Tilpas din internetmarkedsføringskampagne

Ban vej for dit virtuelle publikum. Ifølge GE Capital Retail Bank, udfører 81%* af forbrugere online research før de foretager et køb.

Opret et projekt
Øvelse gør mester

Personaliserer du din website til loyale kunder?

For at tilpasse dit indhold og skabe kundeloyalitet, er det vigtigt at designe en skræddersyet digital markedsføringsstrategi. Hold dine kunder fra at gå til dine konkurrenter - personaliser dine tilbud efter deres behov, og byg tillidsforhold i dag.

Illustration af markedsføringsmateriale
Illustration af en byggeklods

Start fra bunden

Opret en strategi for din virksomhed. Om du så begynder fra det basiske indholds bygning eller udskrivningen af en sociale medier plan, kan en dynamisk digital marketings strategi forøge din synlighed, engagere dit publikum og forbedre trafikken til din hjemmeside.

Illustration af en viser på et instrumentbræt

Optimer din kanal

Giv dit website et løft, og skab iøjnefaldende landingssider der leverer det rette budskab til dine kunder. Start med et unikt salgsargument, og byg på fordelene og værdierne, din virksomhed står for. Konverter potentielle kundeemner til salg, byg et tillidsgrundlag, og få tilbagevendende kunder.

Illustration af en graf

Svar på nøgleparametre

Brug Google Analytics til et se, hvilke strategier der virker, når der skal udføres intelligent langvarig markedsføring og foretages forretningsbeslutninger. Hvis du modtager meget trafik på en interaktiv forside, kan det være umagen værd at gå over til lignende tilgange på dit websites andre sider.

Forøg trafik med SEO

Vidste du, at den gennemsnitlige indholdslængde på en webside, der rangerer i top 10 på Google resultater, er mindst 2.000 ord? Ifølge QuickSprout Statistics vil der være mere indhold på hver side, jo højere på listen med sider du søger. Det betyder, at ved at have mere optimeret indhold, øger du automatisk trafikken på din side.

Illustration af en graf

Forstå din virksomhed

Markedsføring på de sociale medier har åbnet mange muligheder for at forstå din målgruppe bedre. Ifølge Awareness Inc måler 53% af markedsføringsfolk på sociale medier ikke deres succes. En god måde at starte på er at måle din rækkevidde på sociale medier gennem udførlige post-rapporter og benytte dig af en eksperts færdigheder.

Illustration af et instrumentbræt med grafer
Illustration af en laptop

Opret et projekt

Det er hurtigt og nemt at finde dygtige freelance markedsføringsfolk. Opret blot et projekt, og indenfor sekunder vil du gratis modtage tilbud fra verdens bedste markedsføringsfolk.

Illustration af chat beskeder

Samarbejd

Chat med freelance internet-markedsføringsfolk, der er eksperter på deres felt, om deres tilbud og tidligere erfaring, før du tildeler projektet og ansætter dem.

Illustration af en medalje

Tilfredshed garanteret

Betal sikkert med vores simple milestens-betalingssystem. Frigiv betalinger trinvis, og kun når du er 100% tilfreds med det udførte arbejde.