle. 2. Planning our Instagram feed and designing posts according to the grid design. 3. Graphic Designing the Posts and Stories. 4. Regularly Posting content on Instagram and Facebook.

  €92 (Avg Bid)
  €92 Gns Bud
  20 bud

  I need to graphically enhance the layout of a board game

  €349 (Avg Bid)
  €349 Gns Bud
  15 bud
  Brochure Project 9 dage left

  Hi, I need to make a brochure for a business. My boss told me to find a graphic designer to make it and to inquire about the costs and. How much does it cost to make a brochure similar to the one attached in the photo?

  €30 (Avg Bid)
  €30 Gns Bud
  1 bud

  ...users input their budget, existing clothing/accessories, style and sizes for all types of clothing and accessories. Recommendations are then given based upon these inputs. Photo editing Multiple photos of one clothing item to allow multiple viewpoints of one piece For example, a clothing item that looks basic from the front, but the back has a graphic design *IDEA* Maybe we can use technology to scan through a piece of clothing and we can rotate the item 360 degrees. A piece of clothing that can be worn in different ways that a consumer likes to be able to view to see if he/she likes a certain style of a piece vs another style/piece. Material section Look books Save Draft and Edit Save draft allows to save what we have started...

  €150 (Avg Bid)
  €150 Gns Bud
  23 bud
  CorelDRAW Graphic Designer Needed 6 dage left
  VERIFICERET

  Hello, I am looking for a graphics designer who can work in CorelDraw as the work in Hindi I preferably looking for someone from India. More Details will be provided to selected candidate.

  €1 - €5 / hr
  Forseglet NDA
  €1 - €5 / hr
  15 bud

  Hello! I was wondering if you would be able to help me or give some advice on how to proceed. I have 3D files of Tokyo city, split into hundreds of small squares like the files attached. I want to be able to 3D print scale models of specific sections of the city. So, the steps would be something like: 1. Combine all the squares into one big file 2. Find the lowest point on the model (likely sea level), then add a small base a bit lower than that across the whole area. 3. Select an area to print, isolate that section 4. Apply a grid to cut it up into printable squares. The size of the squares will depend on the scale of printing, so it's not fixed. I think the mesh files are fairly good, without serious holes etc. But everything has zero thickness so they need to b...

  €124 (Avg Bid)
  €124 Gns Bud
  2 bud

  I need very creative designs to be used on our skateboards check out our competitors we need three designs

  €85 (Avg Bid)
  €85 Gns Bud
  44 bud

  ...Indigenous graphic artists/designers to design infographics, brochures, event agendas etc on an ad hoc basis. Your proposal should include your design for the two doodle examples below based on the visual branding and feel of our website, www.indigesteam.ca. You would be an ad hoc person for me to personally call on - not a contractor of the organization I represent. Preference given to First Nations, Metis, Inuit, Native American, Native Alaskan, Native Hawaii'an and Pacific Island Indigenous people but will consider Indigenous people who qualify under UNDRIP (Maori, Australian Indigenous, and so on) Please share Indigenous affiliations to your comfort level in your introduction/proposal. Need help turning my personal <...

  €103 (Avg Bid)
  Garanteret NDA
  €103
  0 indlæg

  The artist should edit lord Ganesha in front of Taj Mahal. The sculpture and model should be made by him and should be 3d. Only experienced people apply.

  €25 (Avg Bid)
  €25 Gns Bud
  3 bud